Uvjeti suradnje za iznajmljivače


 

Poštovani iznajmljivači,

pozivamo Vas na suradnju s To Islands Travel d.o.o. Naša agencija posluje već 15 godina, sjedište nam je u Splitu a poslovnica i uredi nalaze se na adresi Ruđera Boškovića 7, zgrada Fregata.
Surađujemo s više od 3000 privatnih iznajmljivača na cijeloj jadranskoj obali i otocima. U svojoj ponudi trenutno imamo preko 8500 soba, apartmana i kuća za odmor.Nagrada To nas čini jednom od najvećih agencija koja se bavi privatnim smještajem u Hrvatskoj. Prema portalu www.boniteti.hr naša agencija spada u top 2% firmi u Hrvatskoj, što znači da svoje obaveze podmiruje najkraćem roku. Po časopisu Lider, broj 03.02.2012. naša agencija spada među 100 najpouzdanijih poslovnih partnera u Hrvatskoj, na 35. mjestu. Firma To Islands Travel proglašena je u 12/2014 najboljom firmom u regiji južna Hrvatska prema portalu poslovni.hr: Poslovni.hr

Zašto poslovati s To To Islands Travel d.o.o.?

Mi nismo samo jedna u nizu agencija koje Vam nude suradnju. Agencija posluje preko svojih 55 internetskih stranica. Godišnje ulažemo na stotine tisuća kuna u marketing (najviše u reklamne kampanje na internetskim pretraživačima Google, Bing i Yahoo), te radimo sa cijelim nizom partnera - najjačih stranih internetskih portala i agencija koje se bave privatnim smještajem.
Putem naše agencije možete biti prezentirani na sljedećim portalima i agencijama:

Posredstvom To Islands Travel biti ćete prezentirani i na novom, uzbudljivom portalu koji sadži sve turističke informacije: Holiday-Link.com jer naša firma ima eksluzivni ugovor  za Hrvatsku s ovim portalom.
To Islands Travel je ušao u Sabre GDS sustav. GDS znači "globalni distribucijski sustav" koji koriste turističke firme kao što su hoteli, avio kompanije i turističke agencije. Posredstvom To Islands Travel Vaša kuća ili apartman može biti u ponudi preko 400.000 agencija u svijetu koje koriste Sabre GDS za ugovaranje rezervacija za svoje goste.
Naša firma stalno širi prodajnu mrežu tako da će uskoro biti povezana i s portalima Expedia, Hotels.com, te nadamo se uskoro ulasku u ostala dva velika GDS sustava: Amadeus i Travelport.

Nudimo Vam da s jednog mjesta Vaši kapaciteti budu prezentirani miljunima potencijalnih gostiju.

Uvjeti suradnje - što tražimo od Vas

1. Suradnju i potpis ugovora
za rad po modelu instant booking (odmah rezervacija, booking online). Bez tog načina rada nije moguće prisustvo na većini gore navedenih portala ali i cijelom nizu drugih. Instant booking, najkraće, znači da je Vaš apartman ili kuća u slobodnoj prodaji na svim gore navedenim portalima, a kad Vi imate neku svoju rezervaciju, morate još jednom provjeriti sa nama, da li termin još uvijek slobodan, i tek onda prihvatiti vlastitu rezervaciju kad blokiramo termin za Vaše goste. Vi možete sami popuniti cijelu sezonu, nema nikakvih ograničenja, ali prije svake potvrde za Vaše goste, samo morate još jednom provjeriti da li je termin slobodan kod nas. NOVO: ako samostalno radite portale Booking.com ili AirBnB, možemo programski spojiti kalendare koje redovito ažurirate na jednom od tih portala i na taj način će kalendar u našem sustavu i dalje u cijeloj našoj prodajnoj mreži biti uvijek ažuriran. Znači bez dodatnog posla za Vas možete maksimalno povećati svoju prodajnu mrežu i još bolje popuniti kapacitete.

2. Realnu prodajnu cijenu
Vi ćete odrediti prodajnu cijenu Vaših jedinica na osnovu neto cijene koju želite. Naša neto provizija je MINIMALNA i kreće se oko 5%. Na formiranje prodajne cijene utječe provizija prodajnih portala, PDV, troškovi naplate kartice. Troškove obrade svih upita, rezervacija, komunikacije sa gostima, primanja uplata, prosljeđivanja uplata, kontrole, sve to financiramo iz naše provizije. Ako procjenimo da će prodajna cijena biti previsoka i da nećemo moći uspješno popunjavati Vaše kapacitete nećemo ni ulaziti u suradnju.

3. Otvorena prodaja
Ne možete raditi sa dvije agencije ili portala po modelu instant booking (odmah rezervacija) jer može doći do overbookinga odnosno preklapanja rezervacija (OSIM AKO NE SINKRONIZIRAMO PROGRAMSKI KALENDARE), s ostalima možete surađivati na upit.

Kako započeti suradnju?

1. Pošaljte nam na e-mail, web stranicu, na kojoj možemo pogledati Vaše kapacitete te cijene. Ako nemate web stranicu onda nam pošaljite opis te cijene. Jasno naglasite da želite suradnju po instant booking modelu jer takav način suradnje ima prioritet.
2. Nakon toga kontaktirati će Vas naši djelatnici s daljnim uputama.
Za prezentaciju Vaših kapaciteta potrebne su nam kvalitetne digitalne fotografije, kopija rješenja o kategorizaciji koje možete skenirati ili slikati te nam poslati putem e-maila ili faksirati na broj 021/494-820. Na kraju treba popuniti upitnike o Vašem objektu i smještajnim jedinicama koje ćemo Vam poslati na e-mail ili ćemo ih popuniti telefonski.

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju s našom Agencijom, molimo Vas da nam se javite kako bismo i Vaše smještajne kapacitete uvrstili u našu u ponudu po modelu instant booking.

  • Telefon 021/494-804 ili 021/494-806
  • na e-mail adresu proizvod@titravel.hr
  •  
  • Bez okljevanja se pridružite timu profesionalaca.


Vaš To Islands Travel d.o.o.

 

Molimo pričekajte trenutak!