Izjava o privatnosti


Izjava o privatnosti

To Islands Travel d.o.o., putnička agencija, Ruđera Boškovića 7, 21000 Split, Hrvatska, OIB:95019415219 (u nastavku Agencija) poštuje privatnost i prava korisnika svojih internetskih stranica. Naše obveze definirane propisima o zaštiti osobnih podataka shvaćamo ozbiljno i ovom izjavom to potvrđujemo.

Ovom Izjavom želimo objasniti svim našim korisnicima na koji način postupamo s osobnim podacima koje prikupljamo. Tu je informacija i kako nas kontaktirati u slučaju pitanja u vezi s vašim osobnim podacima.

Podaci koji se prikupljaju:

1. Prilikom posjeta našim Internet stranicama koristimo kolačiće (cookies) unutar Vašeg internetskog preglednika. Svaki korisnik može zabraniti primanje kolačića uređivanjem/promjenama postavki u svom Internet pregledniku. Kolačići se koriste za brže pregledavanje agencijskih stranica, ne sadrže osobne podatke a važan je i za prepoznavanje želja korisnika te za Google analytics ( Google-ova stranica za analizu određene Internet stranice).

2. Slanje upita ili rezervacije pomoću kontakt forme na agencijskim stranicama. Osobni podaci koji se tu prikupljaju su ime i prezime, adresa, država, broj telefona /mobitela, e-mail od korisnika. Ti podaci se koriste za uspješno ostvarivanje usluge koje ste zatražili putem naše Internet stranice. Ne dijelimo ih ni sa kim, osim sa vlasnikom objekta kojeg ste rezervirali. Na prikupljeni e-mail nećete dobivati nikakve obavijesti ili newslettere osim ako niste označili da ih želite primati.

3. Plaćanje putem kartica

Ako se odlučite neku našu uslugu platiti kreditnom karticom na našim internetskim stranicama, zatražiti ćemo vas i podatke o vašoj kreditnoj kartici. Ti podaci se upisuju na sigurnosnom linku koji Vaš šaljemo. Naplata kartice se vrši na stranici i serveru pružatelja usluge online naplate kartice. Agencija niti vidi niti čuva podatke potrebne za naplatu kartice.

4. Primanje obavijesti i newslettera

Ako ste označili prilikom slanja upita ili rezervacije u kontakt formi da želite primati obavijesti odnosno newslettere od naše agencije tada ćete ih dobivati na e-mail. U svakom trenutku se možete odjaviti sa te liste.

5. Sigurnost i brisanje podataka

Prikupljeni podaci su se nalaze na sigurnim zaštićenim serverima te pristup njima imaju samo zaposlenici agencije. Za brisanje Vaših osobnih podataka, ili bilo kakve druge informacije, možete na se obratiti na email b2b@titravel.hr

Split, 24. 05. 2018

Molimo pričekajte trenutak!