Stanići - Odmor u Hrvatskoj - Turistički vodič

STANIĆI - Hrvatska, Omiš: Izaberite destinaciju za ljetovanje i rezervirajte smještaj on-line. Razgledajte ponudu gradova, mjesta, uvala i otoka sa tisućama slika!


Stanići su malo ribarsko mjesto 10 km udaljeno od Omiša u smjeru Makarske i Dubrovnika, nekih 40 km od Splita. Zbog svog položaja na padinama planine mjesto nudi prekrasan pogled na Brački kanal i otok. Udoban smještaj možete dobiti u novosagrađenim kućama, vilama i apartmanima, anjihovi vlasnici su vrlo ljubazni.

Zrak je ovdje potpuno nezagađen, more plavo i bistro, plaže tihe i čiste, daleko od agresivne užurbanosti modernog života i turističke industrije. U okolici je još uvijek moguće pronaći 'svoju vlastitu' plažu ili bar mirni kutak. Jesti možete u jednom od restorana: Borovina, Sun City i pizzeria Espagna, Kupovati možete u jednoj od dvije trgovine koje nude svježi kruh, voće, povrće…

Stanici si idealni za mirni obiteljski odmor u predivnom pejzažu. Blizina kanjona rijeke Cetine, Biokovo planine, plodnih polja u zaleđu pogodnih za uzgoj voća, povrća i grožđa, kao i prekrasne plaže su samo neki od razloga zašto su Stanići tako atraktivno mjesto.

Oni koji vole vanjske aktivnosti mogu se okušati u vodenim sportovima, raftingu ili veslanju na rijeci Cetini. Za one koji se vole zabaviti i opustiti mogu u Omišu birati slušati klape, večerati u odličnim restoranima, šetati u uživati u sjajnom mediteranskom ugođaju i arhitekturi.

Molimo pričekajte trenutak!