Smještaj Lovran

Odmor u Hrvatskoj - Turistički vodiči

Reklama

Croatia Culture
Croatia Rafting
Croatia Culture

Lovran

Lovran - privatni smještaj: apartmani i sobe. Rezervirajte apartman, sobu i provedite nezaboravno ljetovanje!

Lovran

Prikazano 1 - 9 rezultata pretrage (ukupno objekta: 9)
 - OS3313 - Lovran - Kvarner

i
OSNOVNI PODACI: Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je A(4+1). Check in: 16:00 Check out: 10:00
SADRŽAJI I OPREMA: besplatno parkiralište u sklopu objekta, zajednička terasa koju mogu koristiti svi gosti u objektu, vrt bogat biljem.
DODATNE USLUGE: besplatno korištenje roštilja.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : šljunčana plaža, kamenita plaža, betonirana plaža, zabave na plaži.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 2000 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 2000 m. Centar grada je udaljen oko 2000 m. Prehrambena trgovina - 1000 m. Najbliži restoran - 1000 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 2500 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 200 m. Zračna luka - 50 km. Željeznički kolodvor - 20 km. Brodska/trajektna luka - 20 km.
- OS3313 - Lovran - Kvarner

plaža: 2000 m, more: 2000 m, centar: 2000 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A1 Veliki. U apartmanu se nalazi 4 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 1 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (4+1). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 48 m2. Nalazi se u prizemlju. Pristup nije omogućen osobama s invaliditetom. Broj spavaćih soba: 2. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
SPAVAĆA SOBA (2): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi je jedan krevet na kat. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji, iz prostorija za boravak se izlazi na balkon/terasu. Na podu je: parket, pločice. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za jednu odraslu osobu.
OPREMA: grijanje uz nadoplatu, TV, satelitski programi, pušenje nije dozvoljeno unutar apartmana .
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je kombinacija struje i plina, pećnica, hladnjak.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na vrt.
KUPATILO (1): Kupatilo ima 4 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš, WC, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 16 m2. Karakteristike i oprema: natkriven/a je, garnitura za sjedenje, pogled na vrt.
KUĆNI LJUBIMCI : Primaju se svi kućni ljubimci.
A2(4+1): 52 - 91
Apartmani - OS2173 - Lovran - Kvarner

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je A(6+1). Check in: 14:00 Check out: 10:00
SADRŽAJI I OPREMA: besplatno parkiralište u sklopu objekta, vrt bogat biljem.
DODATNE USLUGE: besplatna usluga pranja rublja kod iznajmljivača, besplatno korištenje roštilja.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : šljunčana plaža, pješčana plaža, betonirana plaža.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 600 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 600 m. Centar grada je udaljen oko 500 m. Prehrambena trgovina - 400 m. Najbliži restoran - 800 m. Željeznički kolodvor - 28 km. Brodska/trajektna luka - 28 km.
Apartmani - OS2173 - Lovran - Kvarner

plaža: 600 m, more: 600 m, centar: 500 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A1. U apartmanu se nalazi 6 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 1 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (6+1). Kategorija iznosi 1 zvjezdica/e. Apartman ima 78 m2. Nalazi se na prvom katu. Pristup nije omogućen osobama s invaliditetom. Broj spavaćih soba: 3. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): U sobi se nalazi bračni krevet. Pomoćni ležaj/evi: jedan kauč/fotelja na razvlačenje za jednu odraslu osobu. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
SPAVAĆA SOBA (2): U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
SPAVAĆA SOBA (3): U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja i blagovaonica se nalaze u istoj prostoriji.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak uz nadoplatu, TV, satelitski programi.
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, pećnica, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), mikrovalna.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na more.
KUPATILO (1): Raspolaže sljedećom opremom: kada, WC, perilica rublja, ručnici. U apartmanu se nalazi još 1 prostorija/e sa wc-om.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 10 m2. Karakteristike i oprema: natkriven/a je.
KUĆNI LJUBIMCI : Postoji mogućnost primanja kućnih ljubimaca uz prethodnu najavu i dogovor.
A1(6+1): 65 - 104
Apartmani - OS5751 - Lovran - Kvarner

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je A(2+2). Check in: 14:00 Check out: 10:00
SADRŽAJI I OPREMA: besplatno parkiralište u blizini objekta.
DODATNE USLUGE: dječji krevetić na zahtjev - besplatno.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : šljunčana plaža, pješčana plaža, kamenita plaža, betonirana plaža, plaža ima plavu zastavu - to je posebna oznaka za čistoću mora i sadržaje na plaži.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 150 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 150 m. Centar grada je udaljen oko 50 m. Prehrambena trgovina - 50 m. Najbliži restoran - 50 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 150 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 50 m. Zračna luka - 91,60 km. Željeznički kolodvor - 27,36 km. Brodska/trajektna luka - 27,36 km. Najbliži park prirode - 19 km. Nacionalni park - 221 km.
Apartmani - OS5751 - Lovran - Kvarner

plaža: 150 m, more: 150 m, centar: 50 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A1. U apartmanu se nalazi 2 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 2 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (2+2). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 51 m2. Nalazi se na prvom katu. Pristup nije omogućen osobama s invaliditetom. Broj spavaćih soba: 1. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja i blagovaonica se nalaze u istoj prostoriji, a dnevni boravak je odvojen, iz prostorija za boravak se izlazi na balkon/terasu. Na podu je: parket. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za jednu odraslu osobu, jedan turistički ležaj (preklopni) za jednu odraslu osobu.
OPREMA: podni ventilator, TV, satelitski programi, kauč/fotelja, pušenje nije dozvoljeno unutar apartmana , besplatno grijanje (klima), klima uređaj u hodniku (uključen u cijenu).
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je kombinacija struje i plina, pećnica, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), toster, glačalo, kuhalo za vodu.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na vrt.
KUPATILO (1): Kupatilo ima 3,50 m2. Raspolaže sljedećom opremom: kada, WC, perilica rublja, pločice, fen, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 8 m2. Karakteristike i oprema: natkriven/a je, garnitura za sjedenje, balkon/terasa se dijeli sa susjednom smještajnom jedinicom, djelomični pogled na more, pogled na vrt.
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
A1(2+2): 46 - 78
Apartmani - OS2178 - Lovran - Kvarner

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je A(2+3). Broj studio apartmana za najam i njihov kapacitet je SA(2+1). Check in: 16:00 Check out: 10:00
INTERNET: Nema interneta u objektu.
SADRŽAJI I OPREMA: dvorište, vrt, besplatno parkiralište u blizini objekta.
DODATNE USLUGE: besplatno korištenje roštilja.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : šljunčana plaža, kamenita plaža, betonirana plaža.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 100 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 100 m. Centar grada je udaljen oko 100 m. Prehrambena trgovina - 100 m. Najbliži restoran - 100 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 50 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 100 m. Zračna luka - 50 km. Željeznički kolodvor - 20 km. Brodska/trajektna luka - 20 km. Najbliži park prirode - 10 km.
Apartmani - OS2178 - Lovran - Kvarner

plaža: 100 m, more: 100 m, centar: 100 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A1. U apartmanu se nalazi 2 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 3 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (2+3). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 50 m2. Nalazi se u prizemlju. Pristup nije omogućen osobama s invaliditetom. Broj spavaćih soba: 1. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 2.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi bračni krevet. Pomoćni ležaj/evi: jedan kauč/fotelja na razvlačenje za jednu odraslu osobu. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja i blagovaonica se nalaze u istoj prostoriji, a dnevni boravak je odvojen. Na podu je: tepih, pločice. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za dvije odrasle osobe.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), TV, satelitski programi, pušenje nije dozvoljeno unutar apartmana .
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je na plin, pećnica, hladnjak, zamrzivač, perilica suđa.
INTERNET : nema interneta .
POGLED IZ APARTMANA: na vrt.
KUPATILO (1): Raspolaže sljedećom opremom: tuš, WC, perilica rublja, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 14 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, djelomično je natkriven/a, nalazi se u prizemlju (vrtna terasa), nalazi se na morskoj strani (sea side), pogled na vrt.
BALKON/TERASA (2): Balkon/terasa u apartmanu ima 4 m2. Karakteristike i oprema: djelomično je natkriven/a, nalazi se u prizemlju (vrtna terasa), nalazi se na morskoj strani (sea side), pogled na vrt.
KUĆNI LJUBIMCI : Postoji mogućnost primanja kućnih ljubimaca uz prethodnu najavu i dogovor.
A1(2+3): 65 - 104
i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv studio apartmana: SA. U studio apartmanu se nalazi 3 ležaj/a za odrasle osobe. Kapacitet (odrasle osobe) je (3). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Studio apartman ima 25 m2. Nalazi se u prizemlju. U istoj prostoriji se nalaze kuhinja, prostorija za boravak i kreveti. Pristup nije omogućen osobama s invaliditetom. Na podu je: parket, pločice. U studio apartmanu je francuski krevet. U studio apartmanu je jedan single krevet (za jednu osobu).
OPREMA : posteljina, klima uređaj (uračunat u cijenu), TV, satelitski programi, pušenje nije dozvoljeno unutar studio apartmana .
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak s dva kola, štednjak je na struju, hladnjak, zamrzivač, mikrovalna.
INTERNET : nema interneta.
POGLED IZ STUDIO APARTMANA: na vrt, studio apartman se nalazi s morske strane (sea side).
KUPATILO: Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, perilica rublja, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon studio apartmana ima 20 m2. Karakteristike i oprema: nalazi se u prizemlju (vrtna terasa).
KUĆNI LJUBIMCI : Postoji mogućnost primanja kućnih ljubimaca uz prethodnu najavu i dogovor.
SA2(3): 46 - 65
Apartmani - OS35659 - Lovran - Kvarner

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je 2xA(2+2). Broj studio apartmana za najam i njihov kapacitet je SA(2+1). Check in: 14:00 Check out: 10:00
SADRŽAJI I OPREMA: besplatno parkiralište u sklopu objekta, dvorište, vrt, vrt bogat biljem.
AKTIVNOSTI : bazen za djecu.
DODATNE USLUGE: dječji krevetić na zahtjev - besplatno, besplatno korištenje roštilja.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : šljunčana plaža, kamenita plaža, betonirana plaža, plaža ima plavu zastavu - to je posebna oznaka za čistoću mora i sadržaje na plaži.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 650 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 650 m. Centar grada je udaljen oko 900 m. Prehrambena trgovina - 650 m. Najbliži restoran - 700 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 1000 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 650 m. Zračna luka - 70 km. Željeznički kolodvor - 25 km. Brodska/trajektna luka - 20 km.
Apartmani - OS35659 - Lovran - Kvarner

plaža: 650 m, more: 650 m, centar: 900 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A1. U apartmanu se nalazi 2 ležaj/a za odrasle osobe. Kapacitet (odrasle osobe) je 3. Kategorija iznosi 45 zvjezdica/e. Apartman ima 45 m2. Nalazi se na prvom katu. Pristup nije omogućen osobama s invaliditetom. Broj spavaćih soba: 1. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju., Iz sobe se izlazi na balkon.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji. Na podu je: pločice. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za dvije odrasle osobe.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak uz nadoplatu, grijanje uz nadoplatu, TV, kabelski programi, kauč/fotelja, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana .
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je na struju, pećnica, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), kuhalo za vodu.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: djelomični pogled na more, na vrt.
KUPATILO (1): Kupatilo ima 9 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, pločice.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 10 m2. Karakteristike i oprema: natkriven/a je, garnitura za sjedenje, nalazi se na morskoj strani (sea side), djelomični pogled na more, pogled na vrt.
KUĆNI LJUBIMCI : Postoji mogućnost primanja kućnih ljubimaca uz prethodnu najavu i dogovor.
A1(2+2): 59 - 71
i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A2. U apartmanu se nalazi 2 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 2 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (2+2). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 50 m2. Nalazi se u prizemlju. Pristup nije omogućen osobama s invaliditetom. Broj spavaćih soba: 1. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju., Iz sobe se izlazi na balkon.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji. Na podu je: pločice. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za dvije odrasle osobe.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak uz nadoplatu, grijanje uz nadoplatu, TV, kabelski programi, kauč/fotelja, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana .
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je na struju, pećnica, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), kuhalo za vodu.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na more.
KUPATILO (1): Kupatilo ima 5 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, pločice.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 5 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, djelomično je natkriven/a, nalazi se na morskoj strani (sea side), pogled na more.
KUĆNI LJUBIMCI : Postoji mogućnost primanja kućnih ljubimaca uz prethodnu najavu i dogovor.
A2(2+2): 59 - 71
i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv studio apartmana: SA3. U studio apartmanu se nalazi 2 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 1 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (2+1). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Studio apartman ima 35 m2. Nalazi se na prvom katu. U istoj prostoriji se nalaze kuhinja, prostorija za boravak i kreveti. Pristup nije omogućen osobama s invaliditetom. Na podu je: laminat, pločice. U studio apartmanu je bračni krevet. Moguće je postaviti pomoćni/e ležaj/eve: jedan kauč/fotelja na razvlačenje za jednu odraslu osobu.
OPREMA : posteljina, klima uređaj uz nadoplatu, TV, kabelski programi, kauč/fotelja, pušenje je dozvoljeno unutar studio apartmana .
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je na struju, pećnica, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), kuhalo za vodu.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ STUDIO APARTMANA: na more.
KUPATILO: Kupatilo ima 6 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, pločice.
BALKON/TERASA (1): Balkon studio apartmana ima 5 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, djelomično je natkriven/a, nalazi se na morskoj strani (sea side), pogled na more.
KUĆNI LJUBIMCI : Postoji mogućnost primanja kućnih ljubimaca uz prethodnu najavu i dogovor.
SA3(2+1): 47 - 52
Apartmani - OS2856 - Lovran - Kvarner

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je 4xA(2+3), A(2+1),A(2). Check in: 14:00-21:00 Check out: 10:30
SADRŽAJI I OPREMA: besplatno parkiralište u sklopu objekta, zajednička terasa koju mogu koristiti svi gosti u objektu, dvorište, vrt.
DODATNE USLUGE: usluga pranja rublja kod iznajmljivača uz nadoplatu , dječji krevetić na zahtjev uz nadoplatu , besplatno korištenje roštilja.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : šljunčana plaža, pješčana plaža, kamenita plaža, betonirana plaža, plaža ima plavu zastavu - to je posebna oznaka za čistoću mora i sadržaje na plaži, nudistička plaža, zabave na plaži.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 2000 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 2000 m. Centar grada je udaljen oko 2000 m. Prehrambena trgovina - 750 m. Najbliži restoran - 2000 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 2000 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 250 m. Zračna luka - 50 km. Željeznički kolodvor - 20 km. Brodska/trajektna luka - 20 km.
Apartmani - OS2856 - Lovran - Kvarner

plaža: 2000 m, more: 2000 m, centar: 2000 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A1. U apartmanu se nalazi 2 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 3 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (2+3). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 40 m2. Nalazi se u prizemlju. Pristup smještaju omogućen osobama sa invaliditetom. Broj spavaćih soba: 1. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi se nalazi bračni krevet. Pomoćni ležaj/evi: jedan kauč/fotelja na razvlačenje za jednu odraslu osobu. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju., Iz sobe se izlazi na balkon.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja i blagovaonica se nalaze u istoj prostoriji, a dnevni boravak je odvojen. Na podu je: laminat. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za dvije odrasle osobe.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), grijanje uz nadoplatu, TV, satelitski programi, DVD player, stol za sjedenje u dnevnom boravku, kauč/fotelja, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana , besplatno grijanje (klima).
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je kombinacija struje i plina, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), mikrovalna.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na vrt.
KUPATILO (1): Kupatilo ima 5 m2. Raspolaže sljedećom opremom: kada, WC, pločice, fen, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 15 m2. Karakteristike i oprema: natkriven/a je, garnitura za sjedenje, nalazi se u prizemlju (vrtna terasa), pogled na vrt.
KUĆNI LJUBIMCI : Postoji mogućnost primanja kućnih ljubimaca uz prethodnu najavu i dogovor.
A1(2+3): 64 - 124
i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A2. U apartmanu se nalazi 2 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 1 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (2+1). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 23 m2. Nalazi se u prizemlju. Pristup smještaju omogućen osobama sa invaliditetom. Broj spavaćih soba: 1. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je pločice. U sobi se nalazi bračni krevet. Pomoćni ležaj/evi: jedan kauč/fotelja na razvlačenje za jednu odraslu osobu. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : iz prostorija za boravak se izlazi na balkon/terasu, zasebna kuhinja. Na podu je: laminat.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), grijanje uz nadoplatu, TV, satelitski programi, DVD player, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana , besplatno grijanje (klima).
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak s dva kola, štednjak je na struju, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), mikrovalna.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na vrt.
KUPATILO (1): Kupatilo ima 3 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, pločice, fen, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 9 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, nalazi se u prizemlju (vrtna terasa), pogled na vrt.
KUĆNI LJUBIMCI : Postoji mogućnost primanja kućnih ljubimaca uz prethodnu najavu i dogovor.
A2(2+1): 50 - 104
i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A3. U apartmanu se nalazi 2 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 3 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (2+3). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 40 m2. Nalazi se na prvom katu. Pristup nije omogućen osobama s invaliditetom. Broj spavaćih soba: 1. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi se nalazi bračni krevet. Pomoćni ležaj/evi: jedan kauč/fotelja na razvlačenje za jednu odraslu osobu. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju., Iz sobe se izlazi na balkon.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji. Na podu je: laminat. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za dvije odrasle osobe.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), grijanje uz nadoplatu, TV, satelitski programi, DVD player, kauč/fotelja, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana , besplatno grijanje (klima).
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak s dva kola, štednjak je na struju, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), mikrovalna.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na vrt.
KUPATILO (1): Kupatilo ima 4 m2. Raspolaže sljedećom opremom: kada, WC, pločice, fen, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 6 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, nalazi se na morskoj strani (sea side).
KUĆNI LJUBIMCI : Postoji mogućnost primanja kućnih ljubimaca uz prethodnu najavu i dogovor.
A3(2+3): 64 - 124
i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A4. U apartmanu se nalazi 2 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 3 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (2+3). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 40 m2. Nalazi se na prvom katu. Pristup nije omogućen osobama s invaliditetom. Broj spavaćih soba: 1. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi se nalazi bračni krevet. Pomoćni ležaj/evi: jedan kauč/fotelja na razvlačenje za jednu odraslu osobu. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju., Iz sobe se izlazi na balkon.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u odvojenim prostorijama. Na podu je: laminat. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za dvije odrasle osobe.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), grijanje uz nadoplatu, TV, satelitski programi, DVD player, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana , besplatno grijanje (klima).
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak s dva kola, štednjak je na struju, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), mikrovalna.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na vrt.
KUPATILO (1): Kupatilo ima 4 m2. Raspolaže sljedećom opremom: kada, WC, pločice, fen, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 6 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, nalazi se na morskoj strani (sea side), pogled na vrt.
KUĆNI LJUBIMCI : Postoji mogućnost primanja kućnih ljubimaca uz prethodnu najavu i dogovor.
A4(2+3): 64 - 124
i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A5. U apartmanu se nalazi 2 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 3 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (2+3). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 40 m2. Nalazi se na prvom katu. Pristup nije omogućen osobama s invaliditetom. Broj spavaćih soba: 1. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi se nalazi bračni krevet. Pomoćni ležaj/evi: jedan turistički ležaj (preklopni) za jednu odraslu osobu. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju., Iz sobe se izlazi na balkon.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji. Na podu je: laminat. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za dvije odrasle osobe.
OPREMA: grijanje uz nadoplatu, TV, satelitski programi, prostor za sjedenje, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana , klima uređaj u jednoj spavaćoj sobi (uračunat u cijenu).
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak s dva kola, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), mikrovalna, toster, glačalo, kuhalo za vodu.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: djelomični pogled na more, na vrt.
KUPATILO (1): Kupatilo ima 4 m2. Raspolaže sljedećom opremom: kada, WC, pločice, fen, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 6 m2. Karakteristike i oprema: natkriven/a je, garnitura za sjedenje, pogled na more, pogled na vrt, pogled na planine.
KUĆNI LJUBIMCI : Primaju se svi kućni ljubimci.
A5(2+3): 64 - 124
i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv studio apartmana: A6. U studio apartmanu se nalazi 2 ležaj/a za odrasle osobe. Kapacitet (odrasle osobe) je (2). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Studio apartman ima 20 m2. Nalazi se u prizemlju. U istoj prostoriji se nalaze kuhinja, prostorija za boravak i kreveti. Pristup smještaju omogućen osobama sa invaliditetom. Na podu je: laminat. U studio apartmanu je bračni krevet.
OPREMA : posteljina, klima uređaj (uračunat u cijenu), grijanje uz nadoplatu, TV, satelitski programi, pušenje je dozvoljeno unutar studio apartmana .
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak s dva kola, štednjak je na struju, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), mikrovalna, toster, glačalo, kuhalo za vodu.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ STUDIO APARTMANA: na more, na vrt, na planine.
KUPATILO: Kupatilo ima 4 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, pločice, fen, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon studio apartmana ima 6 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, djelomično je natkriven/a, pogled na more, pogled na vrt, pogled na planine.
KUĆNI LJUBIMCI : Primaju se svi kućni ljubimci.
A6 (2): 50 - 91
Apartmani - OS35482 - Lovran - Kvarner

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj studio apartmana za najam i njihov kapacitet je 2xSA(2+1). Check in: 14:00 Check out: 10:00
SADRŽAJI I OPREMA: besplatno parkiralište u sklopu objekta, dvorište.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : šljunčana plaža, kamenita plaža, betonirana plaža, zabave na plaži.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 1000 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 1000 m. Centar grada je udaljen oko 700 m. Prehrambena trgovina - 300 m. Najbliži restoran - 400 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 5000 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 30 m. Zračna luka - 80 km. Željeznički kolodvor - 20 km. Brodska/trajektna luka - 20 km.
Apartmani - OS35482 - Lovran - Kvarner

plaža: 1000 m, more: 1000 m, centar: 700 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv studio apartmana: SA1. U studio apartmanu se nalazi 2 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 1 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (2+1). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Studio apartman ima 30 m2. Nalazi se na visokom prizemlju. U istoj prostoriji se nalaze kuhinja, prostorija za boravak i kreveti. Pristup nije omogućen osobama s invaliditetom. Na podu je: pločice. U studio apartmanu je bračni krevet. Moguće je postaviti pomoćni/e ležaj/eve: jedan kauč/fotelja na razvlačenje za jednu odraslu osobu.
OPREMA : posteljina, klima uređaj (uračunat u cijenu), TV, satelitski programi, kauč/fotelja, pušenje je dozvoljeno unutar studio apartmana .
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak s dva kola, štednjak je na struju, hladnjak.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ STUDIO APARTMANA: na more, na vrt.
KUPATILO: Kupatilo ima 6 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, natkriven/a je, nalazi se na morskoj strani (sea side), pogled na more, pogled na vrt.
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
SA1(2+1): 47 - 59
i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv studio apartmana: SA2. U studio apartmanu se nalazi 2 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 1 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (2+1). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Studio apartman ima 30 m2. Nalazi se na visokom prizemlju. U istoj prostoriji se nalaze kuhinja, prostorija za boravak i kreveti. Pristup nije omogućen osobama s invaliditetom. Na podu je: pločice. U studio apartmanu je bračni krevet.
OPREMA : posteljina, klima uređaj (uračunat u cijenu), TV, satelitski programi, kauč/fotelja, pušenje je dozvoljeno unutar studio apartmana .
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak s dva kola, štednjak je na struju, hladnjak.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ STUDIO APARTMANA: na more, na vrt, panoramski pogled.
KUPATILO: Kupatilo ima 6 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, nalazi se na morskoj strani (sea side), pogled na more, pogled na vrt, panoramski pogled.
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
SA2(2+1): 47 - 59
Apartmani - OS6126 - Lovran - Kvarner

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je A(4+1). Broj studio apartmana za najam i njihov kapacitet je SA(2). Check in: 14:00 Check out: 10:00
SADRŽAJI I OPREMA: besplatno parkiralište u sklopu objekta, vrt bogat biljem.
DODATNE USLUGE: besplatno korištenje roštilja.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : kamenita plaža, betonirana plaža.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 650 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 600 m. Centar grada je udaljen oko 2000 m. Prehrambena trgovina - 300 m. Najbliži restoran - 700 m.
Apartmani - OS6126 - Lovran - Kvarner

plaža: 650 m, more: 600 m, centar: 2000 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A1. U apartmanu se nalazi 2 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 3 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (2+3). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 45 m2. Nalazi se na prvom katu. Pristup nije omogućen osobama s invaliditetom. Broj spavaćih soba: 1. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja i blagovaonica se nalaze u istoj prostoriji, u prostoriji za boravak se nalazi jedan single krevet (za jednu osobu), u prostoriji za boravak se nalazi bračni krevet.
OPREMA: podni ventilator, TV, satelitski programi.
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, pećnica, hladnjak, toster.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na more.
KUPATILO (1): Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 20 m2. Karakteristike i oprema: natkriven/a je.
KUĆNI LJUBIMCI : Postoji mogućnost primanja kućnih ljubimaca uz prethodnu najavu i dogovor.
A1(2+3): 81 - 102
i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv studio apartmana: SA2. U studio apartmanu se nalazi 2 ležaj/a za odrasle osobe. Kapacitet (odrasle osobe) je (2). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Studio apartman ima 22 m2. Nalazi se u prizemlju. U istoj prostoriji se nalaze kuhinja, prostorija za boravak i kreveti. Pristup nije omogućen osobama s invaliditetom. U studio apartmanu je bračni krevet.
OPREMA : posteljina, podni ventilator, TV, satelitski programi.
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak s dva kola, štednjak je na struju.
INTERNET : besplatan bežični internet.
KUPATILO: Raspolaže sljedećom opremom: tuš, WC, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon studio apartmana ima 50 m2. Karakteristike i oprema: nalazi se u prizemlju (vrtna terasa).
KUĆNI LJUBIMCI : Postoji mogućnost primanja kućnih ljubimaca uz prethodnu najavu i dogovor.
A(2): 46 - 59
Apartmani - OS4317 - Lovran - Kvarner

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je A(4+1). Check in: 15:30 Check out: 09:30
SADRŽAJI I OPREMA: besplatno parkiralište u blizini objekta.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : šljunčana plaža, kamenita plaža, betonirana plaža, zabave na plaži.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 250 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 250 m. Centar grada je udaljen oko 150 m. Prehrambena trgovina - 100 m. Najbliži restoran - 100 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 150 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 150 m. Zračna luka - 50 km. Željeznički kolodvor - 20 km. Brodska/trajektna luka - 20 km. Najbliži park prirode - 10 km. Nacionalni park - 60 km.
Apartmani - OS4317 - Lovran - Kvarner

plaža: 250 m, more: 250 m, centar: 150 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A1. U apartmanu se nalazi 4 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 1 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (4+1). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 75 m2. Nalazi se na trećem katu. Apartman je na 2 etaže. Pristup nije omogućen osobama s invaliditetom. Broj spavaćih soba: 2. Broj kupatila: 2. Broj balkona: 3.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi je dva single kreveta. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
SPAVAĆA SOBA (2): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi francuski krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u odvojenim prostorijama, iz prostorija za boravak se izlazi na balkon/terasu. Na podu je: parket, pločice. U prostoriji se nalazi jedan turistički ležaj (preklopni) za jednu odraslu osobu.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak uz nadoplatu, TV, satelitski programi, radio, kauč/fotelja, pušenje nije dozvoljeno unutar apartmana , grijanje (klima) uz nadoplatu.
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je kombinacija struje i plina, pećnica, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), mikrovalna, perilica suđa, glačalo.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na more, panoramski pogled na grad, apartman se nalazi s morske strane (sea side).
KUPATILO (1): Kupatilo ima 6 m2. Raspolaže sljedećom opremom: kada, WC, pločice, fen, ručnici.
KUPATILO (2): Kupatilo ima 5 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, perilica rublja, pločice, fen, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 4 m2. Karakteristike i oprema: natkriven/a je, garnitura za sjedenje, nalazi se na morskoj strani (sea side).
BALKON/TERASA (2): Balkon/terasa u apartmanu ima 2 m2. Karakteristike i oprema: natkriven/a je, nalazi se na morskoj strani (sea side).
BALKON/TERASA (3): Balkon/terasa u apartmanu ima 1,50 m2. Karakteristike i oprema: natkriven/a je, nalazi se na morskoj strani (sea side).
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
A1(4+1): 91 - 115
Prikazano 1 - 9 rezultata pretrage (ukupno objekta: 9)

POSREDNIK U UPITIMA I REZERVACIJAMA:
To Islands Travel

 

O NAMA – IMPRESUM

UVJETI ZA IZNAJMLJIVAČE

B2B SURADNJA

KONTAKT

PON - PET: 7:30-21:15 h
SUB: 8:00-18:00 h

T: +385 (0)21 494 802
F: +385 (0)21 494 820

 • Agregator ponude apartmana, kuća i soba
 • 10.000 jedinica u ponudi
 • Ujedinjena charter ponuda
 • Stalne akcije i popusti - pitajte!
 • Vaše rezervacije su apsolutno sigurne
 • Osiguranje Vašeg novca pokriva polica Allianz-a
 • U dogovoru sa iznajmljivačima odgovaramo na sva Vaša pitanja
 • Samo objekti sa dozvolom za rad - tisuće slika
 • Lokacije objekata su točno označene na mapi
 • Pomažemo u rješavanju svih problema
 • Fleksibini uvjeti plaćanja
 • Plaćate na račun u banci koja je u SEPA sustavu
 • Mogućnost kartičnog plaćanja
 • Voucher dobivate na e-mail
 • Članovi smo udruge Hrvatskih putničkih agencija
 • 10 godina iskustva, tisuće zadovoljnih gostiju
 • Surađujemo sa: Casamundo, Atraveo, E-domizil, Tripadvisor, Flipkey, Holidaylettings, CaseVacanza, Homeaway, Fewodirekt itd

Reklama

Sitemap

Apartmani i hoteli u Hrvatskoj 2004 - 2015

Molimo pričekajte trenutak!