Seget Vranjica - Odmor u Hrvatskoj - Turistički vodič

SEGET VRANJICA - Hrvatska, Trogir: Izaberite destinaciju za ljetovanje i rezervirajte smještaj on-line. Razgledajte ponudu gradova, mjesta, uvala i otoka sa tisućama slika!


Seget Vranjica je turističko naselje Srednje Dalmacije udaljeno od Trogira 5 km u smjeru sjevera prema Šibeniku. Smjestilo se na dijelu atraktivne trogirske rivijere koju karakteriziraju bujna mediteranska vegetacija, uvale s kamenitim i šljunčanim plažama te otoci i otočići idealni za dnevne izlete barkom ili jedrilicom.

Seget Vranjica ima sve potrebno za ugodan odmor volite li ljetovati u malom živom mjestu. Mjesto vam nudi odličan smještaj u apartmanima i pansionima i to tik uz more, gdje se nalaze male privatne, prirodne plaže.

Mjesto sadrži sve potrebno za vaš ugodan i miran odmor pogotovo za one koji vole mala slikovita mjesta. Grad Trogir u čijoj se neposrednoj blizini Seget Vranjica nalazi upisan je u UNESCOV popis svjetske kulturne baštine.

Osim konoba i restorana u samom mjestu, na raspolaganju su Vam ugostiteljski objekti Trogira, Donjeg i Gornjeg Segeta, a zabavu tijekom ljetnih večeri pružit će Vam događanja u okviru Trogirskog kulturnog ljeta i Splitskih ljetnih igara

Molimo pričekajte trenutak!