Okrug Donji - Odmor u Hrvatskoj - Turistički vodič

OKRUG DONJI - Otok Čiovo, Hrvatska: Izaberite destinaciju za ljetovanje i rezervirajte smještaj on-line. Razgledajte ponudu gradova, mjesta, uvala i otoka sa tisućama slika!


Okrug Donji je turističko naselje na Čiovu, otoku koji pripada centralnom dalmatinskom arhipelagu. Otok je pokretnim mostom povezan s gradom Trogirom i s njim čini jedinstvenu urbanističku cjelinu. Udaljen od Splita 40 km, Okrug Donji je kao i čitavo ovo područje poznat po lijepim šljunčanim plažama te brojnim nenastanjenim uvalama. Cijelu okolicu obilježava bogata zelena vegetacija.

Osim visoko kvalitetnog smještaja u hotelima, pansionima, apartmanima, kampovima, te delikatesne domaće hrane, posebno ribljih specijaliteta, bogata je i ponuda sportskih i rekreacijskih sadržaja. Zabave ne nedostaje a samo nekoliko kilometara je udaljen sam grad Trogir koji osim živahnih ribarskih noći i folklornih predstava nudi i koncerte klasične glazbe u posebnim scenskim postavama u gradu, a za one željne aktivnog odmora nude vam se brojni sportski tereni, dok u samom Okrugu ima škola surfanja i ronjenja. Njegov geografski položaj vam nudi i brojne izlete do slapova rijeke Krke, grada Splita...i mnogih drugih dok je aerodrom udaljen tek 15 km.

Molimo pričekajte trenutak!