Arbanija - Odmor u Hrvatskoj - Turistički vodič

ARBANIJA - Otok Čiovo, Hrvatska: Izaberite destinaciju za ljetovanje i rezervirajte smještaj on-line. Razgledajte ponudu gradova, mjesta, uvala i otoka sa tisućama slika!


Arbanija je malo turističko naselje 4 km istočno od grada Trogira po regionalnoj prometnici koja se nakon mosta proteže otokom. Cijelo je Čiovo kraj poznat po lijepim plažama, šumom obraslom priobalju i mnoštvu malenih naselja. Stoga je Arbanija prikladno ljetovalište za obitelji koje na odmoru žele imati sve sadržaje jednog centra razvijene turističke ponude te pritom istovremeno zadržati privatnost i mogućnost odlaska na male udaljene plaže i zabačene uvale.

Zabave ne nedostaje u večernjima satima, a samo nekoliko kilometara je udaljen sam grad Trogir koji osim živahnih ribarskih noći i folklornih predstava nudi i koncerte klasične glazbe u posebnim scenskim postavama u gradu, a za one željne aktivnog odmora nude vam se brojni sportski tereni. Sam geografski položaj vam nudi i brojne izlete do slapova rijeke Krke, grada Splita, Šibenika, naravno Trogira ili ostalih mjesta na otoku Čiovu, Donjeg i Gornjeg Okruga, Slatina… dok je aerodrom udaljen tek 10 km.

Molimo pričekajte trenutak!