Dugi Rat - Odmor u Hrvatskoj - Turistički vodič

DUGI RAT - Hrvatska, Omiš: Izaberite destinaciju za ljetovanje i rezervirajte smještaj on-line. Razgledajte ponudu gradova, mjesta, uvala i otoka sa tisućama slika!


Dugi Rat je naselje i luka između Splita, grada prepunog spomenika i ostalih kulturno, umjetničkih i povijesnih vrijednosti i Omiša, malog i slikovitog gradića.

Planinski masiv prekriven borovim šumama, koje se protežu sve do plaža, čini ovo područje posebno lijepim. Zelenilo, čisti zrak, blaga klima i predivan pogled na more i otoke su stvari koje će zasigurno dojmiti svakog posjetioca na prvi pogled.

Kvalitetan izbor koji nude penzioni, apartmani, sobe i kampovi garantiraju vam ugodan boravak a da ne spominjemo brojne restorane sa ponudom domaćih specijaliteta i lokalnih vina.

Svako ljeto se odvija „Kulturno ljeto Dugog Rata“ sa brojnim manifestacijama raznoga kulturnog sadržaja: dramske izvedbe, koncerti, izložbe, i dječji festival.

Pješčane plaže odličan su izbor za ljetovanje obitelji s malom djecom, a akvatorij Bračkog kanala pred kojim se pruža Dugi Rat osigurava nautičarima, daskašima i skijašima na vodi aktivan odmor s mnogim sportskim sadržajima.

Onim gostima Dugog Rata koji vole dobru zabavu te nakon odmora na plaži večer žele provesti uz ritmove glazbe odličan izbor nude obližnji gradovi.

Molimo pričekajte trenutak!