Hrvatska - smještaj, vrste smještaja u Hrvatskoj - Odmor u Hrvatskoj - Turistički vodič

Hrvatska - smještaj, vrste smještaja u Hrvatskoj. Izaberite destinaciju za ljetovanje i rezervirajte smještaj on-line. Razgledajte ponudu gradova, mjesta, uvala i otoka sa tisućama slika.


Hrvatska- smještaj, vrste smještaja u Hrvatskoj
U Hrvatskoj možete boraviti u hotelskom ili sličnom smještaju (mali obiteljski hoteli, pansioni, moteli, hosteli), u kampovima, u smještaju kod privatnih iznajmljivača, na charter plovilima u marinama ili ostalim lukama.
Hrvatska je specifična po velikoj ponudi privatnih apartmana, soba i kuća za iznajmljivanje. Takav smještaj se može pronaći u svakom gradu i selu, pogotovo na hrvatskoj obali. Cijene u takvom smještaju su dosta niže nego kod hotelskog smještaja. Privatni apartmani, kuće i sobe mogu biti kategorizirani sa dvije, tri i četiri zvjezdice u ovisnosti sa komforom koji pružaju. Mnoge kuće se nalaze na u atraktivnim uvalama, na samoj obali mora, pa smo mi izdvojili takvu ponudu i nazvali je smještaj u uvalama.
Hrvatska ima oko 680 hotela, od toga 23 hotela sa 5 zvjezdica i ostali u kategorijama od dvije do četiri zvijezdice. Postoji mnogo malih, udobnih obiteljskih hotela u kojima možete provesti udoban odmor. Kampova u Hrvatskoj ima oko 230 većih kampova te oko 280 manjih obiteljskih kampova sa oko 225 000 mjesta u toj vrsti smještaja. Najbolje kamping uvjete ima Istra. Hrvatska obala je idealna za nautičare, skor svako mjesto na obali ima luku, tu su brojne uvale te 50-tak marina. Pogledajte našu ponudu brodova za charter najam:  www.hrvatska-charter-jedrenje.com.hr 

Molimo pričekajte trenutak!