Uvjeti suradnje za iznajmljivače


 

Poštovani Iznajmljivači,
besplatno se prezentirajte na svim značajnim portalima za privatni smještaj. Nema ekskluzivnog ugovora, nema plaćanja fiksnih iznosa za reklamiranje.

Nudimo Vam suradnju sa To Islands Travel d.o.o. Naša agencija posluje već 18 godina, sjedište nam je u Splitu a poslovnica i uredi nalaze se na adresi Ruđera Boškovića 7, zgrada Fregata.
Surađujemo s više od 3000 privatnih iznajmljivača na cijeloj jadranskoj obali i otocima. U svojoj ponudi trenutno imamo preko 5000 soba, apartmana i kuća za odmor.Nagrada To nas čini jednom od najvećih agencija koja se bavi privatnim smještajem u Hrvatskoj. Prema portalu www.boniteti.hr naša agencija spada u top 2% firmi u Hrvatskoj, što znači da svoje obaveze podmiruje najkraćem roku. Po časopisu Lider, broj 03.02.2012. naša agencija spada među 100 najpouzdanijih poslovnih partnera u Hrvatskoj, na 35. mjestu. Firma To Islands Travel proglašena je u 12/2014 najboljom firmom u regiji južna Hrvatska prema portalu poslovni.hr: Poslovni.hr 

Firma je i izazovnu 2020 godinu završila sa dobiti te nema nikakvih dugova prema Iznajmljivačima i dobavljačima.

Zašto poslovati s To Islands Travel d.o.o.?

Mi nismo samo jedna u nizu agencija koje Vam nude suradnju. Agencija posluje preko svojih 55 internetskih stranica. Godišnje ulažemo na stotine tisuća kuna u marketing (najviše u reklamne kampanje na internetskim pretraživačima Google, Bing i Yahoo), te radimo sa cijelim nizom partnera - najjačih stranih internetskih portala i agencija koje se bave privatnim smještajem.
Nabrojit ćemo samo najznačajnije portale i agencije:


Nudimo Vam da s jednog mjesta Vaši kapaciteti budu prezentirani miljunima potencijalnih gostiju.
PREZENTACIJA JE BESPLATNA TE  NEMA EKSLUZIVNOG UGOVORA !

Uvjeti suradnje - što tražimo od Vas

1. Suradnju i potpis ugovora
za rad po modelu instant booking (odmah rezervacija, booking online). Bez tog načina rada nije moguće prisustvo na većini gore navedenih portala ali i cijelom nizu drugih. Instant booking, znači da dobivamo direktne rezervacije sa gore navedenih portala te je potrebno imati u svakom trenutku ažuran kalendar. Ako ažurirate kalendar u nekom drugom sustavu, možemo se na njega spojiti putem iCal linka i tada će se termini automatski prenositi  u naš kalendar. Danas svi sustavi, koji vrijede, imaju iCal link, pomoću kojeg se spajaju i ažuriraju kalendari. Bez dodatnog posla  možete maksimalno povećati svoju prodajnu mrežu i još bolje popuniti kapacitete.

2. Realnu prodajnu cijenu
Vi ćete odrediti prodajnu cijenu Vaših jedinica na osnovu neto cijene koju želite. Naša neto provizija je MINIMALNA i kreće se oko 4,05%. Na formiranje prodajne cijene utječe provizija prodajnih portala, PDV, troškovi naplate kartice. Troškove obrade svih upita, rezervacija, komunikacije sa gostima, primanja uplata, prosljeđivanja uplata, kontrole, sve to financiramo iz naše provizije. Ako procjenimo da će prodajna cijena biti previsoka i da nećemo moći uspješno popunjavati Vaše kapacitete nećemo ni ulaziti u suradnju.
Kalkulaciju cijena pogledajte ovdje:

Kalkulacija cijena

3. Kvalitetne fotografije 

U ogromnoj ponudi privatnog smještaja u Hrvatskoj, potrebno je napraviti profesionalne fotografije kako bi Vaš objekt privukao goste. Fotografije trebaju biti napravljene tijekom ljetnih mjeseci i to fotografije: kuće, vrta, okoline, najbližih plaža, svih prostorija, terasa i pogleda na more. Ako fotograf raspolaže sa dronom onda obavezno napraviti i takve fotografije.

Kako započeti suradnju?

1. Pošaljte nam na e-mail, web stranicu, na kojoj možemo pogledati Vaše kapacitete te cijene. Ako nemate web stranicu onda nam pošaljite kratki opis te cijene.
2. Nakon toga kontaktirati će Vas naši djelatnici s daljnim uputama.
3. Za prezentaciju Vaših kapaciteta potrebne su nam kvalitetne digitalne fotografije, kopija rješenja o kategorizaciji koje možete skenirati ili slikati te nam poslati putem e-maila ili faksirati na broj 021/494-820.
4. Na kraju treba popuniti upitnike o Vašem objektu i smještajnim jedinicama.

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju s našom Agencijom, molimo Vas da nam se javite kako bismo i Vaše smještajne kapacitete uvrstili u našu u ponudu po modelu instant booking.

  • Telefon 021/494-804 ili 021/494-806
  • na e-mail adresu proizvod@titravel.hr
  •  
  • Pridružite se timu profesionalaca !


Vaš To Islands Travel d.o.o.

 

Molimo pričekajte trenutak!