Slatine - Odmor u Hrvatskoj - Turistički vodič

SLATINE - Otok Čiovo, Hrvatska: Izaberite destinaciju za ljetovanje i rezervirajte smještaj on-line. Razgledajte ponudu gradova, mjesta, uvala i otoka sa tisućama slika!


Slatine su naselje na otoku Čiovu koji je pokretnim mostom povezan s gradom Trogirom i tvori s njim jedinstvenu cjelinu. Nakon mosta regionalna cesta koja vodi po cijelom otoku se račna lijevo i desno. Nakon što skrenete lijevo imate 7 km vožnje do samoga mjesta. Cijelo je Čiovo kraj poznat po lijepim plažama, šumom obraslom priobalju i mnoštvu malenih naselja. Plaže u mjestu su stjenovite, betonske ili šljunčane sa vrlo slikovitim ribarskim konobama i lokalima na samoj obali. Ako posjetite Slatine možete se prepustiti fantastičnom ugođaju i miru koji nudi ovo nešto udaljenije mjesto na otoku.

Kad se zaželite vreve i događanja grada na moru prošećite ulicama Trogira, koji osim živahnih ribarskih noći i folklornih predstava nudi i koncerte klasične glazbe u posebnim scenskim postavama u gradu, a za one željne aktivnog odmora nude vam se brojni sportski tereni. Sam geografski položaj vam nudi i brojne izlete do slapova rijeke Krke, grada Splita, Šibenika, naravno Trogira ili ostalih mjesta na otoku Čiovu, Donjeg i Gornjeg Okruga, Arbanije… dok je aerodrom udaljen tek 15 km.

Molimo pričekajte trenutak!