Smještaj Supetar

Odmor u Hrvatskoj - Turistički vodiči

Reklama

Croatia Culture
Croatia Rafting
Croatia Culture

Supetar

Supetar - privatni smještaj: apartmani i sobe. Rezervirajte apartman, sobu i provedite nezaboravno ljetovanje!

Supetar

Prikazano 1 - 30 rezultata pretrage (ukupno objekta: 105)
Apartmani - OS2872 - Supetar - Otok Brač

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je A(7). Check in: 14.00 Check out: 10,00
SADRŽAJI I OPREMA: besplatno parkiralište u sklopu objekta.
DODATNE USLUGE: dječji krevetić na zahtjev - besplatno, besplatno korištenje roštilja.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : šljunčana plaža, kamenita plaža, betonirana plaža.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 600 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 350 m. Centar grada je udaljen oko 350 m. Prehrambena trgovina - 250 m. Najbliži restoran - 300 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 250 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 400 m. Zračna luka - 42 km. Željeznički kolodvor - 20 km. Brodska/trajektna luka - 0,35 km. Najbliži park prirode - 8 km.
Apartmani - OS2872 - Supetar - Otok Brač

plaža: 600 m, more: 350 m, centar: 350 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Eksluzivna ponuda agencije To Islands Travel. Moguća je rezervacija samo preko naše agencije. Naziv apartmana: A1. U apartmanu se nalazi 7 ležaj/a za odrasle osobe. Kapacitet (odrasle osobe) je (7). Kategorija iznosi 4 zvjezdica/e. Apartman ima 103 m2. Nalazi se na drugom katu. Apartman je na 2 etaže. Pristup nije omogućen osobama s invaliditetom. Broj spavaćih soba: 4. Broj kupatila: 3. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
SPAVAĆA SOBA (2): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
SPAVAĆA SOBA (3): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi je dva single kreveta. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
SPAVAĆA SOBA (4): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi je jedan single krevet (za jednu osobu). Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji, iz prostorija za boravak se izlazi na balkon/terasu. Na podu je: parket, pločice.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), TV, satelitski programi, mini-bar, sef, prostor za sjedenje, kauč/fotelja, pušenje nije dozvoljeno unutar apartmana , besplatno grijanje (klima).
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je na struju, pećnica, hladnjak, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), mikrovalna, toster, perilica suđa, glačalo.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: djelomični pogled na more, na park, panoramski pogled na grad, apartman se nalazi s morske strane (sea side).
KUPATILO (1): Kupatilo ima 5 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, pločice, fen, ručnici. U apartmanu se nalazi još 1 prostorija/e sa wc-om.
KUPATILO (2): Kupatilo ima 4 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, perilica rublja, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 12 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, nalazi se na morskoj strani (sea side), djelomični pogled na more.
KUĆNI LJUBIMCI : Postoji mogućnost primanja kućnih ljubimaca uz prethodnu najavu i dogovor.
A1(7): 75 - 125
Apartmani - OS05401SUPE - Supetar - Otok Brač

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je A(4+1),A(2+1). Check in: 12,00 Check out: 10,00
SADRŽAJI I OPREMA: besplatno parkiralište u sklopu objekta, dvorište, vrt.
DODATNE USLUGE: besplatno korištenje roštilja.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : šljunčana plaža, pješčana plaža, zabave na plaži.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 120 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 120 m. Centar grada je udaljen oko 130 m. Prehrambena trgovina - 70 m. Najbliži restoran - 70 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 300 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 300 m. Zračna luka - 42 km. Željeznički kolodvor - 20 km. Brodska/trajektna luka - 0,30 km. Najbliži park prirode - 8 km.
Apartmani - OS05401SUPE - Supetar - Otok Brač

plaža: 120 m, more: 120 m, centar: 130 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A1. U apartmanu se nalazi 4 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 1 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (4+1). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 50 m2. Nalazi se u prizemlju. Broj spavaćih soba: 2. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju., Iz sobe se izlazi na balkon.
SPAVAĆA SOBA (2): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji. Na podu je: pločice. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za jednu odraslu osobu.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), TV, satelitski programi, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana , besplatno grijanje (klima).
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je kombinacija struje i plina, hladnjak, zamrzivač.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na vrt, apartman se ne nalazi s morske strane (park side).
KUPATILO (1): Kupatilo ima 6 m2. Raspolaže sljedećom opremom: kada, WC, perilica rublja, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 12 m2. Karakteristike i oprema: natkriven/a je, garnitura za sjedenje, nalazi se u prizemlju (vrtna terasa), ne nalazi se na morskoj strani (park side).
BALKON/TERASA (2): Balkon/terasa u apartmanu ima 30 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, nalazi se u prizemlju (vrtna terasa), ne nalazi se na morskoj strani (park side).
KUĆNI LJUBIMCI : Postoji mogućnost primanja kućnih ljubimaca uz prethodnu najavu i dogovor.
A1(4+1): 52 - 85
i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A2. U apartmanu se nalazi 2 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 1 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (2+1). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 27 m2. Nalazi se u prizemlju. Broj spavaćih soba: 1. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi se nalazi bračni krevet. Pomoćni ležaj/evi: jedan turistički ležaj (preklopni) za jednu odraslu osobu. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja i blagovaonica se nalaze u istoj prostoriji, iz prostorija za boravak se izlazi na balkon/terasu. Na podu je: pločice.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), TV, satelitski programi, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana , besplatno grijanje (klima).
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso).
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na vrt.
KUPATILO (1): Kupatilo ima 5 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, pločice.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 10 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, djelomično je natkriven/a, nalazi se u prizemlju (vrtna terasa), nalazi se na morskoj strani (sea side).
KUĆNI LJUBIMCI : Postoji mogućnost primanja kućnih ljubimaca uz prethodnu najavu i dogovor.
A2(2+1): 30 - 56
Apartmani - OS5850 - Supetar - Otok Brač

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je A(2+4). Check in: 14:00 Check out: 10:00
SADRŽAJI I OPREMA: besplatno parkiralište u sklopu objekta, dvorište, vrt.
DODATNE USLUGE: besplatno korištenje roštilja.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : šljunčana plaža, zabave na plaži.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 150 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 150 m. Centar grada je udaljen oko 450 m. Prehrambena trgovina - 250 m. Najbliži restoran - 150 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 350 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 300 m. Zračna luka - 40 km. Željeznički kolodvor - 20 km. Brodska/trajektna luka - 0,45 km. Najbliži park prirode - 10 km.
Apartmani - OS5850 - Supetar - Otok Brač

plaža: 150 m, more: 150 m, centar: 450 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A1. U apartmanu se nalazi 2 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 4 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (2+4). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 72 m2. Nalazi se na drugom katu. Pristup nije omogućen osobama s invaliditetom. Broj spavaćih soba: 2. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
SPAVAĆA SOBA (2): Na podu spavaće sobe je laminat. Pomoćni ležaj/evi: jedan kauč/fotelja na razvlačenje za dvije odrasle osobe. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji, iz prostorija za boravak se izlazi na balkon/terasu. Na podu je: tepih, laminat. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za dvije odrasle osobe.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak uz nadoplatu, TV, satelitski programi, radio, CD player, sef, prostor za sjedenje, kauč/fotelja, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana , grijanje (klima) uz nadoplatu.
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak s dva kola, štednjak je na struju, pećnica, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), mikrovalna, toster, perilica suđa, glačalo, kuhalo za vodu.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: djelomični pogled na more, apartman se nalazi s morske strane (sea side).
KUPATILO (1): Kupatilo ima 4 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, hidromasažni tuš, perilica rublja, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 15 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, nalazi se na morskoj strani (sea side), djelomični pogled na more.
KUĆNI LJUBIMCI : Postoji mogućnost primanja kućnih ljubimaca uz prethodnu najavu i dogovor.
A1(2+4): 39 - 91
Apartmani - OS2606 - Supetar - Otok Brač

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je A(6). Check in: 14:00 Check out: 10:00
SADRŽAJI I OPREMA: besplatno parkiralište u sklopu objekta.
DODATNE USLUGE: besplatno korištenje roštilja.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : šljunčana plaža, kamenita plaža.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 350 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 350 m. Centar grada je udaljen oko 100 m. Prehrambena trgovina - 200 m. Najbliži restoran - 200 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 100 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 300 m. Zračna luka - 42 km. Željeznički kolodvor - 20 km. Brodska/trajektna luka - 0,30 km. Najbliži park prirode - 8 km.
Apartmani - OS2606 - Supetar - Otok Brač

plaža: 350 m, more: 350 m, centar: 100 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A1. U apartmanu se nalazi 6 ležaj/a za odrasle osobe. Kapacitet (odrasle osobe) je (6). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 86 m2. Nalazi se na drugom katu. Broj spavaćih soba: 3. Broj kupatila: 2. Broj balkona: 2.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju., Iz sobe se izlazi na balkon.
SPAVAĆA SOBA (2): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju., Iz sobe se izlazi na balkon.
SPAVAĆA SOBA (3): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi je dva single kreveta. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju., Iz sobe se izlazi na balkon.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja i blagovaonica se nalaze u istoj prostoriji.
OPREMA: TV, satelitski programi, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana , klima uređaj u hodniku (uključen u cijenu).
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je kombinacija struje i plina, pećnica, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), glačalo.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na more, na vrt.
KUPATILO (1): Kupatilo ima 4,95 m2. Raspolaže sljedećom opremom: kada, WC, perilica rublja, pločice, ručnici.
KUPATILO (2): Kupatilo ima 4,50 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš, WC, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 8 m2. Karakteristike i oprema: natkriven/a je, garnitura za sjedenje, nalazi se na morskoj strani (sea side).
BALKON/TERASA (2): Balkon/terasa u apartmanu ima 6 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, natkriven/a je, nalazi se na morskoj strani (sea side).
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
A1(6): 39 - 91
Apartmani - OS35195 - Supetar - Otok Brač

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je A(4+1). Check in: 14:00 Check out: 10:00
SADRŽAJI I OPREMA: besplatno parkiralište u sklopu objekta.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : šljunčana plaža, kamenita plaža, zabave na plaži.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 200 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 200 m. Centar grada je udaljen oko 200 m. Prehrambena trgovina - 60 m. Najbliži restoran - 40 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 100 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 120 m. Zračna luka - 30 km. Brodska/trajektna luka - 0,20 km. Najbliži park prirode - 4 km.
Apartmani - OS35195 - Supetar - Otok Brač

plaža: 200 m, more: 200 m, centar: 200 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A1. U apartmanu se nalazi 4 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 1 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (4+1). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 51 m2. Nalazi se na drugom katu. Pristup nije omogućen osobama s invaliditetom. Broj spavaćih soba: 2. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi francuski krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
SPAVAĆA SOBA (2): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi francuski krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji. Na podu je: parket. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za jednu odraslu osobu.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), TV, satelitski programi, CD player, sef, prostor za sjedenje, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana , besplatno grijanje (klima).
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je na struju, pećnica, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), mikrovalna, toster, perilica suđa, glačalo, kuhalo za vodu.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na more, apartman se nalazi s morske strane (sea side).
KUPATILO (1): Kupatilo ima 5 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, perilica rublja, pločice, fen, papuče, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 4,50 m2. Karakteristike i oprema: natkriven/a je, garnitura za sjedenje, nalazi se na morskoj strani (sea side), pogled na more.
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
A1(4+1): 33 - 88
Apartmani - OS8273 - Supetar - Otok Brač

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je A(4), A(5), A(6+1). Check in: 14:00 Check out: 10:00
SADRŽAJI I OPREMA: besplatno parkiralište u sklopu objekta, dvorište, vrt.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : šljunčana plaža.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 250 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 100 m. Prehrambena trgovina - 100 m. Najbliži restoran - 150 m. Zračna luka - 30 km. Željeznički kolodvor - 10 km.
Apartmani - OS8273 - Supetar - Otok Brač

plaža: 250 m, more: 100 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A4. U apartmanu se nalazi 4 ležaj/a za odrasle osobe. Kapacitet (odrasle osobe) je (4). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 45 m2. Nalazi se u prizemlju. Pristup smještaju omogućen osobama sa invaliditetom. Broj spavaćih soba: 2. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi je dva single kreveta. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
SPAVAĆA SOBA (2): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi je dva single kreveta. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja i blagovaonica se nalaze u istoj prostoriji. Na podu je: pločice.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), pušenje je dozvoljeno unutar apartmana , besplatno grijanje (klima).
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak s dva kola, štednjak je na struju, hladnjak, zamrzivač.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na vrt.
KUPATILO (1): Kupatilo ima 4 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš, WC, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 7 m2. Karakteristike i oprema: natkriven/a je, garnitura za sjedenje, nalazi se u prizemlju (vrtna terasa), pogled na vrt.
KUĆNI LJUBIMCI : Primaju se svi kućni ljubimci.
A4(4): 46 - 72
i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A5. U apartmanu se nalazi 5 ležaj/a za odrasle osobe. Kapacitet (odrasle osobe) je (5). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 50 m2. Nalazi se u prizemlju. Broj spavaćih soba: 2. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): U sobi se nalazi bračni krevet. U sobi je jedan single krevet (za jednu osobu). Gosti imaju posteljinu na raspolaganju., Iz sobe se izlazi na balkon.
SPAVAĆA SOBA (2): U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja i blagovaonica se nalaze u istoj prostoriji.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), pušenje je dozvoljeno unutar apartmana , besplatno grijanje (klima).
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak s dva kola, štednjak je na struju, hladnjak, zamrzivač.
INTERNET : besplatan bežični internet.
KUPATILO (1): Raspolaže sljedećom opremom: WC, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 10 m2. Karakteristike i oprema: natkriven/a je, garnitura za sjedenje, nalazi se u prizemlju (vrtna terasa).
KUĆNI LJUBIMCI : Postoji mogućnost primanja kućnih ljubimaca uz prethodnu najavu i dogovor.
A5(5): 46 - 72
i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A6. U apartmanu se nalazi 6 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 1 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (6+1). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 85 m2. Nalazi se na prvom katu. Pristup nije omogućen osobama s invaliditetom. Broj spavaćih soba: 3. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 2.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
SPAVAĆA SOBA (2): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
SPAVAĆA SOBA (3): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji, iz prostorija za boravak se izlazi na balkon/terasu. Na podu je: laminat. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za jednu odraslu osobu.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), TV, kabelski programi, kauč/fotelja, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana , besplatno grijanje (klima).
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je na struju, pećnica, hladnjak, zamrzivač, glačalo.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na vrt.
KUPATILO (1): Kupatilo ima 5 m2. Raspolaže sljedećom opremom: kada, WC, pločice, ručnici. U apartmanu se nalazi još 1 prostorija/e sa wc-om.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 5 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, pogled na vrt.
BALKON/TERASA (2): Balkon/terasa u apartmanu ima 5 m2. Karakteristike i oprema: pogled na vrt.
KUĆNI LJUBIMCI : Primaju se svi kućni ljubimci.
A6(6+1): 52 - 85
Apartmani - OS2255 - Supetar - Otok Brač

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je A(5+1),A(3+1). Check in: 14:00 Check out: 10:00
SADRŽAJI I OPREMA: besplatno parkiralište u sklopu objekta, dvorište, vrt.
DODATNE USLUGE: dječji krevetić na zahtjev - besplatno, besplatno korištenje roštilja.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : šljunčana plaža.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 250 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 250 m. Objekt se nalazi u staroj gradskoj jezgri.. Centar grada je udaljen oko 250 m. Prehrambena trgovina - 250 m. Najbliži restoran - 250 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 300 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 350 m. Zračna luka - 40 km. Željeznički kolodvor - 20 km. Brodska/trajektna luka - 0,35 km. Najbliži park prirode - 7 km.
Apartmani - OS2255 - Supetar - Otok Brač

plaža: 250 m, more: 250 m, centar: 250 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A1 Plavi. U apartmanu se nalazi 5 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 1 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (5+1). Apartman ima 65 m2. Nalazi se na prvom katu. Pristup nije omogućen osobama s invaliditetom. Broj spavaćih soba: 2. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 3.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi se nalazi bračni krevet. U sobi je jedan single krevet (za jednu osobu). Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
SPAVAĆA SOBA (2): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi je dva single kreveta. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : blagovaonica i dnevni boravak su u jednoj prostoriji, a kuhinja je odvojena vratima, iz prostorija za boravak se izlazi na balkon/terasu. Na podu je: laminat. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za jednu odraslu osobu.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), podni ventilator, TV, satelitski programi, kauč/fotelja, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana .
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak s dva kola, štednjak je na struju, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), glačalo.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: djelomični pogled na more, na vrt, panoramski pogled, apartman se nalazi s morske strane (sea side).
KUPATILO (1): Kupatilo ima 6 m2. Raspolaže sljedećom opremom: kada, WC, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 20 m2. Karakteristike i oprema: natkriven/a je, garnitura za sjedenje, nalazi se u prizemlju (vrtna terasa), pogled na vrt.
BALKON/TERASA (2): Balkon/terasa u apartmanu ima 5 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, nalazi se na morskoj strani (sea side), djelomični pogled na more, pogled na vrt.
BALKON/TERASA (3): Balkon/terasa u apartmanu ima 5 m2. Karakteristike i oprema: ne nalazi se na morskoj strani (park side), pogled na vrt.
KUĆNI LJUBIMCI : Primaju se svi kućni ljubimci.
A1 PLAVI(5+1): 46 - 85
i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A2 Smeđi. U apartmanu se nalazi 3 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 1 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (3+1). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 55 m2. Nalazi se u prizemlju. Broj spavaćih soba: 1. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 2.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi se nalazi bračni krevet. U sobi je jedan single krevet (za jednu osobu). Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji, iz prostorija za boravak se izlazi na balkon/terasu. Na podu je: mramor. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za jednu odraslu osobu.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), podni ventilator, TV, satelitski programi, kauč/fotelja, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana .
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak s dva kola, štednjak je na struju, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), glačalo.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: djelomični pogled na more, na vrt.
KUPATILO (1): Kupatilo ima 4 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš, WC, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 20 m2. Karakteristike i oprema: natkriven/a je, garnitura za sjedenje, nalazi se u prizemlju (vrtna terasa), pogled na vrt.
BALKON/TERASA (2): Balkon/terasa u apartmanu ima 10 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, djelomično je natkriven/a, nalazi se u prizemlju (vrtna terasa), pogled na vrt.
KUĆNI LJUBIMCI : Primaju se svi kućni ljubimci.
A2 SMEĐI(3+1): 39 - 72
Apartmani - OS07601SUPE - Supetar - Otok Brač

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je A(4+2), A(4+1), A(2+2). Check in: 12,00 Check out: 10,00
SADRŽAJI I OPREMA: dvorište.
DODATNE USLUGE: usluga pranja rublja kod iznajmljivača uz nadoplatu , dječji krevetić na zahtjev - besplatno, besplatno korištenje roštilja.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : šljunčana plaža, betonirana plaža.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 200 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 200 m. Centar grada je udaljen oko 150 m. Prehrambena trgovina - 150 m. Najbliži restoran - 100 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 250 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 250 m. Zračna luka - 42 km. Željeznički kolodvor - 20 km. Brodska/trajektna luka - 0,15 km.
Apartmani - OS07601SUPE - Supetar - Otok Brač

plaža: 200 m, more: 200 m, centar: 150 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A1 gornji. U apartmanu se nalazi 4 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 1 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (4+1). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 65 m2. Nalazi se na prvom katu. Broj spavaćih soba: 2. Broj kupatila: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
SPAVAĆA SOBA (2): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za jednu odraslu osobu.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), TV, satelitski programi, prostor za sjedenje, kauč/fotelja.
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak je kombinacija struje i plina, pećnica, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), toster, perilica suđa, glačalo.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: djelomični pogled na more.
KUPATILO (1): Kupatilo ima 5 m2. Raspolaže sljedećom opremom: kada, WC, perilica rublja, pločice, ručnici.
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
A1 gornji(4+1): 43 - 78
i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A2 donji. U apartmanu se nalazi 2 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 2 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (2+2). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 50 m2. Nalazi se na visokom prizemlju. Pristup nije omogućen osobama s invaliditetom. Broj spavaćih soba: 1. Broj kupatila: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji. Na podu je: pločice. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za dvije odrasle osobe.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), TV, satelitski programi, radni stol, prostor za sjedenje, kauč/fotelja, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana .
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je kombinacija struje i plina, pećnica, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), toster, perilica suđa, glačalo, kuhalo za vodu.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: djelomični pogled na more, na park.
KUPATILO (1): Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, pločice, fen, ručnici.
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
A2 donji(2+2): 39 - 65
i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A3. U apartmanu se nalazi 4 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 2 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (4+2). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 55 m2. Nalazi se u prizemlju. Broj spavaćih soba: 2. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
SPAVAĆA SOBA (2): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za dvije odrasle osobe.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), TV, satelitski programi, kauč/fotelja.
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak je kombinacija struje i plina, pećnica, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), toster.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na vrt.
KUPATILO (1): Kupatilo ima 5 m2. Raspolaže sljedećom opremom: kada, WC, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 10 m2. Karakteristike i oprema: nalazi se u prizemlju (vrtna terasa).
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
A3(4+2): 46 - 85
Apartmani - OS05101SUPE - Supetar - Otok Brač

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je A(4+1). Check in: 14:00 Check out: 10:00
INTERNET: Nema interneta u objektu.
SADRŽAJI I OPREMA: besplatno parkiralište u sklopu objekta, dvorište.
DODATNE USLUGE: besplatna usluga pranja rublja kod iznajmljivača, besplatno korištenje roštilja.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : šljunčana plaža, plaža ima plavu zastavu - to je posebna oznaka za čistoću mora i sadržaje na plaži.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 150 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 150 m. Objekt se nalazi u centru grada / mjesta.. Objekt se nalazi u staroj gradskoj jezgri.. Centar grada je udaljen oko 200 m. Prehrambena trgovina - 200 m. Najbliži restoran - 200 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 400 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 400 m. Zračna luka - 42 km. Željeznički kolodvor - 20 km. Brodska/trajektna luka - 0,40 km. Najbliži park prirode - 8 km.
Apartmani - OS05101SUPE - Supetar - Otok Brač

plaža: 150 m, more: 150 m, centar: 200 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A1. U apartmanu se nalazi 4 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 1 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (4+1). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 80 m2. Nalazi se na drugom katu. Pristup nije omogućen osobama s invaliditetom. Broj spavaćih soba: 2. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 2.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi francuski krevet. Pomoćni ležaj/evi: jedan turistički ležaj (preklopni) za jednu odraslu osobu. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju., Iz sobe se izlazi na balkon.
SPAVAĆA SOBA (2): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji, iz prostorija za boravak se izlazi na balkon/terasu. Na podu je: parket.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), TV, satelitski programi, DVD player, radio, kauč/fotelja, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana .
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je kombinacija struje i plina, pećnica, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), toster, perilica suđa, glačalo.
INTERNET : nema interneta .
POGLED IZ APARTMANA: na more, apartman se nalazi s morske strane (sea side).
KUPATILO (1): Kupatilo ima 4 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, perilica rublja, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 2 m2. Karakteristike i oprema: pogled na more.
BALKON/TERASA (2): Balkon/terasa u apartmanu ima 5 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, natkriven/a je, pogled na more.
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
A1(4+1): 39 - 78
Apartmani - OS6093 - Supetar - Otok Brač

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je A(2+3). Check in: 14:00 Check out: 10:00
INTERNET: Nema interneta u objektu.
SADRŽAJI I OPREMA: besplatno parkiralište u sklopu objekta, dvorište, vrt.
DODATNE USLUGE: besplatno korištenje roštilja.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : šljunčana plaža, pješčana plaža, kamenita plaža, betonirana plaža, plaža ima plavu zastavu - to je posebna oznaka za čistoću mora i sadržaje na plaži, nudistička plaža, zabave na plaži.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 300 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 300 m. Centar grada je udaljen oko 400 m. Prehrambena trgovina - 40 m. Najbliži restoran - 300 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 500 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 400 m. Zračna luka - 42 km. Željeznički kolodvor - 20 km. Brodska/trajektna luka - 0,40 km. Najbliži park prirode - 10 km.
Apartmani - OS6093 - Supetar - Otok Brač

plaža: 300 m, more: 300 m, centar: 400 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A1. U apartmanu se nalazi 2 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 3 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (2+3). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 45 m2. Nalazi se u prizemlju. Broj spavaćih soba: 1. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi bračni krevet. Pomoćni ležaj/evi: jedan kauč/fotelja na razvlačenje za jednu odraslu osobu. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji, iz prostorija za boravak se izlazi na balkon/terasu, u prostoriji za boravak se nalaze dva single kreveta. Na podu je: tepih, parket, pločice.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), TV, satelitski programi, radio, CD player, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana .
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je na struju, pećnica, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), mikrovalna, toster, perilica suđa, glačalo, kuhalo za vodu.
INTERNET : nema interneta .
POGLED IZ APARTMANA: na vrt, apartman se ne nalazi s morske strane (park side).
KUPATILO (1): Kupatilo ima 4 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš, WC, perilica rublja, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 25 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, djelomično je natkriven/a, nalazi se u prizemlju (vrtna terasa), ne nalazi se na morskoj strani (park side), pogled na vrt.
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
A1(2+3): 39 - 78
Apartmani - OS35461 - Supetar - Otok Brač

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je A(4+2). Check in: 14:00 Check out: 10:00
INTERNET: Nema interneta u objektu.
SADRŽAJI I OPREMA: besplatno parkiralište u sklopu objekta, dvorište.
DODATNE USLUGE: tuš u dvorištu, besplatno korištenje roštilja.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : šljunčana plaža.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 500 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 500 m. Centar grada je udaljen oko 500 m. Prehrambena trgovina - 250 m. Najbliži restoran - 500 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 250 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 500 m. Brodska/trajektna luka - 0,50 km.
Apartmani - OS35461 - Supetar - Otok Brač

plaža: 500 m, more: 500 m, centar: 500 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A1. U apartmanu se nalazi 4 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 2 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (4+2). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 60 m2. Nalazi se na visokom prizemlju. Pristup nije omogućen osobama s invaliditetom. Broj spavaćih soba: 2. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi je dva single kreveta. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
SPAVAĆA SOBA (2): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja i blagovaonica se nalaze u istoj prostoriji, a dnevni boravak je odvojen. Na podu je: parket, laminat. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za dvije odrasle osobe.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), grijanje (uključeno u cijenu), TV, satelitski programi, DVD player, stol za sjedenje u dnevnom boravku, kauč/fotelja, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana .
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je na struju, pećnica, hladnjak, zamrzivač, glačalo.
INTERNET : nema interneta .
POGLED IZ APARTMANA: djelomični pogled na more, panoramski pogled.
KUPATILO (1): Kupatilo ima 7 m2. Raspolaže sljedećom opremom: kada, WC, perilica rublja, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 30 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, nalazi se na morskoj strani (sea side), djelomični pogled na more, panoramski pogled.
KUĆNI LJUBIMCI : Primaju se svi kućni ljubimci.
A1(4+2): 52 - 85
Sobe - OS35647 - Supetar - Otok Brač

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju sobe. Broj posebnih soba za najam i njihov kapacitet je: R(2+1). Check in: 14:00 Check out: 10:00
INTERNET: Nema interneta u objektu.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : pješčana plaža.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 250 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 250 m. Centar grada je udaljen oko 500 m. Prehrambena trgovina - 150 m. Najbliži restoran - 250 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 1000 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 2000 m. Zračna luka - 34 km. Željeznički kolodvor - 20 km. Brodska/trajektna luka - 2 km.
Sobe - OS35647 - Supetar - Otok Brač

plaža: 250 m, more: 250 m, centar: 500 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE: Naziv sobe: R1. U sobi se nalazi 2 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 1 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (2+1). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Soba ima 22 m2. Nalazi se u prizemlju. Pristup nije omogućen osobama s invaliditetom. U sobi je dva single kreveta. Moguće je postaviti pomoćni/e ležaj/eve: jedan kauč/fotelja na razvlačenje za jednu odraslu osobu Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
OPREMA : U sobi je sljedeća oprema: TV, pušenje je dozvoljeno unutar sobe.
INTERNET : nema interneta.
POGLED I POZICIJA SOBE: na vrt.
KUPATILO: Kupatilo ima 5 m2. Kupatilo raspolaže sljedećom opremom: tuš, wc, perilica rublja, ručnici, pločice.
KUĆNI LJUBIMCI : Primaju se svi kućni ljubimci.
R1(2+1): 20 - 46
Apartmani - OS35667 - Supetar - Otok Brač

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je A(4+2), A(3+2). Check in: 14:00 Check out: 10:00
INTERNET: Nema interneta u objektu.
SADRŽAJI I OPREMA: dvorište, besplatno parkiralište u blizini objekta.
DODATNE USLUGE: besplatna usluga pranja rublja kod iznajmljivača, besplatno korištenje roštilja.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : šljunčana plaža.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 250 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 200 m. Centar grada je udaljen oko 200 m. Prehrambena trgovina - 50 m. Najbliži restoran - 100 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 10 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 100 m. Brodska/trajektna luka - 0,10 km.
Apartmani - OS35667 - Supetar - Otok Brač

plaža: 250 m, more: 200 m, centar: 200 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A B. U apartmanu se nalazi 4 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 2 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (4+2). Kategorija iznosi 2 zvjezdica/e. Apartman ima 50 m2. Nalazi se u prizemlju. Pristup smještaju omogućen osobama sa invaliditetom. Broj spavaćih soba: 2. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
SPAVAĆA SOBA (2): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi francuski krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji, iz prostorija za boravak se izlazi na balkon/terasu. Na podu je: parket, pločice. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za dvije odrasle osobe.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), TV, kauč/fotelja, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana , besplatno grijanje (klima).
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je kombinacija struje i plina, pećnica, hladnjak, zamrzivač.
INTERNET : nema interneta .
POGLED IZ APARTMANA: na vrt.
KUPATILO (1): Kupatilo ima 6 m2. Raspolaže sljedećom opremom: kada, WC, pločice, fen, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 12 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, djelomično je natkriven/a, pogled na vrt.
KUĆNI LJUBIMCI : Primaju se svi kućni ljubimci.
A B(4+2): 52 - 76
i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A C. U apartmanu se nalazi 3 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 2 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (3+2). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 50 m2. Nalazi se na prvom katu. Pristup nije omogućen osobama s invaliditetom. Broj spavaćih soba: 2. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je pločice. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
SPAVAĆA SOBA (2): Na podu spavaće sobe je pločice. U sobi je jedan single krevet (za jednu osobu). Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji, iz prostorija za boravak se izlazi na balkon/terasu. Na podu je: pločice. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za dvije odrasle osobe.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), TV, kauč/fotelja, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana , besplatno grijanje (klima).
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak s dva kola, štednjak je na struju, hladnjak, zamrzivač.
INTERNET : nema interneta .
POGLED IZ APARTMANA: na vrt.
KUPATILO (1): Kupatilo ima 6 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš, WC, pločice, fen, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 20 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, nalazi se na morskoj strani (sea side), pogled na vrt.
KUĆNI LJUBIMCI : Primaju se svi kućni ljubimci.
A C(3+2): 46 - 72
Apartmani - OS01601SUPE - Supetar - Otok Brač

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je A(6).
INTERNET: Nema interneta u objektu.
SADRŽAJI I OPREMA: dvorište, vrt.
DODATNE USLUGE: dječji krevetić na zahtjev - besplatno.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : šljunčana plaža, betonirana plaža.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 300 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 300 m. Centar grada je udaljen oko 400 m. Prehrambena trgovina - 250 m. Najbliži restoran - 300 m. Zračna luka - 30 km. Željeznički kolodvor - 10 km. Brodska/trajektna luka - 0,40 km.
Apartmani - OS01601SUPE - Supetar - Otok Brač

plaža: 300 m, more: 300 m, centar: 400 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A1. U apartmanu se nalazi 6 ležaj/a za odrasle osobe. Kapacitet (odrasle osobe) je (6). Kategorija iznosi 2 zvjezdica/e. Apartman ima 65 m2. Nalazi se na drugom katu. Broj spavaćih soba: 3. Broj kupatila: 2. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
SPAVAĆA SOBA (2): U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
SPAVAĆA SOBA (3): U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja i blagovaonica se nalaze u istoj prostoriji.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak uz nadoplatu, TV, kauč/fotelja.
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, pećnica, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso).
INTERNET : nema interneta .
KUPATILO (1): Raspolaže sljedećom opremom: kada, WC, perilica rublja, pločice, ručnici.
KUPATILO (2): Raspolaže sljedećom opremom: tuš, WC, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 4 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje.
KUĆNI LJUBIMCI : Postoji mogućnost primanja kućnih ljubimaca uz prethodnu najavu i dogovor.
A1(6): 52 - 85
Apartmani - OS01701SUPE - Supetar - Otok Brač

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je A(4+2). Check in: 14,00 Check out: 10,00
INTERNET: Nema interneta u objektu.
SADRŽAJI I OPREMA: vrt bogat biljem, besplatno parkiralište u blizini objekta.
DODATNE USLUGE: besplatno korištenje roštilja.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : šljunčana plaža.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 150 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 150 m. Centar grada je udaljen oko 600 m. Prehrambena trgovina - 200 m. Najbliži restoran - 300 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 600 m. Zračna luka - 42 km. Željeznički kolodvor - 20 km. Brodska/trajektna luka - 6 km. Najbliži park prirode - 7 km.
Apartmani - OS01701SUPE - Supetar - Otok Brač

plaža: 150 m, more: 150 m, centar: 600 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A1. U apartmanu se nalazi 4 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 2 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (4+2). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 60 m2. Nalazi se u prizemlju. Broj spavaćih soba: 3. Broj kupatila: 2. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi je dva single kreveta. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
SPAVAĆA SOBA (2): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi je dva single kreveta. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
SPAVAĆA SOBA (3): Na podu spavaće sobe je parket. Pomoćni ležaj/evi: dva kauča/fotelje na razvlačenje za jednu odraslu osobu. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju., Iz sobe se izlazi na balkon., Unutar sobe se nalazi kupatilo.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja i blagovaonica se nalaze u istoj prostoriji.
OPREMA: TV, satelitski programi, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana .
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je na struju, pećnica, hladnjak, zamrzivač.
INTERNET : nema interneta .
POGLED IZ APARTMANA: apartman se ne nalazi s morske strane (park side).
KUPATILO (1): Kupatilo ima 4 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, pločice, ručnici.
KUPATILO (2): Kupatilo ima 3 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš, WC, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 20 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, nalazi se u prizemlju (vrtna terasa), ne nalazi se na morskoj strani (park side).
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
A1(4+2): 52 - 78
Apartmani - OSA07401SUPE - Supetar - Otok Brač

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je A(5+1), A(3). Check in: 14:00 Check out: 10:00
SADRŽAJI I OPREMA: besplatno parkiralište u sklopu objekta, dvorište, vrt.
DODATNE USLUGE: besplatno korištenje roštilja.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : šljunčana plaža, kamenita plaža, nudistička plaža.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 70 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 70 m. Centar grada je udaljen oko 100 m. Prehrambena trgovina - 50 m. Najbliži restoran - 60 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 70 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 50 m. Zračna luka - 42 km. Željeznički kolodvor - 20 km. Brodska/trajektna luka - 0,07 km. Najbliži park prirode - 10 km.
Apartmani - OSA07401SUPE - Supetar - Otok Brač

plaža: 70 m, more: 70 m, centar: 100 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A1. U apartmanu se nalazi 5 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 1 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (5+1). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 56 m2. Nalazi se u prizemlju. Broj spavaćih soba: 2. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi bračni krevet. U sobi je jedan single krevet (za jednu osobu). Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
SPAVAĆA SOBA (2): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji, iz prostorija za boravak se izlazi na balkon/terasu. Na podu je: pločice. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za jednu odraslu osobu.
OPREMA: TV, DVD player, radio, CD player, prostor za sjedenje, pušenje nije dozvoljeno unutar apartmana , klima uređaj u hodniku (uključen u cijenu).
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je kombinacija struje i plina, pećnica, hladnjak, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), mikrovalna, perilica suđa, glačalo.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na more, na vrt, apartman se nalazi s morske strane (sea side).
KUPATILO (1): Kupatilo ima 5 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, perilica rublja, pločice, fen, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 13 m2. Karakteristike i oprema: natkriven/a je, garnitura za sjedenje, nalazi se u prizemlju (vrtna terasa), nalazi se na morskoj strani (sea side), pogled na more, pogled na vrt.
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
A1(5+1): 52 - 85
i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A2. U apartmanu se nalazi 3 ležaj/a za odrasle osobe. Kapacitet (odrasle osobe) je (3). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 31 m2. Nalazi se u prizemlju. Broj spavaćih soba: 1. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi bračni krevet. U sobi je jedan single krevet (za jednu osobu). Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja i blagovaonica se nalaze u istoj prostoriji, iz prostorija za boravak se izlazi na balkon/terasu. Na podu je: pločice.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), TV, DVD player, pušenje nije dozvoljeno unutar apartmana .
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je kombinacija struje i plina, pećnica, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), glačalo.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na vrt, apartman se ne nalazi s morske strane (park side).
KUPATILO (1): Kupatilo ima 3 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 16 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, nalazi se u prizemlju (vrtna terasa), ne nalazi se na morskoj strani (park side), pogled na vrt.
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
A2(3): 39 - 56
Apartmani - OS8082 - Supetar - Otok Brač

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je 2xA(2+2). Check in: 14,00 Check out: 10,00
SADRŽAJI I OPREMA: besplatno parkiralište u sklopu objekta, vrt, vrt bogat biljem.
DODATNE USLUGE: dječji krevetić na zahtjev - besplatno.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : šljunčana plaža, pješčana plaža, kamenita plaža, betonirana plaža, plaža ima plavu zastavu - to je posebna oznaka za čistoću mora i sadržaje na plaži, zabave na plaži.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 100 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 100 m. Objekt se nalazi u centru grada / mjesta.. Prehrambena trgovina - 150 m. Najbliži restoran - 100 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 300 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 300 m. Zračna luka - 40 km. Željeznički kolodvor - 20 km. Brodska/trajektna luka - 0,30 km. Najbliži park prirode - 15 km.
Apartmani - OS8082 - Supetar - Otok Brač

plaža: 100 m, more: 100 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A1 rozi. U apartmanu se nalazi 2 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 2 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (2+2). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 50 m2. Nalazi se u prizemlju. Broj spavaćih soba: 1. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi je dva single kreveta. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji, iz prostorija za boravak se izlazi na balkon/terasu. Na podu je: pločice. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za jednu odraslu osobu, jedan turistički ležaj (preklopni) za jednu odraslu osobu.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), TV, satelitski programi, radio, prostor za sjedenje, kauč/fotelja, pušenje nije dozvoljeno unutar apartmana .
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je na struju, pećnica, hladnjak, zamrzivač, mikrovalna, perilica suđa, kuhalo za vodu.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na vrt.
KUPATILO (1): Kupatilo ima 5 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, perilica rublja, pločice, fen, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 20 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, nalazi se u prizemlju (vrtna terasa), nalazi se na morskoj strani (sea side).
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
A1(2+2) rozi: 36 - 72
i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A2 zuti. U apartmanu se nalazi 2 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 2 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (2+2). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 50 m2. Nalazi se u prizemlju. Broj spavaćih soba: 1. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi je dva single kreveta. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji. Na podu je: parket, pločice. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za dvije odrasle osobe.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), TV, satelitski programi, prostor za sjedenje, kauč/fotelja, pušenje nije dozvoljeno unutar apartmana .
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je na struju, pećnica, hladnjak, zamrzivač, mikrovalna, kuhalo za vodu.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na vrt.
KUPATILO (1): Kupatilo ima 5 m2. Raspolaže sljedećom opremom: kada, WC, perilica rublja, pločice, fen, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 20 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, djelomično je natkriven/a, nalazi se u prizemlju (vrtna terasa), nalazi se na morskoj strani (sea side).
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
A2(2+2) zuti: 36 - 72
Apartmani - OS1670 - Supetar - Otok Brač

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je A(6+2),A(2+1). Check in: 14,00 Check out: 10,00
SADRŽAJI I OPREMA: besplatno parkiralište u sklopu objekta, zajednička terasa koju mogu koristiti svi gosti u objektu, vrt, vrt bogat biljem.
DODATNE USLUGE: besplatno korištenje roštilja.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : šljunčana plaža, pješčana plaža.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 300 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 300 m. Centar grada je udaljen oko 500 m. Prehrambena trgovina - 200 m. Najbliži restoran - 200 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 500 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 600 m. Zračna luka - 42 km. Željeznički kolodvor - 20 km. Najbliži park prirode - 7 km.
Apartmani - OS1670 - Supetar - Otok Brač

plaža: 300 m, more: 300 m, centar: 500 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A1. U apartmanu se nalazi 6 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 2 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (6+2). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 100 m2. Nalazi se na prvom katu. Pristup nije omogućen osobama s invaliditetom. Broj spavaćih soba: 3. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 2.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi bračni krevet. U sobi je jedan single krevet (za jednu osobu). Gosti imaju posteljinu na raspolaganju., Iz sobe se izlazi na balkon.
SPAVAĆA SOBA (2): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi bračni krevet. Pomoćni ležaj/evi: jedan kauč/fotelja na razvlačenje za jednu odraslu osobu. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
SPAVAĆA SOBA (3): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi bračni krevet.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja i blagovaonica se nalaze u istoj prostoriji, iz prostorija za boravak se izlazi na balkon/terasu. Na podu je: pločice.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), TV, satelitski programi, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana .
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak je na struju, pećnica, hladnjak, zamrzivač.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: djelomični pogled na more, na vrt.
KUPATILO (1): Kupatilo ima 5 m2. Raspolaže sljedećom opremom: kada, WC, perilica rublja, pločice, fen, ručnici. U apartmanu se nalazi još 1 prostorija/e sa wc-om.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 12 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, nalazi se na morskoj strani (sea side).
BALKON/TERASA (2): Balkon/terasa u apartmanu ima 8 m2. Karakteristike i oprema: nalazi se na morskoj strani (sea side).
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
A1(6+2): 59 - 128
i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A2. U apartmanu se nalazi 3 ležaj/a za odrasle osobe. Kapacitet (odrasle osobe) je (3). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 42 m2. Nalazi se u prizemlju. Broj spavaćih soba: 1. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi se nalazi bračni krevet. U sobi je jedan single krevet (za jednu osobu). Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja i blagovaonica se nalaze u istoj prostoriji. Na podu je: pločice.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), TV, satelitski programi, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana .
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je na struju, hladnjak, zamrzivač, glačalo.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na vrt.
KUPATILO (1): Kupatilo ima 4 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš, WC, pločice, fen, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 30 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, nalazi se u prizemlju (vrtna terasa).
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
A2 (3): 29 - 59
Apartmani - OS4910 - Supetar - Otok Brač

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je 3xA(4+1). Check in: 14,00 Check out: 10,00
INTERNET: Nema interneta u objektu.
SADRŽAJI I OPREMA: besplatno parkiralište u blizini objekta.
DODATNE USLUGE: usluga pranja rublja kod iznajmljivača uz nadoplatu , besplatno korištenje roštilja.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : šljunčana plaža, kamenita plaža.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 220 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 220 m. Centar grada je udaljen oko 400 m. Prehrambena trgovina - 100 m. Najbliži restoran - 100 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 500 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 500 m. Zračna luka - 42 km. Željeznički kolodvor - 20 km. Brodska/trajektna luka - 0,30 km. Najbliži park prirode - 10 km.
Apartmani - OS4910 - Supetar - Otok Brač

plaža: 220 m, more: 220 m, centar: 400 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A1 Livada. U apartmanu se nalazi 4 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 1 pomoćni/h ležaj/eva. Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 55 m2. Nalazi se u prizemlju. Broj spavaćih soba: 2. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
SPAVAĆA SOBA (2): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi je dva single kreveta. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji, iz prostorija za boravak se izlazi na balkon/terasu. Na podu je: pločice. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za jednu odraslu osobu.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak uz nadoplatu, TV, satelitski programi, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana .
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je kombinacija struje i plina, pećnica, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), glačalo.
POGLED IZ APARTMANA: na vrt, apartman se ne nalazi s morske strane (park side).
KUPATILO (1): Kupatilo ima 4 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 12 m2. Karakteristike i oprema: natkriven/a je, garnitura za sjedenje, nalazi se u prizemlju (vrtna terasa), ne nalazi se na morskoj strani (park side).
KUĆNI LJUBIMCI : Postoji mogućnost primanja kućnih ljubimaca uz prethodnu najavu i dogovor.
A1 livada(4+1): 46 - 91
i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A2 Dvoriste. U apartmanu se nalazi 4 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 1 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (4+1). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 55 m2. Nalazi se u prizemlju. Broj spavaćih soba: 2. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
SPAVAĆA SOBA (2): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi je dva single kreveta. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji, iz prostorija za boravak se izlazi na balkon/terasu. Na podu je: parket. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za jednu odraslu osobu.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak uz nadoplatu, TV, satelitski programi, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana .
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak je kombinacija struje i plina, pećnica, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), glačalo.
INTERNET : nema interneta .
KUPATILO (1): Kupatilo ima 4 m2. Raspolaže sljedećom opremom: kada, WC, pločice, fen, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 15 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, nalazi se u prizemlju (vrtna terasa), ne nalazi se na morskoj strani (park side).
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
A2 dvorište(4+1): 46 - 91
i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A3 Potkrovlje. U apartmanu se nalazi 4 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 1 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (4+1). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 60 m2. Nalazi se u potkrovlju. Broj spavaćih soba: 2. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
SPAVAĆA SOBA (2): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi je dva single kreveta. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji, iz prostorija za boravak se izlazi na balkon/terasu.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak uz nadoplatu, TV, satelitski programi, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana .
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak je kombinacija struje i plina, pećnica, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), glačalo.
INTERNET : nema interneta .
POGLED IZ APARTMANA: apartman se nalazi s morske strane (sea side).
KUPATILO (1): Kupatilo ima 6 m2. Raspolaže sljedećom opremom: kada, WC, pločice, fen, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 12 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, nalazi se na morskoj strani (sea side).
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
A3 potkrovlje(4+1): 46 - 91
Apartmani - OS07401SUPE - Supetar - Otok Brač

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je A(4+1). Check in: 14,00 Check out: 10,00
SADRŽAJI I OPREMA: besplatno parkiralište u sklopu objekta, dvorište, vrt.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : šljunčana plaža.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 50 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 50 m. Centar grada je udaljen oko 100 m. Prehrambena trgovina - 50 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 50 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 50 m. Zračna luka - 42 km. Željeznički kolodvor - 20 km. Brodska/trajektna luka - 0,10 km. Najbliži park prirode - 10 km.
Apartmani - OS07401SUPE - Supetar - Otok Brač

plaža: 50 m, more: 50 m, centar: 100 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A1 Gornji. U apartmanu se nalazi 4 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 1 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (4+1). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 90 m2. Nalazi se na prvom katu. Pristup nije omogućen osobama s invaliditetom. Broj spavaćih soba: 2. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je tepih, parket. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
SPAVAĆA SOBA (2): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja i blagovaonica se nalaze u istoj prostoriji, a dnevni boravak je odvojen. Na podu je: parket. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za jednu odraslu osobu.
OPREMA: TV, satelitski programi, prostor za sjedenje, kauč/fotelja, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana , klima uređaj u hodniku uz nadoplatu.
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je kombinacija struje i plina, pećnica, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), mikrovalna, toster, glačalo.
INTERNET : besplatan bežični internet.
KUPATILO (1): Raspolaže sljedećom opremom: kada, WC, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 10 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, djelomično je natkriven/a, ne nalazi se na morskoj strani (park side).
KUĆNI LJUBIMCI : Primaju se svi kućni ljubimci.
A1 Gornji(4+1): 46 - 78
Apartmani - OS2151 - Supetar - Otok Brač

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je 2xA(4+2), A(2+2). Check in: 14,00 Check out: 12,00
INTERNET: Nema interneta u objektu.
SADRŽAJI I OPREMA: besplatno parkiralište u sklopu objekta.
DODATNE USLUGE: besplatna usluga pranja rublja kod iznajmljivača, dječji krevetić na zahtjev - besplatno, besplatno korištenje roštilja.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : šljunčana plaža.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 150 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 150 m. Objekt se nalazi u centru grada / mjesta.. Centar grada je udaljen oko 150 m. Prehrambena trgovina - 50 m. Najbliži restoran - 150 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 300 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 300 m. Zračna luka - 42 km. Željeznički kolodvor - 20 km. Brodska/trajektna luka - 0,30 km. Najbliži park prirode - 7 km.
Apartmani - OS2151 - Supetar - Otok Brač

plaža: 150 m, more: 150 m, centar: 150 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A2. U apartmanu se nalazi 2 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 2 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (2+2). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 50 m2. Nalazi se na drugom katu. Broj spavaćih soba: 1. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja i blagovaonica se nalaze u istoj prostoriji, iz prostorija za boravak se izlazi na balkon/terasu. Na podu je: pločice. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za dvije odrasle osobe.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), TV, satelitski programi, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana .
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak s dva kola, štednjak je na struju, hladnjak, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), toster.
INTERNET : nema interneta .
POGLED IZ APARTMANA: djelomični pogled na more, na vrt.
KUPATILO (1): Kupatilo ima 5 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 3 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, nalazi se na morskoj strani (sea side).
KUĆNI LJUBIMCI : Postoji mogućnost primanja kućnih ljubimaca uz prethodnu najavu i dogovor.
A2(2+2): 39 - 52
i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A3. U apartmanu se nalazi 4 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 2 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (4+2). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 60 m2. Nalazi se na prvom katu. Broj spavaćih soba: 2. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
SPAVAĆA SOBA (2): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi je dva single kreveta. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji, iz prostorija za boravak se izlazi na balkon/terasu. Na podu je: pločice. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za dvije odrasle osobe.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), TV, satelitski programi, kauč/fotelja, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana .
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak s dva kola, štednjak je na struju, hladnjak, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), mikrovalna, toster.
INTERNET : nema interneta .
POGLED IZ APARTMANA: djelomični pogled na more.
KUPATILO (1): Kupatilo ima 6 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 12 m2. Karakteristike i oprema: natkriven/a je, garnitura za sjedenje, nalazi se na morskoj strani (sea side).
KUĆNI LJUBIMCI : Postoji mogućnost primanja kućnih ljubimaca uz prethodnu najavu i dogovor.
A3(4+2): 65 - 78
i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A4. U apartmanu se nalazi 4 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 2 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (4+2). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 60 m2. Nalazi se na drugom katu.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju., Iz sobe se izlazi na balkon.
SPAVAĆA SOBA (2): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi je dva single kreveta. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju., Iz sobe se izlazi na balkon.
SPAVAĆA SOBA (5): Pomoćni ležaj/evi: jedan kauč/fotelja na razvlačenje za dvije odrasle osobe.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji, iz prostorija za boravak se izlazi na balkon/terasu. Na podu je: pločice. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za dvije odrasle osobe.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), TV, satelitski programi, prostor za sjedenje, kauč/fotelja, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana .
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak s dva kola, štednjak je na struju, hladnjak, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), mikrovalna, toster.
INTERNET : nema interneta .
POGLED IZ APARTMANA: djelomični pogled na more.
KUPATILO (1): Kupatilo ima 6 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 12 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, nalazi se na morskoj strani (sea side).
KUĆNI LJUBIMCI : Postoji mogućnost primanja kućnih ljubimaca uz prethodnu najavu i dogovor.
A4(4+2): 65 - 78
Apartmani - OS00301SUPE - Supetar - Otok Brač

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je A(2+2), 2×A(2+1), A(3+1).
INTERNET: Nema interneta u objektu.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : pješčana plaža.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 150 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 150 m. Centar grada je udaljen oko 350 m. Prehrambena trgovina - 30 m. Najbliži restoran - 250 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 600 m. Zračna luka - 30 km. Željeznički kolodvor - 10 km. Brodska/trajektna luka - 0,35 km.
Apartmani - OS00301SUPE - Supetar - Otok Brač

plaža: 150 m, more: 150 m, centar: 350 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A2. U apartmanu se nalazi 2 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 2 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (2+2). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 40 m2. Nalazi se na prvom katu. Broj spavaćih soba: 1. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja i blagovaonica se nalaze u istoj prostoriji. Na podu je: pločice. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za jednu odraslu osobu.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), TV, satelitski programi, kauč/fotelja.
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak s dva kola, štednjak je na struju.
INTERNET : nema interneta .
POGLED IZ APARTMANA: apartman se nalazi s morske strane (sea side).
KUPATILO (1): Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 10 m2. Karakteristike i oprema: natkriven/a je, garnitura za sjedenje, nalazi se na morskoj strani (sea side).
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
A2(2+2): 39 - 65
i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A3. U apartmanu se nalazi 2 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 1 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (2+1). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 35 m2. Nalazi se na prvom katu. Broj spavaćih soba: 1. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja i blagovaonica se nalaze u istoj prostoriji. Na podu je: pločice.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), TV, satelitski programi.
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je na struju, hladnjak.
INTERNET : nema interneta .
POGLED IZ APARTMANA: apartman se nalazi s morske strane (sea side).
KUPATILO (1): Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 12 m2. Karakteristike i oprema: natkriven/a je, garnitura za sjedenje, nalazi se na morskoj strani (sea side).
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
A3(2+1): 33 - 59
i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A4. U apartmanu se nalazi 2 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 1 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (2+1). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 30 m2. Nalazi se na visokom prizemlju. Broj spavaćih soba: 1. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju., Iz sobe se izlazi na balkon.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja i blagovaonica se nalaze u istoj prostoriji. Na podu je: pločice.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), TV, satelitski programi.
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper.
INTERNET : nema interneta .
POGLED IZ APARTMANA: apartman se ne nalazi s morske strane (park side).
KUPATILO (1): Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 6 m2. Karakteristike i oprema: natkriven/a je, garnitura za sjedenje, ne nalazi se na morskoj strani (park side).
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
A4(2+1): 33 - 59
i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A5. U apartmanu se nalazi 3 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 1 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (3+1). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 40 m2. Nalazi se na visokom prizemlju. Broj spavaćih soba: 1. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): U sobi je tri single kreveta. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja i blagovaonica se nalaze u istoj prostoriji, iz prostorija za boravak se izlazi na balkon/terasu. Na podu je: pločice. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za jednu odraslu osobu.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), TV, satelitski programi, kauč/fotelja.
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak s dva kola, štednjak je na struju.
INTERNET : nema interneta .
KUPATILO (1): Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 6 m2. Karakteristike i oprema: natkriven/a je, garnitura za sjedenje.
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
A5(3+1): 39 - 65
Apartmani - OS00501SUPE - Supetar - Otok Brač

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je A(8), A(3).
INTERNET: Nema interneta u objektu.
SADRŽAJI I OPREMA: dvorište, vrt.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : šljunčana plaža, pješčana plaža.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 100 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 100 m. Centar grada je udaljen oko 350 m. Prehrambena trgovina - 50 m. Najbliži restoran - 250 m. Zračna luka - 42 km. Željeznički kolodvor - 20 km. Brodska/trajektna luka - 0,35 km.
Apartmani - OS00501SUPE - Supetar - Otok Brač

plaža: 100 m, more: 100 m, centar: 350 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A1. U apartmanu se nalazi 8 ležaj/a za odrasle osobe. Kapacitet (odrasle osobe) je (8). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 72 m2. Broj spavaćih soba: 3. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi je tri single kreveta. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
SPAVAĆA SOBA (2): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi je tri single kreveta. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
SPAVAĆA SOBA (3): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi je dva single kreveta. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja i blagovaonica se nalaze u istoj prostoriji. Na podu je: pločice.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), podni ventilator, TV, satelitski programi.
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je kombinacija struje i plina, pećnica, hladnjak.
INTERNET : nema interneta .
POGLED IZ APARTMANA: djelomični pogled na more, na vrt, apartman se nalazi s morske strane (sea side).
KUPATILO (1): Raspolaže sljedećom opremom: kada, WC, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 30 m2. Karakteristike i oprema: nalazi se na morskoj strani (sea side), djelomični pogled na more, pogled na vrt.
KUĆNI LJUBIMCI : Postoji mogućnost primanja kućnih ljubimaca uz prethodnu najavu i dogovor.
A1(8): 65 - 111
i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A2. U apartmanu se nalazi 3 ležaj/a za odrasle osobe. Kapacitet (odrasle osobe) je (3). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 35 m2. Broj spavaćih soba: 1. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi bračni krevet. U sobi je jedan single krevet (za jednu osobu). Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja i blagovaonica se nalaze u istoj prostoriji. Na podu je: pločice.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), TV.
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, pećnica, hladnjak.
INTERNET : nema interneta .
KUPATILO (1): Raspolaže sljedećom opremom: tuš, WC, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 4 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje.
KUĆNI LJUBIMCI : Postoji mogućnost primanja kućnih ljubimaca uz prethodnu najavu i dogovor.
A2(3): 33 - 52
Apartmani - OS06401SUPE - Supetar - Otok Brač

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je A(2+2). Check in: 14:00 Check out: 10:00
SADRŽAJI I OPREMA: besplatno parkiralište u sklopu objekta, dvorište, vrt.
DODATNE USLUGE: tuš u dvorištu, dječji krevetić na zahtjev uz nadoplatu , besplatno korištenje roštilja, polupansion uz nadoplatu.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : šljunčana plaža, pješčana plaža, zabave na plaži.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 300 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 300 m. Centar grada je udaljen oko 400 m. Prehrambena trgovina - 150 m. Najbliži restoran - 200 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 400 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 400 m. Zračna luka - 40 km. Željeznički kolodvor - 20 km. Brodska/trajektna luka - 0,40 km.
Apartmani - OS06401SUPE - Supetar - Otok Brač

plaža: 300 m, more: 300 m, centar: 400 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A1. U apartmanu se nalazi 2 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 2 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (2+2). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 50 m2. Nalazi se na prvom katu. Pristup nije omogućen osobama s invaliditetom. Broj spavaćih soba: 1. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : blagovaonica i dnevni boravak su u jednoj prostoriji, a kuhinja je odvojena vratima, zasebna kuhinja. Na podu je: laminat. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za dvije odrasle osobe.
OPREMA: TV, satelitski programi, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana , klima uređaj u jednoj spavaćoj sobi uz nadoplatu, grijanje (klima) uz nadoplatu.
OPREMA KUHINJE : sudoper, štednjak s dva kola, štednjak je na struju, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), mikrovalna, toster, glačalo, kuhalo za vodu.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: djelomični pogled na more, na vrt.
KUPATILO (1): Kupatilo ima 4 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš, WC, perilica rublja, pločice, fen, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 20 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, djelomično je natkriven/a, djelomični pogled na more, pogled na vrt.
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
A1(2+2): 39 - 72
Apartmani - OS36071 - Supetar - Otok Brač

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je 2XA(4). Check in: 14:00 Check out: 10:00
SADRŽAJI I OPREMA: besplatno parkiralište u sklopu objekta, dvorište, vrt.
DODATNE USLUGE: usluga pranja rublja kod iznajmljivača uz nadoplatu , tuš u dvorištu, besplatno korištenje roštilja.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : šljunčana plaža, betonirana plaža.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 600 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 600 m. Centar grada je udaljen oko 700 m. Prehrambena trgovina - 200 m. Najbliži restoran - 400 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 500 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 800 m. Zračna luka - 30 km. Brodska/trajektna luka - 0,80 km.
Apartmani - OS36071 - Supetar - Otok Brač

plaža: 600 m, more: 600 m, centar: 700 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: Blue Adriatic 1 (4). U apartmanu se nalazi 4 ležaj/a za odrasle osobe. Kapacitet (odrasle osobe) je (4). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 50 m2. Nalazi se u prizemlju. Pristup nije omogućen osobama s invaliditetom. Broj spavaćih soba: 2. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 2.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
SPAVAĆA SOBA (2): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi je dva single kreveta. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja i blagovaonica se nalaze u istoj prostoriji, a dnevni boravak je odvojen, iz prostorija za boravak se izlazi na balkon/terasu. Na podu je: pločice.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), TV, satelitski programi, prostor za sjedenje, stol za sjedenje u dnevnom boravku, kauč/fotelja, pušenje nije dozvoljeno unutar apartmana .
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je kombinacija struje i plina, pećnica, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), mikrovalna, toster, glačalo, kuhalo za vodu.
INTERNET : besplatan bežični internet.
KUPATILO (1): Kupatilo ima 3 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš, WC, pločice, fen, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 10,09 m2. Karakteristike i oprema: natkriven/a je, garnitura za sjedenje, pogled na vrt.
BALKON/TERASA (2): Balkon/terasa u apartmanu ima 11 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, pogled na more, pogled na vrt.
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
A1(4): 39 - 78
i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: Blue Adriatic 2. U apartmanu se nalazi 4 ležaj/a za odrasle osobe. Kapacitet (odrasle osobe) je (4). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 60 m2. Nalazi se na prvom katu. Pristup nije omogućen osobama s invaliditetom. Broj spavaćih soba: 2. Broj kupatila: 2. Broj balkona: 2.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju., Iz sobe se izlazi na balkon.
SPAVAĆA SOBA (2): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi je dva single kreveta. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju., Iz sobe se izlazi na balkon., Unutar sobe se nalazi kupatilo.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja i blagovaonica se nalaze u istoj prostoriji, a dnevni boravak je odvojen, iz prostorija za boravak se izlazi na balkon/terasu. Na podu je: laminat.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), stropni ventilator, TV, satelitski programi, prostor za sjedenje, stol za sjedenje u dnevnom boravku, pušenje nije dozvoljeno unutar apartmana .
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je kombinacija struje i plina, pećnica, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), mikrovalna, toster, glačalo, kuhalo za vodu.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na more.
KUPATILO (1): Kupatilo ima 4,04 m2. Raspolaže sljedećom opremom: kada, WC, pločice, fen, ručnici.
KUPATILO (2): Kupatilo ima 2,50 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 11,03 m2. Karakteristike i oprema: natkriven/a je, garnitura za sjedenje, pogled na more.
BALKON/TERASA (2): Balkon/terasa u apartmanu ima 12,06 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, natkriven/a je, pogled na planine.
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
A2(4): 39 - 78
Apartmani - OS07001SUPE - Supetar - Otok Brač

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je A(4). Check in: 14:00 Check out: 10:00
INTERNET: Besplatni bežični (WiFi) internet u zajedničkim prostorima.
SADRŽAJI I OPREMA: besplatno parkiralište u sklopu objekta, dvorište, vrt.
DODATNE USLUGE: usluga pranja rublja kod iznajmljivača uz nadoplatu .
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : šljunčana plaža, pješčana plaža, kamenita plaža, betonirana plaža, nudistička plaža, zabave na plaži.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 300 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 250 m. Centar grada je udaljen oko 2000 m. Prehrambena trgovina - 300 m. Najbliži restoran - 150 m. Zračna luka - 42 km. Željeznički kolodvor - 20 km. Brodska/trajektna luka - 2 km. Najbliži park prirode - 10 km.
Apartmani - OS07001SUPE - Supetar - Otok Brač

plaža: 300 m, more: 250 m, centar: 2000 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A1. U apartmanu se nalazi 4 ležaj/a za odrasle osobe. Kapacitet (odrasle osobe) je (4). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 50 m2. Nalazi se u prizemlju. Pristup nije omogućen osobama s invaliditetom. Broj spavaćih soba: 2. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
SPAVAĆA SOBA (2): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja i blagovaonica se nalaze u istoj prostoriji. Na podu je: pločice.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak uz nadoplatu, TV, satelitski programi, apartman je zvučno izoliran, pušenje nije dozvoljeno unutar apartmana .
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je kombinacija struje i plina, pećnica, hladnjak, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), toster.
INTERNET : nema interneta .
POGLED IZ APARTMANA: na more, na vrt, apartman se nalazi s morske strane (sea side).
KUPATILO (1): Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 52 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, nalazi se u prizemlju (vrtna terasa), pogled na vrt, panoramski pogled.
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
A1(4): 39 - 85
Apartmani - OS04101SUPE - Supetar - Otok Brač

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani.
SADRŽAJI I OPREMA: besplatno parkiralište u sklopu objekta, dvorište, vrt.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : šljunčana plaža, pješčana plaža.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 50 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 50 m. Centar grada je udaljen oko 600 m. Prehrambena trgovina - 300 m. Najbliži restoran - 500 m. Zračna luka - 40 km. Željeznički kolodvor - 20 km. Brodska/trajektna luka - 0,60 km. Najbliži park prirode - 8 km.
Apartmani - OS04101SUPE - Supetar - Otok Brač

plaža: 50 m, more: 50 m, centar: 600 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A2. U apartmanu se nalazi 2 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 2 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (2+2). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 30 m2. Nalazi se u prizemlju. Broj spavaćih soba: 1. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji, iz prostorija za boravak se izlazi na balkon/terasu. Na podu je: pločice. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za dvije odrasle osobe.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), TV, radio, CD player, kauč/fotelja.
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak s dva kola, hladnjak.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na vrt.
KUPATILO (1): Raspolaže sljedećom opremom: tuš, WC, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 18 m2. Karakteristike i oprema: natkriven/a je, garnitura za sjedenje, pogled na vrt.
KUĆNI LJUBIMCI : Postoji mogućnost primanja kućnih ljubimaca uz prethodnu najavu i dogovor.
A2(2+2): 39 - 59
i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A3. U apartmanu se nalazi 4 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 1 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (4+1). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 60 m2. Nalazi se na prvom katu. Broj spavaćih soba: 2. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi je dva single kreveta. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
SPAVAĆA SOBA (2): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji, iz prostorija za boravak se izlazi na balkon/terasu. Na podu je: laminat.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), TV, kauč/fotelja.
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak s dva kola, štednjak je na struju, hladnjak, zamrzivač.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na more, apartman se nalazi s morske strane (sea side).
KUPATILO (1): Raspolaže sljedećom opremom: WC, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 5 m2. Karakteristike i oprema: natkriven/a je, garnitura za sjedenje, nalazi se na morskoj strani (sea side), pogled na more.
KUĆNI LJUBIMCI : Postoji mogućnost primanja kućnih ljubimaca uz prethodnu najavu i dogovor.
A3(4+1): 52 - 91
Apartmani - OS8058 - Supetar - Otok Brač

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je A(4+2). Check in: 14:00 Check out: 10:00
INTERNET: Nema interneta u objektu.
SADRŽAJI I OPREMA: besplatno parkiralište u sklopu objekta, dvorište.
DODATNE USLUGE: tuš u dvorištu, besplatno korištenje roštilja.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : šljunčana plaža.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 30 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 30 m. Centar grada je udaljen oko 300 m. Prehrambena trgovina - 300 m. Najbliži restoran - 30 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 300 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 300 m. Zračna luka - 40 km. Željeznički kolodvor - 20 km. Brodska/trajektna luka - 0,30 km. Najbliži park prirode - 10 km.
Apartmani - OS8058 - Supetar - Otok Brač

plaža: 30 m, more: 30 m, centar: 300 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A1. U apartmanu se nalazi 4 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 2 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (4+2). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 60 m2. Nalazi se na prvom katu. Pristup nije omogućen osobama s invaliditetom. Broj spavaćih soba: 3. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je pločice. U sobi se nalazi francuski krevet. Pomoćni ležaj/evi: jedan kauč/fotelja na razvlačenje za jednu odraslu osobu. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
SPAVAĆA SOBA (2): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi je jedan single krevet (za jednu osobu). Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
SPAVAĆA SOBA (3): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi je jedan single krevet (za jednu osobu). Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji. Na podu je: pločice. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za dvije odrasle osobe.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), TV, radio, prostor za sjedenje, kauč/fotelja, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana , grijanje (klima) uz nadoplatu.
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je kombinacija struje i plina, pećnica, hladnjak, zamrzivač, mikrovalna, toster, perilica suđa, glačalo.
INTERNET : nema interneta .
POGLED IZ APARTMANA: na vrt, apartman se nalazi s morske strane (sea side).
KUPATILO (1): Kupatilo ima 5 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, perilica rublja, pločice, fen, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 12 m2. Karakteristike i oprema: natkriven/a je, garnitura za sjedenje, ostakljen/a je (loggia), nalazi se na morskoj strani (sea side), pogled na vrt.
KUĆNI LJUBIMCI : Postoji mogućnost primanja kućnih ljubimaca uz prethodnu najavu i dogovor.
A1(4+2): 59 - 104
Apartmani - OS4589 - Supetar - Otok Brač

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je A(6). Check in: 14,00 Check out: 10,00
SADRŽAJI I OPREMA: besplatno parkiralište u sklopu objekta.
DODATNE USLUGE: tuš u dvorištu.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : šljunčana plaža.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 300 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 300 m. Centar grada je udaljen oko 400 m. Prehrambena trgovina - 200 m. Najbliži restoran - 200 m. Zračna luka - 42 km. Željeznički kolodvor - 20 km. Brodska/trajektna luka - 0,40 km. Najbliži park prirode - 8 km.
Apartmani - OS4589 - Supetar - Otok Brač

plaža: 300 m, more: 300 m, centar: 400 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A1. U apartmanu se nalazi 6 ležaj/a za odrasle osobe. Kapacitet (odrasle osobe) je (6). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 80 m2. Nalazi se u prizemlju. Broj spavaćih soba: 3. Broj kupatila: 2. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi je dva single kreveta. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
SPAVAĆA SOBA (2): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi je dva single kreveta.
SPAVAĆA SOBA (3): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi je dva single kreveta. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja i blagovaonica se nalaze u istoj prostoriji. Na podu je: pločice.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak uz nadoplatu, grijanje uz nadoplatu, TV.
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je na struju, hladnjak, zamrzivač.
INTERNET : nema interneta .
POGLED IZ APARTMANA: na vrt.
KUPATILO (1): Kupatilo ima 6 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš, WC, pločice, ručnici.
KUPATILO (2): Kupatilo ima 6 m2. Raspolaže sljedećom opremom: kada, WC, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 20 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, nalazi se u prizemlju (vrtna terasa).
KUĆNI LJUBIMCI : Primaju se svi kućni ljubimci.
A1(6): 46 - 78
Apartmani - OS2462 - Supetar - Otok Brač

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je A(6). Check in: 14,00 Check out: 10,00
SADRŽAJI I OPREMA: besplatno parkiralište u sklopu objekta.
DODATNE USLUGE: dječji krevetić na zahtjev - besplatno, besplatno korištenje roštilja.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : šljunčana plaža.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 150 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 150 m. Centar grada je udaljen oko 150 m. Prehrambena trgovina - 20 m. Najbliži restoran - 200 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 200 m. Zračna luka - 42 km. Brodska/trajektna luka - 0,20 km. Najbliži park prirode - 8 km.
Apartmani - OS2462 - Supetar - Otok Brač

plaža: 150 m, more: 150 m, centar: 150 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A1. U apartmanu se nalazi 6 ležaj/a za odrasle osobe. Kapacitet (odrasle osobe) je (6). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 100 m2. Nalazi se na prvom katu. Broj spavaćih soba: 3. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju., Iz sobe se izlazi na balkon.
SPAVAĆA SOBA (2): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju., Iz sobe se izlazi na balkon.
SPAVAĆA SOBA (3): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju., Iz sobe se izlazi na balkon.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja i blagovaonica se nalaze u istoj prostoriji. Na podu je: parket.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak uz nadoplatu, TV, satelitski programi, radio, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana .
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je na struju, pećnica, hladnjak, zamrzivač, škrinja za zamrzavanje, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), mikrovalna, toster, perilica suđa, glačalo.
INTERNET : besplatan bežični internet.
KUPATILO (1): Raspolaže sljedećom opremom: kada, WC, perilica rublja, pločice, fen, ručnici. U apartmanu se nalazi još 1 prostorija/e sa wc-om.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 10 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje.
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
A1(6): 46 - 91
Prikazano 1 - 30 rezultata pretrage (ukupno objekta: 105)

POSREDNIK U UPITIMA I REZERVACIJAMA:
To Islands Travel

 

O NAMA – IMPRESUM

UVJETI ZA IZNAJMLJIVAČE

B2B SURADNJA

KONTAKT

PON - PET: 7:30-21:15 h
SUB: 8:00-18:00 h

T: +385 (0)21 494 802
F: +385 (0)21 494 820

 • Agregator ponude apartmana, kuća i soba
 • 10.000 jedinica u ponudi
 • Ujedinjena charter ponuda
 • Stalne akcije i popusti - pitajte!
 • Vaše rezervacije su apsolutno sigurne
 • Osiguranje Vašeg novca pokriva polica Allianz-a
 • U dogovoru sa iznajmljivačima odgovaramo na sva Vaša pitanja
 • Samo objekti sa dozvolom za rad - tisuće slika
 • Lokacije objekata su točno označene na mapi
 • Pomažemo u rješavanju svih problema
 • Fleksibini uvjeti plaćanja
 • Plaćate na račun u banci koja je u SEPA sustavu
 • Mogućnost kartičnog plaćanja
 • Voucher dobivate na e-mail
 • Članovi smo udruge Hrvatskih putničkih agencija
 • 10 godina iskustva, tisuće zadovoljnih gostiju
 • Surađujemo sa: Casamundo, Atraveo, E-domizil, Tripadvisor, Flipkey, Holidaylettings, CaseVacanza, Homeaway, Fewodirekt itd

Reklama

Sitemap

Apartmani i hoteli u Hrvatskoj 2004 - 2015

Molimo pričekajte trenutak!