Vrsar - Odmor u Hrvatskoj - Turistički vodič

VRSAR - Istra, Hrvatska: Izaberite destinaciju za ljetovanje i rezervirajte smještaj on-line. Razgledajte ponudu gradova, mjesta, uvala i otoka sa tisućama slika!


Vrsar je primorsko mjestašce na zapadu Istre, sa izrazito turističkom orijentacijom i kvalitetnim smještajnim kapacitetima. Obiluje raskošnim prirodnim resursima- ugodnim plažama i lijepim priobaljem te bogatim zaleđem. Blaga mediteranska klima, prepoznatljiva zelena makija i borove šume te bistro i čisto more razlozi su za dobar odmor.
Vrsar je smješten gotovo na samom ušću limskog zaljeva, na 54 metra visokom brežuljku. Prvobitno naselje je bilo na samom vrhu brežuljka. Novi, turistički Vrsar, razvija se uz more. Okružuju ga romantični otoci i hridi. Sa sjeverne strane vrsarsku lučicu zatvara poluotok Montraker.
Smještaj u Vrsaru potražite u hotelima, kampovima, naturist naseljima, apartmanskom naselju i privatnom smještaju. Znamenitostima Vrsara treba pribrojiti i stare napuštene kamenolome, gdje se kontinuirano lomio kamen od rimskoh vremena do današnjih dana. Ljubiteljima aktivnog odmora se nude biciklističke staze, ronjenje, ekstremni sportovi, speleoture, tenis, aviopanorame i slično.

Molimo pričekajte trenutak!