Pisak - Odmor u Hrvatskoj - Turistički vodič

PISAK - Hrvatska, Omiš: Izaberite destinaciju za ljetovanje i rezervirajte smještaj on-line. Razgledajte ponudu gradova, mjesta, uvala i otoka sa tisućama slika!


Pisak je malo turističko mjesto atraktivne Makarske rivijere, 40 km južno od Splita te 18 km udaljeno od Makarske. Ova rivijera je poznata po svojoj divnoj obali i šljunčanim plažama kilometrima dugim. Rijetka naseljenost i dugi dijelovi obale bez kuća rezultiraju čistim i bistrim morem.

Pisak se smjestio u uvučenom zaljevu, a ovdje možete birati između pješčane, šljunčane i stjenovite plaže, pa ga preporučujemo za obiteljski odmor, odnosno ljetovanje zaljubljenika u more i sportove na vodi. Ovdje se možete baviti ronjenjem, iznajmiti brodić i nesmetano uživati u ronjenju, jedrenju i daskanju. U mjestu se nalaze i supermarketi. Večeri možete upotpuniti posjetom restoranu i konobi gdje će Vam ljubazni domaćini spraviti ribu na tradicionalan dalmatinski način. Dođete li u Pisak, posjetite izvorište Vrulje iz kojeg se granaju mnogi malih izvori hladne pitke vode.

Pisak je malo ribarsko, turističko mjesto koje vuče korijenje iz 1500. godine. Ovdje ćete provesti zaista miran i relaksirajući odmor te se zasigurno poželjeti vratiti. Savršen je za one koji mrze gužvu i buku i naprotiv vole uživati u predivnom moru, ljepoti okoliša, ugodnoj klimi, i čistoj i netaknutoj prirodi. U ovom malom mediteranskom raju duge turističke tradicije,duša i tijelo postižu potpun sklad s prirodom.

Molimo pričekajte trenutak!