Smještaj Omiš

Odmor u Hrvatskoj - Turistički vodiči

Reklama

Croatia Culture
Croatia Rafting
Croatia Culture

Omiš

Omiš - privatni smještaj: apartmani i sobe. Rezervirajte apartman, sobu i provedite nezaboravno ljetovanje!

Omiš

Prikazano 1 - 30 rezultata pretrage (ukupno objekta: 37)
Apartmani - OS003OMIS - Omiš - Rivijera Omiš

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je A(4+2). Check in: 10:00 Check out: 08:00
INTERNET: Nema interneta u objektu.
DODATNE USLUGE: dječji krevetić na zahtjev - besplatno.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : pješčana plaža.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 500 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 500 m. Centar grada je udaljen oko 600 m. Prehrambena trgovina - 400 m. Najbliži restoran - 400 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 900 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 400 m. Zračna luka - 50 km. Željeznički kolodvor - 26 km. Brodska/trajektna luka - 26 km. Najbliži park prirode - 30 km. Nacionalni park - 109 km.
Apartmani - OS003OMIS - Omiš - Rivijera Omiš

plaža: 500 m, more: 500 m, centar: 600 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Eksluzivna ponuda agencije To Islands Travel. Moguća je rezervacija samo preko naše agencije. Naziv apartmana: A1. U apartmanu se nalazi 4 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 2 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (4+2). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 75 m2. Nalazi se na prvom katu. Broj spavaćih soba: 2. Broj kupatila: 2. Broj balkona: 3.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju., Iz sobe se izlazi na balkon.
SPAVAĆA SOBA (2): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi je dva single kreveta. Pomoćni ležaj/evi: jedan turistički ležaj (preklopni) za jednu odraslu osobu. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju., Iz sobe se izlazi na balkon.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji, iz prostorija za boravak se izlazi na balkon/terasu. Na podu je: parket, pločice. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za jednu odraslu osobu.
OPREMA: TV, satelitski programi, stol za sjedenje u dnevnom boravku, kauč/fotelja, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana , besplatno grijanje (klima), klima uređaj u hodniku (uključen u cijenu).
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak s dva kola, štednjak je na struju, pećnica, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), perilica suđa, glačalo.
INTERNET : nema interneta .
POGLED IZ APARTMANA: na more, na planine, panoramski pogled.
KUPATILO (1): Kupatilo ima 7 m2. Raspolaže sljedećom opremom: kada, WC, perilica rublja, pločice, fen, ručnici.
KUPATILO (2): Kupatilo ima 3 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 9 m2. Karakteristike i oprema: natkriven/a je, garnitura za sjedenje, nalazi se na morskoj strani (sea side).
BALKON/TERASA (2): Balkon/terasa u apartmanu ima 4 m2. Karakteristike i oprema: natkriven/a je, ne nalazi se na morskoj strani (park side).
BALKON/TERASA (3): Balkon/terasa u apartmanu ima 4 m2. Karakteristike i oprema: natkriven/a je, ne nalazi se na morskoj strani (park side).
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
A1(4+2): 52 - 112
Apartmani - OS5567 - Omiš - Rivijera Omiš

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je A(2). Check in: 14:00 Check out: 10:00
SADRŽAJI I OPREMA: besplatno parkiralište u sklopu objekta, vrt.
DODATNE USLUGE: tuš u dvorištu, dječji krevetić na zahtjev - besplatno, besplatno korištenje roštilja.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : šljunčana plaža, pješčana plaža, kamenita plaža, plaža ima plavu zastavu - to je posebna oznaka za čistoću mora i sadržaje na plaži.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 300 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 300 m. Centar grada je udaljen oko 250 m. Prehrambena trgovina - 250 m. Najbliži restoran - 250 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 300 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 200 m. Zračna luka - 40 km. Željeznički kolodvor - 25 km. Brodska/trajektna luka - 25 km. Najbliži park prirode - 6 km. Nacionalni park - 100 km.
Apartmani - OS5567 - Omiš - Rivijera Omiš

plaža: 300 m, more: 300 m, centar: 250 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE: Eksluzivna ponuda agencije To Islands Travel. Moguća je rezervacija samo preko naše agencije.
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A1. U apartmanu se nalazi 2 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 1 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (2+1). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 25 m2. Nalazi se na prvom katu. Broj spavaćih soba: 1. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi bračni krevet. Pomoćni ležaj/evi: jedan turistički ležaj (preklopni) za jednu odraslu osobu. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja i blagovaonica se nalaze u istoj prostoriji, iz prostorija za boravak se izlazi na balkon/terasu. Na podu je: pločice.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak uz nadoplatu, TV, satelitski programi, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana , grijanje (klima) uz nadoplatu.
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak s dva kola, štednjak je na plin, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso).
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na more, na vrt, panoramski pogled na grad.
KUPATILO (1): Kupatilo ima 3 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš, WC, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 25 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, nalazi se na morskoj strani (sea side), pogled na more, pogled na vrt, panoramski pogled na grad.
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
A1(2+1): 32 - 65
Apartmani - OS35997 - Omiš - Rivijera Omiš

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je A(4+1),A(4),A(7+1),A(2+2). Broj studio apartmana za najam i njihov kapacitet je SA(3). Check in: 14:00 Check out: 10:00
SADRŽAJI I OPREMA: besplatno parkiralište u sklopu objekta, garaža uz nadoplatu , dvorište, vrt.
DODATNE USLUGE: dječji krevetić na zahtjev - besplatno, vlastiti vez za brod uz nadoplatu (obavezna najava broda).
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : pješčana plaža, plaža ima plavu zastavu - to je posebna oznaka za čistoću mora i sadržaje na plaži, zabave na plaži.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 300 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 200 m. Centar grada je udaljen oko 500 m. Prehrambena trgovina - 50 m. Najbliži restoran - 100 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 500 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 100 m. Zračna luka - 40 km. Željeznički kolodvor - 25 km. Brodska/trajektna luka - 25 km. Najbliži park prirode - 30 km. Nacionalni park - 100 km.
Apartmani - OS35997 - Omiš - Rivijera Omiš

plaža: 300 m, more: 200 m, centar: 500 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A1. U apartmanu se nalazi 4 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 1 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (4+1). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 45 m2. Nalazi se na trećem katu. Pristup nije omogućen osobama s invaliditetom. Broj spavaćih soba: 2. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
SPAVAĆA SOBA (2): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi francuski krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji, iz prostorija za boravak se izlazi na balkon/terasu. Na podu je: pločice. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za jednu odraslu osobu.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), grijanje (uključeno u cijenu), TV, satelitski programi, DVD player, sef, stol za sjedenje u dnevnom boravku, kauč/fotelja, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana , besplatno grijanje (klima), klima uređaj u hodniku (uključen u cijenu).
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je kombinacija struje i plina, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), glačalo, kuhalo za vodu.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: djelomični pogled na more, na planine, panoramski pogled, apartman se nalazi s morske strane (sea side).
KUPATILO (1): Kupatilo ima 4 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, pločice, fen, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 5 m2. Karakteristike i oprema: natkriven/a je, garnitura za sjedenje, nalazi se na morskoj strani (sea side), djelomični pogled na more, pogled na planine, panoramski pogled.
KUĆNI LJUBIMCI : Postoji mogućnost primanja kućnih ljubimaca uz prethodnu najavu i dogovor.
A1(4+1): 52 - 91
i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv studio apartmana: SA 2. U studio apartmanu se nalazi 3 ležaj/a za odrasle osobe. Kapacitet (odrasle osobe) je (3). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Studio apartman ima 25 m2. Nalazi se na trećem katu. U istoj prostoriji se nalaze kuhinja, prostorija za boravak i kreveti. Pristup nije omogućen osobama s invaliditetom. Na podu je: parket, pločice. U studio apartmanu je bračni krevet. U studio apartmanu je jedan single krevet (za jednu osobu).
OPREMA : posteljina, klima uređaj (uračunat u cijenu), TV, satelitski programi, sef, radni stol, pušenje je dozvoljeno unutar studio apartmana , besplatno grijanje (klima).
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je kombinacija struje i plina, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), glačalo, kuhalo za vodu.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ STUDIO APARTMANA: na planine, studio apartman se nalazi s morske strane (sea side).
KUPATILO: Kupatilo ima 3 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, pločice, fen, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon studio apartmana ima 10 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, djelomično je natkriven/a, nalazi se na morskoj strani (sea side), pogled na planine.
KUĆNI LJUBIMCI : Postoji mogućnost primanja kućnih ljubimaca uz prethodnu najavu i dogovor.
SA2(3): 39 - 72
i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A3. U apartmanu se nalazi 4 ležaj/a za odrasle osobe. Kapacitet (odrasle osobe) je (4). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 35 m2. Nalazi se na trećem katu. Pristup nije omogućen osobama s invaliditetom. Broj spavaćih soba: 2. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi francuski krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
SPAVAĆA SOBA (2): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi francuski krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja i blagovaonica se nalaze u istoj prostoriji, iz prostorija za boravak se izlazi na balkon/terasu. Na podu je: pločice.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), TV, satelitski programi, sef, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana , besplatno grijanje (klima), klima uređaj u hodniku (uključen u cijenu).
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je kombinacija struje i plina, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), glačalo, kuhalo za vodu.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na vrt, na planine, apartman se nalazi s morske strane (sea side).
KUPATILO (1): Kupatilo ima 3 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, pločice, fen, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 20 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, djelomično je natkriven/a, nalazi se na morskoj strani (sea side), pogled na vrt, pogled na planine.
KUĆNI LJUBIMCI : Postoji mogućnost primanja kućnih ljubimaca uz prethodnu najavu i dogovor.
A3 (4): 46 - 85
i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A4. U apartmanu se nalazi 7 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 1 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (7+1). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 60 m2. Nalazi se u prizemlju. Pristup smještaju omogućen osobama sa invaliditetom. Broj spavaćih soba: 2. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je pločice. U sobi se nalazi francuski krevet. U sobi je jedan single krevet (za jednu osobu). Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
SPAVAĆA SOBA (2): Na podu spavaće sobe je pločice. U sobi se nalazi francuski krevet. U sobi je jedan krevet na kat. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji, iz prostorija za boravak se izlazi na balkon/terasu. Na podu je: pločice. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za jednu odraslu osobu.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), TV, satelitski programi, DVD player, sef, prostor za sjedenje, stol za sjedenje u dnevnom boravku, kauč/fotelja, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana , besplatno grijanje (klima).
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je kombinacija struje i plina, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), perilica suđa, glačalo.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na vrt, apartman se nalazi s morske strane (sea side).
KUPATILO (1): Kupatilo ima 5 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, perilica rublja, pločice, fen, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 8 m2. Karakteristike i oprema: natkriven/a je, garnitura za sjedenje, nalazi se u prizemlju (vrtna terasa).
KUĆNI LJUBIMCI : Postoji mogućnost primanja kućnih ljubimaca uz prethodnu najavu i dogovor.
A4 (7+1): 78 - 130
i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A6. U apartmanu se nalazi 2 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 2 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (2+2). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 30 m2. Nalazi se u prizemlju. Pristup smještaju omogućen osobama sa invaliditetom. Broj spavaćih soba: 1. Broj kupatila: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je tepih, pločice. U sobi se nalazi francuski krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji, iz prostorija za boravak se izlazi na balkon/terasu. Na podu je: pločice. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za dvije odrasle osobe.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), TV, satelitski programi, prostor za sjedenje, stol za sjedenje u dnevnom boravku, kauč/fotelja, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana , besplatno grijanje (klima).
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je na struju, pećnica, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), glačalo, kuhalo za vodu.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na vrt, na planine, apartman se ne nalazi s morske strane (park side).
KUPATILO (1): Kupatilo ima 4 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, pločice, fen, ručnici.
KUĆNI LJUBIMCI : Postoji mogućnost primanja kućnih ljubimaca uz prethodnu najavu i dogovor.
A6(2+2): 33 - 78
Apartmani - OS00209OMIS - Omiš - Rivijera Omiš

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je 2x A(2+2). Check in: 14:00 Check out: 10:00
SADRŽAJI I OPREMA: besplatno parkiralište u sklopu objekta, vrt.
DODATNE USLUGE: dječji krevetić na zahtjev - besplatno, besplatno korištenje roštilja.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : pješčana plaža.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 500 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 500 m. Centar grada je udaljen oko 1000 m. Prehrambena trgovina - 300 m. Najbliži restoran - 500 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 1000 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 100 m. Zračna luka - 50 km. Željeznički kolodvor - 26 km. Brodska/trajektna luka - 26 km. Najbliži park prirode - 30 km. Nacionalni park - 109 km.
Apartmani - OS00209OMIS - Omiš - Rivijera Omiš

plaža: 500 m, more: 500 m, centar: 1000 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A1. U apartmanu se nalazi 2 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 2 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (2+2). Kategorija iznosi 2 zvjezdica/e. Apartman ima 30 m2. Nalazi se na prvom katu. Broj spavaćih soba: 1. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi se nalazi francuski krevet. Pomoćni ležaj/evi: jedan ležaj na napuhavanje za jednu osobu. Iz sobe se izlazi na balkon.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji, iz prostorija za boravak se izlazi na balkon/terasu. Na podu je: laminat, pločice. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za jednu odraslu osobu.
OPREMA: pušenje je dozvoljeno unutar apartmana , klima uređaj u jednoj spavaćoj sobi uz nadoplatu, grijanje (klima) uz nadoplatu.
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak s dva kola, štednjak je na struju, hladnjak, zamrzivač.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na more, panoramski pogled na grad.
KUPATILO (1): Kupatilo ima 10 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš, WC, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 5 m2. Karakteristike i oprema: natkriven/a je, pogled na more, panoramski pogled na grad.
KUĆNI LJUBIMCI : Primaju se svi kućni ljubimci.
A1(2+2): 34 - 72
i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A2. U apartmanu se nalazi 2 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 2 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (2+2). Kategorija iznosi 2 zvjezdica/e. Apartman ima 35 m2. Nalazi se na drugom katu. Broj spavaćih soba: 1. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 2.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi se nalazi francuski krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju., Iz sobe se izlazi na balkon.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji, iz prostorija za boravak se izlazi na balkon/terasu. Na podu je: laminat, pločice. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za dvije odrasle osobe.
OPREMA: TV, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana , klima uređaj u jednoj spavaćoj sobi uz nadoplatu, grijanje (klima) uz nadoplatu.
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak s dva kola, štednjak je na struju, hladnjak, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), glačalo.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na more, panoramski pogled na grad, apartman se nalazi s morske strane (sea side).
KUPATILO (1): Kupatilo ima 10 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš, WC, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 5 m2. Karakteristike i oprema: natkriven/a je, garnitura za sjedenje, pogled na more, panoramski pogled na grad.
BALKON/TERASA (2): Balkon/terasa u apartmanu ima 7 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje.
KUĆNI LJUBIMCI : Primaju se svi kućni ljubimci.
A2(2+2): 37 - 78
Apartmani - OS35485 - Omiš - Rivijera Omiš

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je A(2+3). Check in: 14:00 Check out: 10:00
SADRŽAJI I OPREMA: besplatno parkiralište u sklopu objekta.
DODATNE USLUGE: dječji krevetić na zahtjev - besplatno.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : šljunčana plaža, pješčana plaža, plaža ima plavu zastavu - to je posebna oznaka za čistoću mora i sadržaje na plaži, zabave na plaži.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 100 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 100 m. Objekt se nalazi u centru grada / mjesta.. Centar grada je udaljen oko 5 m. Prehrambena trgovina - 30 m. Najbliži restoran - 50 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 100 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 200 m. Zračna luka - 50 km. Željeznički kolodvor - 25 km. Brodska/trajektna luka - 25 km.
Apartmani - OS35485 - Omiš - Rivijera Omiš

plaža: 100 m, more: 100 m, centar: 5 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A1. U apartmanu se nalazi 2 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 3 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (2+3). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 38 m2. Nalazi se na drugom katu. Pristup nije omogućen osobama s invaliditetom. Broj spavaćih soba: 1. Broj kupatila: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je tepih, parket. U sobi se nalazi francuski krevet. Pomoćni ležaj/evi: jedan kauč/fotelja na razvlačenje za jednu odraslu osobu. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji. Na podu je: parket, laminat. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za dvije odrasle osobe.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), podni ventilator, TV, kabelski programi, kauč/fotelja, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana , besplatno grijanje (klima).
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je kombinacija struje i plina, pećnica, hladnjak, zamrzivač, perilica suđa, glačalo, kuhalo za vodu.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na planine.
KUPATILO (1): Kupatilo ima 8 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, pločice, fen, ručnici.
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
A1(2+3): 46 - 86
Apartmani i sobe - OS00309OMIS - Omiš - Rivijera Omiš

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani i sobe. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je A(3+2). Broj posebnih soba za najam i njihov kapacitet je: R(2+1). Broj studio apartmana za najam i njihov kapacitet je 2XSA(3+1). Check in: 12:00 Check out: 10:00
SADRŽAJI I OPREMA: recepcija, zajednička terasa koju mogu koristiti svi gosti u objektu.
DODATNE USLUGE: usluga pranja rublja kod iznajmljivača uz nadoplatu , tuš u dvorištu, dječji krevetić na zahtjev - besplatno, besplatno korištenje roštilja.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : šljunčana plaža, pješčana plaža, betonirana plaža, zabave na plaži.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 60 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 40 m. Objekt se nalazi u centru grada / mjesta.. Objekt se nalazi u staroj gradskoj jezgri.. Centar grada je udaljen oko 50 m. Prehrambena trgovina - 100 m. Najbliži restoran - 50 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 300 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 50 m. Zračna luka - 40 km. Željeznički kolodvor - 25 km. Brodska/trajektna luka - 25 km. Najbliži park prirode - 30 km. Nacionalni park - 109 km.
Apartmani i sobe - OS00309OMIS - Omiš - Rivijera Omiš

plaža: 60 m, more: 40 m, centar: 50 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv studio apartmana: SA1. U studio apartmanu se nalazi 3 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 1 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (3+1). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Studio apartman ima 33 m2. Nalazi se u potkrovlju. U istoj prostoriji se nalaze kuhinja, prostorija za boravak i kreveti. Na podu je: tepih, parket. U studio apartmanu je bračni krevet. U studio apartmanu je jedan single krevet (za jednu osobu). Moguće je postaviti pomoćni/e ležaj/eve: jedan kauč/fotelja na razvlačenje za jednu odraslu osobu.
OPREMA : posteljina, klima uređaj (uračunat u cijenu), TV, satelitski programi, sef, pušenje je dozvoljeno unutar studio apartmana , besplatno grijanje (klima).
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je na struju, pećnica, hladnjak, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), glačalo.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ STUDIO APARTMANA: djelomični pogled na more, na planine, panoramski pogled na grad, studio apartman se nalazi s morske strane (sea side).
KUPATILO: Kupatilo ima 4 m2. Raspolaže sljedećom opremom: kada, WC, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon studio apartmana ima 10 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, natkriven/a je, djelomični pogled na more, pogled na planine, panoramski pogled na grad.
BALKON/TERASA (2): Balkon studio apartmana ima 14 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, djelomično je natkriven/a, balkon/terasa se dijeli sa susjednom smještajnom jedinicom, nalazi se na morskoj strani (sea side).
KUĆNI LJUBIMCI : Postoji mogućnost primanja kućnih ljubimaca uz prethodnu najavu i dogovor.
SA1(3+1): 46 - 69
i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv studio apartmana: SA2. U studio apartmanu se nalazi 3 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 1 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (3+1). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Studio apartman ima 32 m2. Nalazi se u potkrovlju. U istoj prostoriji se nalaze kuhinja, prostorija za boravak i kreveti. Na podu je: tepih, parket. U studio apartmanu je bračni krevet. U studio apartmanu je jedan single krevet (za jednu osobu). Moguće je postaviti pomoćni/e ležaj/eve: jedan kauč/fotelja na razvlačenje za jednu odraslu osobu.
OPREMA : posteljina, klima uređaj (uračunat u cijenu), TV, satelitski programi, sef, pušenje je dozvoljeno unutar studio apartmana , besplatno grijanje (klima).
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak s dva kola, štednjak je na struju, hladnjak, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), glačalo.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ STUDIO APARTMANA: djelomični pogled na more, na planine, panoramski pogled na grad, studio apartman se nalazi s morske strane (sea side).
KUPATILO: Kupatilo ima 4 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš, WC, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon studio apartmana ima 6 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, natkriven/a je, djelomični pogled na more, pogled na planine, panoramski pogled na grad.
BALKON/TERASA (2): Balkon studio apartmana ima 14 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, djelomično je natkriven/a, balkon/terasa se dijeli sa susjednom smještajnom jedinicom, nalazi se na morskoj strani (sea side).
KUĆNI LJUBIMCI : Postoji mogućnost primanja kućnih ljubimaca uz prethodnu najavu i dogovor.
SA2(3+1): 46 - 69
i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A3. U apartmanu se nalazi 3 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 2 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (3+2). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 32 m2. Nalazi se na drugom katu. Broj spavaćih soba: 1. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je tepih. U sobi se nalazi bračni krevet. U sobi je jedan single krevet (za jednu osobu). Gosti imaju posteljinu na raspolaganju., Iz sobe se izlazi na balkon., Unutar sobe se nalazi kupatilo.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji, iz prostorija za boravak se izlazi na balkon/terasu. Na podu je: pločice. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za dvije odrasle osobe.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), TV, satelitski programi, sef, stol za sjedenje u dnevnom boravku, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana , klima uređaj u jednoj spavaćoj sobi (uračunat u cijenu), besplatno grijanje (klima).
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je na struju, pećnica, hladnjak, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), glačalo.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: djelomični pogled na more, na planine, apartman se nalazi s morske strane (sea side).
KUPATILO (1): Kupatilo ima 3 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš, WC, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 2 m2. Karakteristike i oprema: natkriven/a je, garnitura za sjedenje, nalazi se na morskoj strani (sea side), djelomični pogled na more, pogled na planine.
BALKON/TERASA (2): Balkon/terasa u apartmanu ima 14 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, djelomično je natkriven/a, nalazi se na morskoj strani (sea side), balkon/terasa se dijeli sa susjednom smještajnom jedinicom.
KUĆNI LJUBIMCI : Postoji mogućnost primanja kućnih ljubimaca uz prethodnu najavu i dogovor.
A3(3+2): 46 - 69
i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE: Naziv sobe: R1. U sobi se nalazi 3 ležaj/a za odrasle osobe. Kapacitet (odrasle osobe) je (3). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Soba ima 23 m2. Nalazi se na drugom katu. U sobi se nalazi bračni krevet. U sobi je jedan single krevet (za jednu osobu). Gosti imaju posteljinu na raspolaganju., Zajednička kuhinja je na raspolaganju uz nadoplatu.
OPREMA : Na podu sobe je: tepih, parket. U sobi je sljedeća oprema: klima uređaj (uračunat u cijenu), TV, satelitski programi, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), sef, radni stol, soba je zvučno izolirana, pušenje je dozvoljeno unutar sobe, besplatno grijanje (klima) .
INTERNET : besplatan bežični (WiFi) internet.
POGLED I POZICIJA SOBE: djelomični pogled na more, panoramski pogled na grad, soba se nalazi s morske strane (sea side).
KUPATILO: Kupatilo ima 3 m2. Kupatilo raspolaže sljedećom opremom: tuš, wc, ručnici, pločice.
BALKON : Balkon sobe ima 2 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, natkriven je, nalazi se na morskoj strani (sea side), balkon se dijeli sa susjednom smještajnom jedinicom, djelomični pogled na more, panoramski pogled na grad.
KUĆNI LJUBIMCI : Postoji mogućnost primanja kućnih ljubimaca uz prethodnu najavu i dogovor (ovisi o vrsti i veličini ljubimca).
R1(3): 39 - 52
Apartmani - OS36075 - Omiš - Rivijera Omiš

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je A(6+1). Check in: 14:00 Check out: 10:00
SADRŽAJI I OPREMA: besplatno parkiralište u blizini objekta.
DODATNE USLUGE: dječji krevetić na zahtjev - besplatno, besplatno korištenje roštilja.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : pješčana plaža, kamenita plaža, betonirana plaža, plaža ima plavu zastavu - to je posebna oznaka za čistoću mora i sadržaje na plaži.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 250 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 250 m. Centar grada je udaljen oko 100 m. Prehrambena trgovina - 30 m. Najbliži restoran - 30 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 1000 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 250 m. Zračna luka - 30 km. Željeznički kolodvor - 22 km. Brodska/trajektna luka - 22 km. Najbliži park prirode - 30 km. Nacionalni park - 200 km.
Apartmani - OS36075 - Omiš - Rivijera Omiš

plaža: 250 m, more: 250 m, centar: 100 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: Apartman A1. U apartmanu se nalazi 6 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 1 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (6+1). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 110 m2. Nalazi se na trećem katu. Pristup nije omogućen osobama s invaliditetom. Broj spavaćih soba: 3. Broj kupatila: 2. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju., Unutar sobe se nalazi kupatilo.
SPAVAĆA SOBA (2): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi francuski krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
SPAVAĆA SOBA (3): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi je dva single kreveta. Pomoćni ležaj/evi: jedan turistički ležaj (preklopni) za jednu odraslu osobu. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji. Na podu je: parket.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), TV, satelitski programi, DVD player, radio, prostor za sjedenje, kauč/fotelja, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana , besplatno grijanje (klima).
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je kombinacija struje i plina, pećnica, hladnjak, zamrzivač, škrinja za zamrzavanje, mikrovalna, toster, perilica suđa, glačalo, kuhalo za vodu.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na planine, panoramski pogled.
KUPATILO (1): Kupatilo ima 8 m2. Raspolaže sljedećom opremom: kada, WC, perilica rublja, pločice, fen, ručnici.
KUPATILO (2): Kupatilo ima 5 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš, WC, pločice, fen, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 6 m2. Karakteristike i oprema: natkriven/a je, garnitura za sjedenje, pogled na planine, panoramski pogled.
KUĆNI LJUBIMCI : Postoji mogućnost primanja kućnih ljubimaca uz prethodnu najavu i dogovor.
A1(6+1): 65 - 143
Apartmani - OS8034 - Omiš - Rivijera Omiš

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je A(6+2), A(3+1). Check in: 14:00 Check out: 10:00
SADRŽAJI I OPREMA: besplatno parkiralište u sklopu objekta, besplatna garaža, dvorište.
DODATNE USLUGE: usluga pranja rublja kod iznajmljivača uz nadoplatu , dječji krevetić na zahtjev - besplatno, besplatno korištenje roštilja, bova za vezivanje broda uz nadoplatu (obavezna najava broda).
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : šljunčana plaža, pješčana plaža, kamenita plaža, betonirana plaža, plaža ima plavu zastavu - to je posebna oznaka za čistoću mora i sadržaje na plaži.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 200 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 200 m. Centar grada je udaljen oko 100 m. Prehrambena trgovina - 100 m. Najbliži restoran - 150 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 200 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 50 m. Zračna luka - 40 km. Željeznički kolodvor - 25 km. Brodska/trajektna luka - 25 km. Najbliži park prirode - 7 km. Nacionalni park - 200 km.
Apartmani - OS8034 - Omiš - Rivijera Omiš

plaža: 200 m, more: 200 m, centar: 100 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A Doli. U apartmanu se nalazi 6 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 2 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (6+2). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 80 m2. Nalazi se u prizemlju. Broj spavaćih soba: 3. Broj kupatila: 2. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi se nalazi bračni krevet. U sobi je jedan single krevet (za jednu osobu). Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
SPAVAĆA SOBA (2): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
SPAVAĆA SOBA (3): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi je jedan single krevet (za jednu osobu). Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji. Na podu je: laminat, pločice. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za dvije odrasle osobe.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), TV, prostor za sjedenje, stol za sjedenje u dnevnom boravku, apartman je zvučno izoliran, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana , besplatno grijanje (klima).
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je na struju, pećnica, hladnjak, zamrzivač, perilica suđa, kuhalo za vodu.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na more, panoramski pogled na grad, apartman se nalazi s morske strane (sea side).
KUPATILO (1): Kupatilo ima 10 m2. Raspolaže sljedećom opremom: kada, WC, pločice, ručnici.
KUPATILO (2): Kupatilo ima 4 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 60 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, djelomično je natkriven/a, nalazi se u prizemlju (vrtna terasa), nalazi se na morskoj strani (sea side), pogled na more, panoramski pogled na grad.
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
A1(6+2): 65 - 154
i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A Gori. U apartmanu se nalazi 3 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 1 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (3+1). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 40 m2. Nalazi se na prvom katu. Broj spavaćih soba: 1. Broj kupatila: 2. Broj balkona: 2.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi bračni krevet. U sobi je jedan single krevet (za jednu osobu). Gosti imaju posteljinu na raspolaganju., Iz sobe se izlazi na balkon., Unutar sobe se nalazi kupatilo.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji, u prostoriji za boravak se nalazi jedan single krevet (za jednu osobu).
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), podni ventilator, TV, stol za sjedenje u dnevnom boravku, apartman je zvučno izoliran, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana , besplatno grijanje (klima).
OPREMA KUHINJE : sudoper, štednjak s dva kola, štednjak je na struju, hladnjak, zamrzivač, kuhalo za vodu.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na more, panoramski pogled na grad, apartman se nalazi s morske strane (sea side).
KUPATILO (1): Kupatilo ima 4 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, pločice, ručnici.
KUPATILO (2): Kupatilo ima 4 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 10 m2. Karakteristike i oprema: natkriven/a je, garnitura za sjedenje, nalazi se na morskoj strani (sea side), pogled na more, panoramski pogled na grad.
BALKON/TERASA (2): Balkon/terasa u apartmanu ima 20 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, djelomično je natkriven/a, nalazi se na morskoj strani (sea side), pogled na more, panoramski pogled na grad.
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
A2(3+1): 39 - 78
Apartmani - OS35533 - Omiš - Rivijera Omiš

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je A(2+2). Check in: 14:00 Check out: 10:00
INTERNET: Nema interneta u objektu.
SADRŽAJI I OPREMA: besplatno parkiralište u sklopu objekta, dvorište, vrt.
DODATNE USLUGE: dječji krevetić na zahtjev - besplatno, besplatno korištenje roštilja.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : pješčana plaža.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 500 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 500 m. Centar grada je udaljen oko 300 m. Prehrambena trgovina - 100 m. Najbliži restoran - 200 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 500 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 300 m. Zračna luka - 32 km. Željeznički kolodvor - 25 km. Brodska/trajektna luka - 25 km.
Apartmani - OS35533 - Omiš - Rivijera Omiš

plaža: 500 m, more: 500 m, centar: 300 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A1. U apartmanu se nalazi 2 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 2 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (2+2). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 30 m2. Nalazi se u prizemlju. Pristup smještaju omogućen osobama sa invaliditetom. Broj spavaćih soba: 1. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji, iz prostorija za boravak se izlazi na balkon/terasu. Na podu je: pločice. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za dvije odrasle osobe.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak uz nadoplatu, TV, pušenje nije dozvoljeno unutar apartmana .
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je na struju, pećnica, hladnjak, zamrzivač, toster, glačalo, kuhalo za vodu.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na vrt.
KUPATILO (1): Kupatilo ima 3,50 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, perilica rublja, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 20 m2. Karakteristike i oprema: natkriven/a je, garnitura za sjedenje, nalazi se u prizemlju (vrtna terasa), pogled na vrt.
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
A1(2+2): 39 - 78
Apartmani - OS5191 - Omiš - Rivijera Omiš

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je A(4+4). Check in: 14:00 Check out: 10:00
SADRŽAJI I OPREMA: besplatno parkiralište u sklopu objekta.
DODATNE USLUGE: usluga pranja rublja kod iznajmljivača uz nadoplatu .
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : pješčana plaža, plaža ima plavu zastavu - to je posebna oznaka za čistoću mora i sadržaje na plaži, zabave na plaži.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 500 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 500 m. Centar grada je udaljen oko 800 m. Prehrambena trgovina - 100 m. Najbliži restoran - 100 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 500 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 100 m. Zračna luka - 50 km. Željeznički kolodvor - 25 km. Brodska/trajektna luka - 25 km. Najbliži park prirode - 30 km. Nacionalni park - 109 km.
Apartmani - OS5191 - Omiš - Rivijera Omiš

plaža: 500 m, more: 500 m, centar: 800 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A1. U apartmanu se nalazi 4 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 4 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (4+4). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 80 m2. Nalazi se na prvom katu. Broj spavaćih soba: 3. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
SPAVAĆA SOBA (2): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi je dva single kreveta. Pomoćni ležaj/evi: dva turistička ležaja (preklopna) za jednu odraslu osobu. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
SPAVAĆA SOBA (3): Na podu spavaće sobe je parket. Pomoćni ležaj/evi: jedan kauč/fotelja na razvlačenje za dvije odrasle osobe.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja i blagovaonica se nalaze u istoj prostoriji. Na podu je: pločice.
OPREMA: podni ventilator, TV, DVD player, radio, CD player, radni stol, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana , grijanje (klima) uz nadoplatu, klima uređaj u hodniku uz nadoplatu.
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je kombinacija struje i plina, pećnica, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), mikrovalna, toster, glačalo.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: panoramski pogled na grad.
KUPATILO (1): Kupatilo ima 5 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, pločice, ručnici. U apartmanu se nalazi još 1 prostorija/e sa wc-om.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 6 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, djelomično je natkriven/a, ne nalazi se na morskoj strani (park side), panoramski pogled na grad.
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
A(4+4): 52 - 130
Apartmani - OS8040 - Omiš - Rivijera Omiš

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je A(2+2). Check in: 14:00 Check out: 10:00
SADRŽAJI I OPREMA: besplatno parkiralište u sklopu objekta.
DODATNE USLUGE: dječji krevetić na zahtjev - besplatno.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : šljunčana plaža, pješčana plaža, plaža ima plavu zastavu - to je posebna oznaka za čistoću mora i sadržaje na plaži, zabave na plaži.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 100 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 100 m. Centar grada je udaljen oko 200 m. Prehrambena trgovina - 50 m. Najbliži restoran - 20 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 300 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 100 m. Zračna luka - 40 km. Željeznički kolodvor - 25 km. Brodska/trajektna luka - 25 km. Najbliži park prirode - 6 km. Nacionalni park - 100 km.
Apartmani - OS8040 - Omiš - Rivijera Omiš

plaža: 100 m, more: 100 m, centar: 200 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A1. U apartmanu se nalazi 2 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 2 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (2+2). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 36 m2. Nalazi se u potkrovlju. Broj spavaćih soba: 1. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji, iz prostorija za boravak se izlazi na balkon/terasu. Na podu je: laminat, pločice. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za dvije odrasle osobe.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), TV, satelitski programi, radio, telefon, prostor za sjedenje, apartman je zvučno izoliran, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana , besplatno grijanje (klima).
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je kombinacija struje i plina, pećnica, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), mikrovalna, toster, glačalo.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na more.
KUPATILO (1): Kupatilo ima 5 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš, WC, perilica rublja, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 6 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, nalazi se na morskoj strani (sea side), pogled na more.
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
A1(2+2): 39 - 78
Apartmani i sobe - OS01509OMIS - Omiš - Rivijera Omiš

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani i sobe. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je A(4+2). Broj posebnih soba za najam i njihov kapacitet je: 2x R(3). Check in: 14:00 Check out: 10:00
DODATNE USLUGE: besplatna usluga pranja rublja kod iznajmljivača.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : pješčana plaža, plaža ima plavu zastavu - to je posebna oznaka za čistoću mora i sadržaje na plaži.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 350 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 300 m. Centar grada je udaljen oko 300 m. Prehrambena trgovina - 100 m. Najbliži restoran - 300 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 200 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 200 m. Zračna luka - 40 km. Željeznički kolodvor - 25 km. Brodska/trajektna luka - 25 km. Najbliži park prirode - 40 km. Nacionalni park - 109 km.
Apartmani i sobe - OS01509OMIS - Omiš - Rivijera Omiš

plaža: 350 m, more: 300 m, centar: 300 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A1. U apartmanu se nalazi 4 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 2 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (4+2). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 80 m2. Nalazi se na prvom katu. Broj spavaćih soba: 2. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju., Iz sobe se izlazi na balkon.
SPAVAĆA SOBA (2): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja i blagovaonica se nalaze u istoj prostoriji, iz prostorija za boravak se izlazi na balkon/terasu. Na podu je: pločice. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za dvije odrasle osobe.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak uz nadoplatu, TV, satelitski programi, radio, prostor za sjedenje, grijanje (klima) uz nadoplatu.
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je kombinacija struje i plina, pećnica, hladnjak, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), mikrovalna, toster, glačalo.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na more, na planine, panoramski pogled na grad, apartman se nalazi s morske strane (sea side).
KUPATILO (1): Kupatilo ima 10 m2. Raspolaže sljedećom opremom: kada, WC, perilica rublja, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 9 m2. Karakteristike i oprema: natkriven/a je, garnitura za sjedenje, nalazi se na morskoj strani (sea side), pogled na more, pogled na planine, panoramski pogled na grad.
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
A1(4+2): 59 - 104
i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE: Naziv sobe: R1. U sobi se nalazi 3 ležaj/a za odrasle osobe. Kapacitet (odrasle osobe) je (3). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Soba ima 16 m2. Nalazi se na prvom katu. U sobi se nalazi bračni krevet. U sobi je jedan single krevet (za jednu osobu). Gosti imaju posteljinu na raspolaganju., Zajednička kuhinja je na raspolaganju.
OPREMA : Na podu sobe je: parket. U sobi je sljedeća oprema: TV, satelitski programi, radio, hladnjak, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso).
INTERNET : besplatan bežični (WiFi) internet.
POGLED I POZICIJA SOBE: na more, na planine.
KUPATILO: Kupatilo ima 6 m2. Kupatilo raspolaže sljedećom opremom: tuš, wc, ručnici, pločice.
BALKON : Balkon sobe ima 20 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, djelomično je natkriven, nalazi se na morskoj strani (sea side), balkon se dijeli sa susjednom smještajnom jedinicom, pogled na more, pogled na planine.
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
R1(3): 33 - 43
i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE: Naziv sobe: R2. U sobi se nalazi 3 ležaj/a za odrasle osobe. Kapacitet (odrasle osobe) je (3). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Soba ima 15 m2. Nalazi se na prvom katu. U sobi se nalazi bračni krevet. U sobi je jedan single krevet (za jednu osobu). Gosti imaju posteljinu na raspolaganju., Zajednička kuhinja je na raspolaganju.
OPREMA : Na podu sobe je: laminat. U sobi je sljedeća oprema: TV, satelitski programi, radio, hladnjak.
INTERNET : besplatan bežični (WiFi) internet.
POGLED I POZICIJA SOBE: na more, na planine.
KUPATILO: Kupatilo ima 6 m2. Kupatilo raspolaže sljedećom opremom: tuš, wc, ručnici, pločice.
BALKON : Balkon sobe ima 20 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, djelomično je natkriven, nalazi se na morskoj strani (sea side), balkon se dijeli sa susjednom smještajnom jedinicom, pogled na more, pogled na planine.
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
R2(3): 33 - 43
Apartmani - OS00109OMIS - Omiš - Rivijera Omiš

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je 2xA(2+3). Broj studio apartmana za najam i njihov kapacitet je 2xSA(2+1). Check in: 14:00 Check out: 10:00
SADRŽAJI I OPREMA: besplatno parkiralište u blizini objekta.
DODATNE USLUGE: besplatna usluga pranja rublja kod iznajmljivača, dječji krevetić na zahtjev - besplatno.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : šljunčana plaža, pješčana plaža, plaža ima plavu zastavu - to je posebna oznaka za čistoću mora i sadržaje na plaži.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 200 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 200 m. Objekt se nalazi u staroj gradskoj jezgri.. Centar grada je udaljen oko 2 m. Prehrambena trgovina - 2 m. Najbliži restoran - 50 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 600 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 100 m. Zračna luka - 45 km. Željeznički kolodvor - 26 km. Brodska/trajektna luka - 26 km. Najbliži park prirode - 30 km. Nacionalni park - 109 km.
Apartmani - OS00109OMIS - Omiš - Rivijera Omiš

plaža: 200 m, more: 200 m, centar: 2 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A1. U apartmanu se nalazi 2 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 3 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (2+3). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 42 m2. Nalazi se na drugom katu. Broj spavaćih soba: 1. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi je dva single kreveta. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju., Iz sobe se izlazi na balkon.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji. Na podu je: pločice. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za jednu odraslu osobu, jedan kauč/fotelja na razvlačenje za dvije odrasle osobe.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), TV, satelitski programi, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana , besplatno grijanje (klima).
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak je na struju, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), glačalo.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: djelomični pogled na more, na planine, panoramski pogled na grad.
KUPATILO (1): Kupatilo ima 7,50 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, perilica rublja, pločice, fen, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 5 m2. Karakteristike i oprema: natkriven/a je, garnitura za sjedenje, djelomični pogled na more, pogled na planine, panoramski pogled na grad.
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
A1(2+3): 65 - 91
i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv studio apartmana: SA2. U studio apartmanu se nalazi 2 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 1 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (2+1). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Studio apartman ima 27 m2. Nalazi se na drugom katu. U istoj prostoriji se nalaze kuhinja, prostorija za boravak i kreveti. Na podu je: laminat, pločice. U studio apartmanu je bračni krevet. Moguće je postaviti pomoćni/e ležaj/eve: jedan kauč/fotelja na razvlačenje za jednu odraslu osobu.
OPREMA : posteljina, klima uređaj (uračunat u cijenu), TV, satelitski programi, pušenje je dozvoljeno unutar studio apartmana , besplatno grijanje (klima).
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak je na struju, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), glačalo.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ STUDIO APARTMANA: djelomični pogled na more, na planine.
KUPATILO: Kupatilo ima 5,30 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, pločice, fen, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon studio apartmana ima 5 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, natkriven/a je, djelomični pogled na more, pogled na planine.
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
SA2(2+1): 33 - 59
i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A3. U apartmanu se nalazi 2 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 3 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (2+3). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 42 m2. Nalazi se u potkrovlju. Broj spavaćih soba: 1. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi je dva single kreveta. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju., Iz sobe se izlazi na balkon.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji. Na podu je: pločice. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za jednu odraslu osobu, jedan kauč/fotelja na razvlačenje za dvije odrasle osobe.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), TV, satelitski programi, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana , besplatno grijanje (klima).
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak je na struju, pećnica, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), glačalo.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: djelomični pogled na more, na planine, panoramski pogled.
KUPATILO (1): Kupatilo ima 7,50 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, perilica rublja, pločice, fen, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 5 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, djelomični pogled na more, pogled na planine, panoramski pogled.
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
A3(2+3): 65 - 91
i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv studio apartmana: SA4. U studio apartmanu se nalazi 2 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 1 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (2+1). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Studio apartman ima 27 m2. Nalazi se u potkrovlju. U istoj prostoriji se nalaze kuhinja, prostorija za boravak i kreveti. Na podu je: laminat, pločice. U studio apartmanu je bračni krevet. Moguće je postaviti pomoćni/e ležaj/eve: jedan kauč/fotelja na razvlačenje za jednu odraslu osobu.
OPREMA : posteljina, klima uređaj (uračunat u cijenu), grijanje (uključeno u cijenu), TV, satelitski programi, pušenje je dozvoljeno unutar studio apartmana , besplatno grijanje (klima).
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak je na struju, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), glačalo.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ STUDIO APARTMANA: djelomični pogled na more, na planine.
KUPATILO: Kupatilo ima 5,30 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, pločice, fen, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon studio apartmana ima 5 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, djelomični pogled na more, pogled na planine.
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
SA4(2+1): 33 - 59
Apartmani - OS01609OMIS - Omiš - Rivijera Omiš

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je A(7+1), A(4+1). Check in: 14:00 Check out: 10:00
SADRŽAJI I OPREMA: besplatno parkiralište u sklopu objekta, besplatna garaža.
DODATNE USLUGE: dječji krevetić na zahtjev - besplatno, besplatno korištenje roštilja.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : šljunčana plaža, pješčana plaža, kamenita plaža, betonirana plaža, zabave na plaži.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 150 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 150 m. Centar grada je udaljen oko 150 m. Prehrambena trgovina - 150 m. Najbliži restoran - 150 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 200 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 150 m. Zračna luka - 40 km. Željeznički kolodvor - 25 km. Brodska/trajektna luka - 25 km.
Apartmani - OS01609OMIS - Omiš - Rivijera Omiš

plaža: 150 m, more: 150 m, centar: 150 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A1. U apartmanu se nalazi 7 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 1 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (7+1). Kategorija iznosi 4 zvjezdica/e. Apartman ima 150 m2. Nalazi se na drugom katu. Broj spavaćih soba: 3. Broj kupatila: 2. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
SPAVAĆA SOBA (2): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi bračni krevet. U sobi je jedan single krevet (za jednu osobu). Gosti imaju posteljinu na raspolaganju., Unutar sobe se nalazi kupatilo.
SPAVAĆA SOBA (3): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi bračni krevet. Pomoćni ležaj/evi: jedan turistički ležaj (preklopni) za jednu odraslu osobu. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju., Iz sobe se izlazi na balkon.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji, iz prostorija za boravak se izlazi na balkon/terasu. Na podu je: parket.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), TV, satelitski programi, DVD player, prostor za sjedenje, stol za sjedenje u dnevnom boravku, kauč/fotelja, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana , besplatno grijanje (klima).
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je na struju, pećnica, hladnjak, zamrzivač, škrinja za zamrzavanje, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), mikrovalna, toster, glačalo, kuhalo za vodu.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na more, na planine, panoramski pogled na grad, apartman se nalazi s morske strane (sea side).
KUPATILO (1): Kupatilo ima 12 m2. Raspolaže sljedećom opremom: kada, WC, perilica rublja, mramor, fen, papuče, ručnici.
KUPATILO (2): Kupatilo ima 7 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš, WC, pločice, fen, papuče, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 20 m2. Karakteristike i oprema: natkriven/a je, garnitura za sjedenje, nalazi se na morskoj strani (sea side), pogled na more, pogled na planine, panoramski pogled na grad.
KUĆNI LJUBIMCI : Postoji mogućnost primanja kućnih ljubimaca uz prethodnu najavu i dogovor.
A1(7+1): 107 - 207
i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A2. U apartmanu se nalazi 4 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 1 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (4+1). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 55 m2. Nalazi se na trećem katu. Broj spavaćih soba: 2. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 2.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi je dva single kreveta. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju., Iz sobe se izlazi na balkon.
SPAVAĆA SOBA (2): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi je dva single kreveta. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju., Iz sobe se izlazi na balkon.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji. Na podu je: parket. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za jednu odraslu osobu.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), TV, satelitski programi, DVD player, prostor za sjedenje, stol za sjedenje u dnevnom boravku, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana , besplatno grijanje (klima).
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je kombinacija struje i plina, pećnica, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), mikrovalna, toster, glačalo, kuhalo za vodu.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na more, na planine, panoramski pogled na grad, apartman se nalazi s morske strane (sea side).
KUPATILO (1): Kupatilo ima 7 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, perilica rublja, pločice, fen, papuče, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 12 m2. Karakteristike i oprema: natkriven/a je, garnitura za sjedenje, nalazi se na morskoj strani (sea side), pogled na more, pogled na planine, panoramski pogled na grad.
BALKON/TERASA (2): Balkon/terasa u apartmanu ima 9 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, pogled na planine, panoramski pogled na grad.
KUĆNI LJUBIMCI : Postoji mogućnost primanja kućnih ljubimaca uz prethodnu najavu i dogovor.
A2(4+1): 55 - 107
Apartmani - OS5178 - Omiš - Rivijera Omiš

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je 4x A(3). Check in: 14:00 Check out: 10:00
SADRŽAJI I OPREMA: besplatno parkiralište u sklopu objekta, besplatna garaža, zajednička terasa koju mogu koristiti svi gosti u objektu, dvorište, vrt, vrt bogat biljem.
DODATNE USLUGE: usluga pranja rublja kod iznajmljivača uz nadoplatu , tuš u dvorištu, dječji krevetić na zahtjev - besplatno, besplatno korištenje roštilja.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : šljunčana plaža, pješčana plaža, plaža ima plavu zastavu - to je posebna oznaka za čistoću mora i sadržaje na plaži, zabave na plaži.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 250 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 150 m. Centar grada je udaljen oko 150 m. Prehrambena trgovina - 150 m. Najbliži restoran - 150 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 250 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 150 m. Zračna luka - 40 km. Željeznički kolodvor - 25 km. Brodska/trajektna luka - 25 km. Najbliži park prirode - 5 km.
Apartmani - OS5178 - Omiš - Rivijera Omiš

plaža: 250 m, more: 150 m, centar: 150 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A1. U apartmanu se nalazi 3 ležaj/a za odrasle osobe. Kapacitet (odrasle osobe) je (3). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 35 m2. Nalazi se na prvom katu. Broj spavaćih soba: 1. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je tepih, parket. U sobi se nalazi bračni krevet. U sobi je jedan single krevet (za jednu osobu). Gosti imaju posteljinu na raspolaganju., Iz sobe se izlazi na balkon.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja i blagovaonica se nalaze u istoj prostoriji. Na podu je: pločice.
OPREMA: TV, satelitski programi, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana , klima uređaj u jednoj spavaćoj sobi (uračunat u cijenu), besplatno grijanje (klima).
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak s dva kola, štednjak je na struju, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), kuhalo za vodu.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na more, panoramski pogled na grad, apartman se nalazi s morske strane (sea side).
KUPATILO (1): Kupatilo ima 5 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 5 m2. Karakteristike i oprema: natkriven/a je, garnitura za sjedenje, nalazi se na morskoj strani (sea side), pogled na more, panoramski pogled na grad, panoramski pogled.
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
A1(3): 39 - 72
i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A2 bungalov. U apartmanu se nalazi 3 ležaj/a za odrasle osobe. Kapacitet (odrasle osobe) je (3). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 22 m2. Nalazi se u prizemlju. Broj spavaćih soba: 1. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je tepih, pločice. U sobi se nalazi francuski krevet. U sobi je jedan single krevet (za jednu osobu). Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : zasebna kuhinja, blagovaonica se nalazi na balkonu/terasi. Na podu je: pločice.
OPREMA: podni ventilator, TV, satelitski programi, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana .
OPREMA KUHINJE : sudoper, štednjak s dva kola, štednjak je na struju, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), kuhalo za vodu.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: djelomični pogled na more, na vrt, na planine.
KUPATILO (1): Kupatilo ima 4,50 m2. Raspolaže sljedećom opremom: kada, WC, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 10 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, djelomično je natkriven/a, nalazi se u prizemlju (vrtna terasa), nalazi se na morskoj strani (sea side), djelomični pogled na more, pogled na vrt.
KUĆNI LJUBIMCI : Postoji mogućnost primanja kućnih ljubimaca uz prethodnu najavu i dogovor.
A2(3) bungalov: 33 - 65
i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A3. U apartmanu se nalazi 3 ležaj/a za odrasle osobe. Kapacitet (odrasle osobe) je (3). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 25 m2. Nalazi se na prvom katu. Broj spavaćih soba: 1. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je tepih, parket. U sobi se nalazi bračni krevet. U sobi je jedan single krevet (za jednu osobu). Gosti imaju posteljinu na raspolaganju., Iz sobe se izlazi na balkon.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : zasebna kuhinja, blagovaonica se nalazi na balkonu/terasi. Na podu je: pločice.
OPREMA: podni ventilator, TV, satelitski programi, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana .
OPREMA KUHINJE : sudoper, štednjak s dva kola, štednjak je na plin, hladnjak, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), kuhalo za vodu.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na more, panoramski pogled na grad, panoramski pogled, apartman se nalazi s morske strane (sea side).
KUPATILO (1): Kupatilo ima 5 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 6 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, nalazi se u prizemlju (vrtna terasa), nalazi se na morskoj strani (sea side), pogled na more, panoramski pogled na grad, panoramski pogled.
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
A3(3): 33 - 65
i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A4. U apartmanu se nalazi 3 ležaj/a za odrasle osobe. Kapacitet (odrasle osobe) je (3). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 34 m2. Nalazi se na prvom katu. Broj spavaćih soba: 1. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je tepih, parket. U sobi se nalazi bračni krevet. U sobi je jedan single krevet (za jednu osobu). Gosti imaju posteljinu na raspolaganju., Iz sobe se izlazi na balkon.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja i blagovaonica se nalaze u istoj prostoriji. Na podu je: pločice.
OPREMA: TV, satelitski programi, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana , klima uređaj u jednoj spavaćoj sobi (uračunat u cijenu), besplatno grijanje (klima).
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak s dva kola, štednjak je na struju, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), kuhalo za vodu.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na more, panoramski pogled na grad, panoramski pogled, apartman se nalazi s morske strane (sea side).
KUPATILO (1): Kupatilo ima 4 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 6 m2. Karakteristike i oprema: natkriven/a je, garnitura za sjedenje, nalazi se na morskoj strani (sea side), pogled na more, panoramski pogled na grad, panoramski pogled.
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
A4(3): 39 - 72
Apartmani - OS2974 - Omiš - Rivijera Omiš

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je A(5). Check in: 14:00 Check out: 10:00
INTERNET: Nema interneta u objektu.
SADRŽAJI I OPREMA: besplatno parkiralište u blizini objekta.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : šljunčana plaža, pješčana plaža, betonirana plaža, plaža ima plavu zastavu - to je posebna oznaka za čistoću mora i sadržaje na plaži, zabave na plaži.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 30 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 30 m. Centar grada je udaljen oko 100 m. Prehrambena trgovina - 100 m. Najbliži restoran - 150 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 100 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 100 m. Zračna luka - 40 km. Željeznički kolodvor - 25 km. Brodska/trajektna luka - 25 km.
Apartmani - OS2974 - Omiš - Rivijera Omiš

plaža: 30 m, more: 30 m, centar: 100 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A1. U apartmanu se nalazi 5 ležaj/a za odrasle osobe. Kapacitet (odrasle osobe) je (5). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 56 m2. Nalazi se na prvom katu. Broj spavaćih soba: 2. Broj kupatila: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi se nalazi bračni krevet. U sobi je jedan single krevet (za jednu osobu). Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
SPAVAĆA SOBA (2): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja i blagovaonica se nalaze u istoj prostoriji, a dnevni boravak je odvojen. Na podu je: laminat.
OPREMA: TV, satelitski programi, kauč/fotelja, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana , grijanje (klima) uz nadoplatu, klima uređaj u hodniku uz nadoplatu.
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je kombinacija struje i plina, pećnica, hladnjak, zamrzivač, mikrovalna, glačalo.
INTERNET : nema interneta .
POGLED IZ APARTMANA: djelomični pogled na more.
KUPATILO (1): Kupatilo ima 4 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, perilica rublja, pločice, fen, ručnici.
KUĆNI LJUBIMCI : Postoji mogućnost primanja kućnih ljubimaca uz prethodnu najavu i dogovor.
A(5): 59 - 91
Apartmani - OS35005 - Omiš - Rivijera Omiš

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je A(4+1). Check in: 14:00 Check out: 10:00
INTERNET: Nema interneta u objektu.
SADRŽAJI I OPREMA: besplatno parkiralište u blizini objekta.
DODATNE USLUGE: besplatno korištenje roštilja.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : šljunčana plaža, plaža ima plavu zastavu - to je posebna oznaka za čistoću mora i sadržaje na plaži, zabave na plaži.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 500 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 500 m. Objekt se nalazi u centru grada / mjesta.. Centar grada je udaljen oko 2 m. Prehrambena trgovina - 50 m. Najbliži restoran - 300 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 800 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 100 m. Zračna luka - 40 km. Željeznički kolodvor - 25 km. Brodska/trajektna luka - 25 km. Najbliži park prirode - 35 km. Nacionalni park - 105 km.
Apartmani - OS35005 - Omiš - Rivijera Omiš

plaža: 500 m, more: 500 m, centar: 2 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A1(4+1). U apartmanu se nalazi 4 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 1 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (4+1). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 65 m2. Nalazi se na četvrtom ili višem katu (ako vas točno zanima provjerite s agencijom). Broj spavaćih soba: 2. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
SPAVAĆA SOBA (2): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi je dva single kreveta. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji. Na podu je: laminat. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za jednu odraslu osobu.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), TV, satelitski programi, radio, CD player, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana , besplatno grijanje (klima).
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je kombinacija struje i plina, pećnica, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), glačalo.
INTERNET : nema interneta .
POGLED IZ APARTMANA: djelomični pogled na more.
KUPATILO (1): Raspolaže sljedećom opremom: kada, WC, perilica rublja, pločice, fen, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 4 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, nalazi se na morskoj strani (sea side), djelomični pogled na more.
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
A1(4+1): 52 - 85
Apartmani - OS35333 - Omiš - Rivijera Omiš

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je A(4). Check in: 14:00 Check out: 10:00
SADRŽAJI I OPREMA: besplatno parkiralište u sklopu objekta, dvorište.
DODATNE USLUGE: besplatno korištenje roštilja.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : pješčana plaža.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 100 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 100 m. Centar grada je udaljen oko 100 m. Prehrambena trgovina - 50 m. Najbliži restoran - 100 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 100 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 100 m. Zračna luka - 40 km. Željeznički kolodvor - 25 km. Brodska/trajektna luka - 25 km.
Apartmani - OS35333 - Omiš - Rivijera Omiš

plaža: 100 m, more: 100 m, centar: 100 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A1. U apartmanu se nalazi 4 ležaj/a za odrasle osobe. Kapacitet (odrasle osobe) je (4). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 40 m2. Nalazi se u prizemlju. Pristup smještaju omogućen osobama sa invaliditetom. Broj spavaćih soba: 2. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je tepih, parket. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
SPAVAĆA SOBA (2): Na podu spavaće sobe je tepih, parket. U sobi je dva single kreveta. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja i blagovaonica se nalaze u istoj prostoriji. Na podu je: parket, pločice.
OPREMA: TV, satelitski programi, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana .
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je na struju, pećnica, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), kuhalo za vodu.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na more, apartman se nalazi s morske strane (sea side).
KUPATILO (1): Kupatilo ima 3 m2. Raspolaže sljedećom opremom: kada, WC, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 30 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, nalazi se na morskoj strani (sea side), pogled na more.
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
A1(4): 52 - 65
Apartmani - OS5551 - Omiš - Rivijera Omiš

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je A(2+2). Check in: 13:00 Check out: 10:00
SADRŽAJI I OPREMA: besplatno parkiralište u sklopu objekta.
DODATNE USLUGE: dječji krevetić na zahtjev - besplatno, mogućnost rezerviranja veza za brod uz plaćanje (obavezna najava broda).
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : šljunčana plaža, pješčana plaža, betonirana plaža, plaža ima plavu zastavu - to je posebna oznaka za čistoću mora i sadržaje na plaži, zabave na plaži.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 250 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 250 m. Centar grada je udaljen oko 250 m. Prehrambena trgovina - 25 m. Najbliži restoran - 10 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 400 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 20 m. Zračna luka - 40 km. Željeznički kolodvor - 25 km. Brodska/trajektna luka - 25 km. Najbliži park prirode - 3 km. Nacionalni park - 109 km.
Apartmani - OS5551 - Omiš - Rivijera Omiš

plaža: 250 m, more: 250 m, centar: 250 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A1. U apartmanu se nalazi 2 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 2 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (2+2). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 45 m2. Nalazi se na prvom katu. Broj spavaćih soba: 1. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je tepih, laminat. U sobi je dva single kreveta. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji, iz prostorija za boravak se izlazi na balkon/terasu. Na podu je: laminat. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za dvije odrasle osobe.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), podni ventilator, TV, kabelski programi, satelitski programi, DVD player, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana , besplatno grijanje (klima).
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je na struju, pećnica, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), toster, glačalo.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: djelomični pogled na more, na vrt, na planine, panoramski pogled na grad.
KUPATILO (1): Kupatilo ima 5 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, perilica rublja, pločice, fen, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 5 m2. Karakteristike i oprema: natkriven/a je, garnitura za sjedenje, nalazi se na morskoj strani (sea side), pogled na more, pogled na vrt, pogled na planine, panoramski pogled na grad.
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
A1(2+2): 52 - 91
Apartmani - OS01709OMIS - Omiš - Rivijera Omiš

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je A(4+1). Broj studio apartmana za najam i njihov kapacitet je 2x SA(2+1). Check in: 14:00 Check out: 10:00
SADRŽAJI I OPREMA: prostorija za čuvanje prtljage, besplatno parkiralište u sklopu objekta, vinski podrum.
DODATNE USLUGE: besplatna usluga pranja rublja kod iznajmljivača, dječji krevetić na zahtjev - besplatno, besplatan vlastiti vez za brod (obavezna najava broda).
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : pješčana plaža, plaža ima plavu zastavu - to je posebna oznaka za čistoću mora i sadržaje na plaži, zabave na plaži.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 150 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 150 m. Objekt se nalazi u centru grada / mjesta.. Objekt se nalazi u staroj gradskoj jezgri.. Centar grada je udaljen oko 50 m. Prehrambena trgovina - 50 m. Najbliži restoran - 25 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 800 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 200 m. Zračna luka - 60 km. Željeznički kolodvor - 25 km. Brodska/trajektna luka - 25 km. Najbliži park prirode - 36 km. Nacionalni park - 70 km.
Apartmani - OS01709OMIS - Omiš - Rivijera Omiš

plaža: 150 m, more: 150 m, centar: 50 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv studio apartmana: SA1. U studio apartmanu se nalazi 2 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 1 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (2+1). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Studio apartman ima 25 m2. Nalazi se u potkrovlju. U istoj prostoriji se nalaze kuhinja, prostorija za boravak i kreveti. Na podu je: tepih. U studio apartmanu je bračni krevet. Moguće je postaviti pomoćni/e ležaj/eve: jedan turistički ležaj (preklopni) za jednu odraslu osobu.
OPREMA : posteljina, klima uređaj uz nadoplatu, grijanje uz nadoplatu, TV, satelitski programi, pušenje je dozvoljeno unutar studio apartmana .
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak s dva kola, štednjak je na struju, hladnjak.
INTERNET : bežični internet uz plaćanje.
POGLED IZ STUDIO APARTMANA: panoramski pogled na grad.
KUPATILO: Kupatilo ima 6 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, pločice, ručnici.
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
SA1(2+1): 39 - 52
i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv studio apartmana: SA2. U studio apartmanu se nalazi 2 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 1 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (2+1). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Studio apartman ima 26 m2. Nalazi se u potkrovlju. U istoj prostoriji se nalaze kuhinja, prostorija za boravak i kreveti. Na podu je: tepih. U studio apartmanu je bračni krevet. Moguće je postaviti pomoćni/e ležaj/eve: jedan turistički ležaj (preklopni) za jednu odraslu osobu.
OPREMA : posteljina, klima uređaj uz nadoplatu, grijanje uz nadoplatu, TV, satelitski programi, pušenje je dozvoljeno unutar studio apartmana .
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak s dva kola, štednjak je na struju, hladnjak.
INTERNET : bežični internet uz plaćanje.
POGLED IZ STUDIO APARTMANA: panoramski pogled na grad.
KUPATILO: Kupatilo ima 6 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, pločice, ručnici.
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
SA2(2+1): 39 - 52
i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A3. U apartmanu se nalazi 4 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 1 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (4+1). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 56 m2. Nalazi se na prvom katu. Broj spavaćih soba: 2. Broj kupatila: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je tepih. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
SPAVAĆA SOBA (2): Na podu spavaće sobe je tepih. U sobi je dva single kreveta. Pomoćni ležaj/evi: jedan turistički ležaj (preklopni) za jednu odraslu osobu. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji. Na podu je: tepih.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak uz nadoplatu, TV, satelitski programi, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana , grijanje (klima) uz nadoplatu.
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak s dva kola, štednjak je na struju, pećnica, hladnjak.
INTERNET : bežični internet uz plaćanje.
POGLED IZ APARTMANA: panoramski pogled na grad.
KUPATILO (1): Kupatilo ima 9 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, hidromasažni tuš, pločice, ručnici.
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
A3(4+1): 65 - 91
Apartmani - OS7891 - Omiš - Rivijera Omiš

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je A(2+2). Check in: 12:00 Check out: 10:00
DODATNE USLUGE: besplatno korištenje roštilja.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : pješčana plaža, plaža ima plavu zastavu - to je posebna oznaka za čistoću mora i sadržaje na plaži, zabave na plaži.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 200 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 200 m. Centar grada je udaljen oko 500 m. Prehrambena trgovina - 50 m. Najbliži restoran - 50 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 500 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 100 m. Zračna luka - 40 km. Željeznički kolodvor - 25 km. Brodska/trajektna luka - 25 km. Najbliži park prirode - 30 km. Nacionalni park - 109 km.
Apartmani - OS7891 - Omiš - Rivijera Omiš

plaža: 200 m, more: 200 m, centar: 500 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A1. U apartmanu se nalazi 2 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 2 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (2+2). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 45 m2. Nalazi se na drugom katu. Broj spavaćih soba: 1. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju., Unutar sobe se nalazi kupatilo.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji. Na podu je: kamen. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za dvije odrasle osobe.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), TV, satelitski programi, radio, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana , besplatno grijanje (klima).
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je kombinacija struje i plina, pećnica, hladnjak, zamrzivač, mikrovalna, toster.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: panoramski pogled na grad.
KUPATILO (1): Kupatilo ima 5,50 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš, WC, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 12 m2. Karakteristike i oprema: natkriven/a je, garnitura za sjedenje, panoramski pogled na grad.
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
A1(2+2): 52 - 72
Apartmani - OS001OMIS - Omiš - Rivijera Omiš

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je A1(4+1). Check in: 14:00 Check out: 09:00
SADRŽAJI I OPREMA: besplatno parkiralište u sklopu objekta.
DODATNE USLUGE: usluga pranja rublja kod iznajmljivača uz nadoplatu , tuš u dvorištu.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : šljunčana plaža, pješčana plaža, plaža ima plavu zastavu - to je posebna oznaka za čistoću mora i sadržaje na plaži.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 600 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 600 m. Centar grada je udaljen oko 800 m. Prehrambena trgovina - 70 m. Najbliži restoran - 600 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 200 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 600 m. Zračna luka - 50 km. Željeznički kolodvor - 26 km. Brodska/trajektna luka - 26 km. Najbliži park prirode - 30 km. Nacionalni park - 106 km.
Apartmani - OS001OMIS - Omiš - Rivijera Omiš

plaža: 600 m, more: 600 m, centar: 800 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A1. U apartmanu se nalazi 4 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 1 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (4+1). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 65 m2. Nalazi se na prvom katu. Broj spavaćih soba: 2. Broj kupatila: 2. Broj balkona: 2.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju., Unutar sobe se nalazi kupatilo.
SPAVAĆA SOBA (2): Na podu spavaće sobe je laminat. U sobi je dva single kreveta. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju., Iz sobe se izlazi na balkon.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji, iz prostorija za boravak se izlazi na balkon/terasu. Na podu je: laminat. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za jednu odraslu osobu.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak uz nadoplatu, TV, satelitski programi, radio, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana , grijanje (klima) uz nadoplatu.
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak s dva kola, štednjak je na struju, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), mikrovalna, toster, glačalo.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na more.
KUPATILO (1): Kupatilo ima 4 m2. Raspolaže sljedećom opremom: kada, WC, pločice, fen, ručnici.
KUPATILO (2): Kupatilo ima 2,44 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš, WC, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 22,50 m2. Karakteristike i oprema: natkriven/a je, garnitura za sjedenje, nalazi se na morskoj strani (sea side), pogled na more.
BALKON/TERASA (2): Balkon/terasa u apartmanu ima 8,70 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, djelomično je natkriven/a, ne nalazi se na morskoj strani (park side).
KUĆNI LJUBIMCI : Postoji mogućnost primanja kućnih ljubimaca uz prethodnu najavu i dogovor.
A1(4+1): 65 - 98
Apartmani - OS002OMIS - Omiš - Rivijera Omiš

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je A(3+2). Check in: 14:00 Check out: 10:00
INTERNET: Nema interneta u objektu.
SADRŽAJI I OPREMA: besplatno parkiralište u sklopu objekta.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : šljunčana plaža.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 200 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 200 m. Centar grada je udaljen oko 200 m. Prehrambena trgovina - 200 m. Najbliži restoran - 400 m. Zračna luka - 32 km. Željeznički kolodvor - 25 km. Brodska/trajektna luka - 25 km.
Apartmani - OS002OMIS - Omiš - Rivijera Omiš

plaža: 200 m, more: 200 m, centar: 200 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A1. U apartmanu se nalazi 3 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 2 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (3+2). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 49 m2. Nalazi se na četvrtom ili višem katu (ako vas točno zanima provjerite s agencijom). Broj spavaćih soba: 2. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
SPAVAĆA SOBA (2): U sobi je jedan single krevet (za jednu osobu). Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji. U prostoriji se nalazi dva kauča/fotelje na razvlačenje za jednu odraslu osobu.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), TV, satelitski programi, radio, CD player, besplatno grijanje (klima).
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je na struju, pećnica, hladnjak, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso).
INTERNET : nema interneta .
KUPATILO (1): Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, perilica rublja, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 9 m2.
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
A1(3+2): 65 - 91
Apartmani - OS8166 - Omiš - Rivijera Omiš

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je A(4+2). Check in: 14:00 Check out: 10:00
SADRŽAJI I OPREMA: besplatno parkiralište u blizini objekta.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : šljunčana plaža, pješčana plaža, kamenita plaža, betonirana plaža, plaža ima plavu zastavu - to je posebna oznaka za čistoću mora i sadržaje na plaži.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 250 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 200 m. Centar grada je udaljen oko 300 m. Prehrambena trgovina - 100 m. Najbliži restoran - 150 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 20 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 200 m. Zračna luka - 50 km. Željeznički kolodvor - 25 km. Brodska/trajektna luka - 25 km. Najbliži park prirode - 30 km. Nacionalni park - 109 km.
Apartmani - OS8166 - Omiš - Rivijera Omiš

plaža: 250 m, more: 200 m, centar: 300 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A1. U apartmanu se nalazi 4 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 2 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (4+2). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 70 m2. Nalazi se na drugom katu. Broj spavaćih soba: 2. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
SPAVAĆA SOBA (2): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi je dva single kreveta. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja i blagovaonica se nalaze u istoj prostoriji, a dnevni boravak je odvojen, iz prostorija za boravak se izlazi na balkon/terasu. Na podu je: parket, laminat. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za dvije odrasle osobe.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak uz nadoplatu, TV, kabelski programi, radio, prostor za sjedenje, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana , grijanje (klima) uz nadoplatu.
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je na struju, pećnica, hladnjak, zamrzivač, toster, perilica suđa, glačalo.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na more.
KUPATILO (1): Kupatilo ima 3 m2. Raspolaže sljedećom opremom: kada, WC, perilica rublja, pločice, fen, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 5 m2. Karakteristike i oprema: natkriven/a je, garnitura za sjedenje, ostakljen/a je (loggia), nalazi se na morskoj strani (sea side), pogled na more.
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
A1(4+2): 65 - 113
Apartmani - OS3185 - Omiš - Rivijera Omiš

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je 3XA(2+2),A(2+1),A(3+1),A3(3). Broj studio apartmana za najam i njihov kapacitet je SA(2+1). Check in: 13:00 Check out: 10:00
SADRŽAJI I OPREMA: besplatno parkiralište u sklopu objekta.
DODATNE USLUGE: dječji krevetić na zahtjev - besplatno, besplatno korištenje roštilja, besplatan vlastiti vez za brod (obavezna najava broda), doručak uz nadoplatu.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : šljunčana plaža, pješčana plaža, plaža ima plavu zastavu - to je posebna oznaka za čistoću mora i sadržaje na plaži, zabave na plaži.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 150 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 100 m. Centar grada je udaljen oko 100 m. Prehrambena trgovina - 50 m. Najbliži restoran - 100 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 200 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 100 m. Zračna luka - 50 km. Željeznički kolodvor - 25 km. Brodska/trajektna luka - 25 km. Najbliži park prirode - 1 km. Nacionalni park - 109 km.
Apartmani - OS3185 - Omiš - Rivijera Omiš

plaža: 150 m, more: 100 m, centar: 100 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A1. U apartmanu se nalazi 2 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 3 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (2+3). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 45 m2. Nalazi se na visokom prizemlju. Broj spavaćih soba: 1. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji, iz prostorija za boravak se izlazi na balkon/terasu. Na podu je: parket, pločice, kamen. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za jednu odraslu osobu, jedan kauč/fotelja na razvlačenje za dvije odrasle osobe.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak uz nadoplatu, TV, satelitski programi, stol za sjedenje u dnevnom boravku, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana , grijanje (klima) uz nadoplatu.
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak s dva kola, štednjak je na struju, pećnica, hladnjak, zamrzivač, perilica suđa.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na more.
KUPATILO (1): Kupatilo ima 5 m2. Raspolaže sljedećom opremom: kada, WC, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 50 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, nalazi se na morskoj strani (sea side), pogled na more.
KUĆNI LJUBIMCI : Postoji mogućnost primanja kućnih ljubimaca uz prethodnu najavu i dogovor.
A1(2+3): 65 - 104
i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A2. U apartmanu se nalazi 2 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 1 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (2+1). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 30 m2. Nalazi se na prvom katu. Broj spavaćih soba: 1. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi je jedan single krevet (za jednu osobu). Pomoćni ležaj/evi: jedan kauč/fotelja na razvlačenje za dvije odrasle osobe. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja i blagovaonica se nalaze u istoj prostoriji, iz prostorija za boravak se izlazi na balkon/terasu. Na podu je: mramor.
OPREMA: TV, satelitski programi, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana , klima uređaj u jednoj spavaćoj sobi uz nadoplatu, grijanje (klima) uz nadoplatu.
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak s dva kola, štednjak je na struju, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso).
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na more.
KUPATILO (1): Kupatilo ima 4,50 m2. Raspolaže sljedećom opremom: kada, WC, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 16 m2. Karakteristike i oprema: natkriven/a je, garnitura za sjedenje, nalazi se na morskoj strani (sea side), pogled na more.
KUĆNI LJUBIMCI : Postoji mogućnost primanja kućnih ljubimaca uz prethodnu najavu i dogovor.
A2(2+1): 59 - 85
i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A4. U apartmanu se nalazi 2 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 2 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (2+2). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 35 m2. Nalazi se na prvom katu. Broj spavaćih soba: 1. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je pločice. U sobi se nalazi francuski krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju., Iz sobe se izlazi na balkon.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : iz prostorija za boravak se izlazi na balkon/terasu, zasebna kuhinja, blagovaonica se nalazi na balkonu/terasi. Na podu je: pločice. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za dvije odrasle osobe.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak uz nadoplatu, TV, satelitski programi, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana , grijanje (klima) uz nadoplatu.
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak s dva kola, štednjak je na struju, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso).
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na more.
KUPATILO (1): Kupatilo ima 4 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš, WC, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 20 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, nalazi se na morskoj strani (sea side), pogled na more.
KUĆNI LJUBIMCI : Postoji mogućnost primanja kućnih ljubimaca uz prethodnu najavu i dogovor.
A4(2+2): 65 - 91
i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv studio apartmana: SA5. U studio apartmanu se nalazi 2 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 1 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (2+1). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Studio apartman ima 30 m2. Nalazi se na drugom katu. U istoj prostoriji se nalaze kuhinja, prostorija za boravak i kreveti. Na podu je: pločice. U studio apartmanu je jedan single krevet (za jednu osobu). Moguće je postaviti pomoćni/e ležaj/eve: jedan kauč/fotelja na razvlačenje za dvije odrasle osobe.
OPREMA : posteljina, klima uređaj uz nadoplatu, TV, satelitski programi, pušenje je dozvoljeno unutar studio apartmana , grijanje (klima) uz nadoplatu.
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak s dva kola, štednjak je na struju, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso).
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ STUDIO APARTMANA: na more, studio apartman se nalazi s morske strane (sea side).
KUPATILO: Kupatilo ima 4 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš, WC, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon studio apartmana ima 8 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, natkriven/a je, nalazi se na morskoj strani (sea side), pogled na more.
KUĆNI LJUBIMCI : Postoji mogućnost primanja kućnih ljubimaca uz prethodnu najavu i dogovor.
SA5(2+1): 59 - 85
i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A6. U apartmanu se nalazi 3 ležaj/a za odrasle osobe. Kapacitet (odrasle osobe) je (3). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 30 m2. Nalazi se na drugom katu. Broj spavaćih soba: 1. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je pločice. U sobi se nalazi bračni krevet. U sobi je jedan single krevet (za jednu osobu). Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja i blagovaonica se nalaze u istoj prostoriji. Na podu je: pločice.
OPREMA: TV, satelitski programi, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana , klima uređaj u jednoj spavaćoj sobi uz nadoplatu, grijanje (klima) uz nadoplatu.
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak s dva kola, štednjak je na struju, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso).
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: apartman se ne nalazi s morske strane (park side).
KUPATILO (1): Kupatilo ima 4 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš, WC, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 20 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, nalazi se na morskoj strani (sea side).
KUĆNI LJUBIMCI : Postoji mogućnost primanja kućnih ljubimaca uz prethodnu najavu i dogovor.
A6(3): 52 - 78
i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A7. U apartmanu se nalazi 2 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 2 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (2+2). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 30 m2. Nalazi se na drugom katu. Broj spavaćih soba: 1. Broj kupatila: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je pločice. U sobi je dva single kreveta. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju., Iz sobe se izlazi na balkon.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji, iz prostorija za boravak se izlazi na balkon/terasu. Na podu je: pločice. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za dvije odrasle osobe.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak uz nadoplatu, TV, satelitski programi, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana , grijanje (klima) uz nadoplatu.
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak je na struju, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso).
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na more.
KUPATILO (1): Kupatilo ima 4,50 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš, WC, pločice, ručnici.
KUĆNI LJUBIMCI : Postoji mogućnost primanja kućnih ljubimaca uz prethodnu najavu i dogovor.
A7(2+2): 65 - 91
Apartmani - OS35322 - Omiš - Rivijera Omiš

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je A(4+2). Check in: 14:00 Check out: 10:00
SADRŽAJI I OPREMA: besplatno parkiralište u blizini objekta.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : šljunčana plaža, pješčana plaža, kamenita plaža, betonirana plaža.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 200 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 200 m. Objekt se nalazi u centru grada / mjesta.. Prehrambena trgovina - 15 m. Najbliži restoran - 100 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 300 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 50 m. Zračna luka - 45 km. Željeznički kolodvor - 25 km. Brodska/trajektna luka - 25 km.
Apartmani - OS35322 - Omiš - Rivijera Omiš

plaža: 200 m, more: 200 m, centar: 0 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A1. U apartmanu se nalazi 4 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 2 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (4+2). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 77 m2. Nalazi se na drugom katu. Pristup nije omogućen osobama s invaliditetom. Broj spavaćih soba: 2. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
SPAVAĆA SOBA (2): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi je dva single kreveta. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji, iz prostorija za boravak se izlazi na balkon/terasu. Na podu je: parket, pločice. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za dvije odrasle osobe.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), TV, satelitski programi, radio, kauč/fotelja, apartman je zvučno izoliran, pušenje nije dozvoljeno unutar apartmana .
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je kombinacija struje i plina, pećnica, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), mikrovalna, toster, glačalo.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na park, na planine, apartman se ne nalazi s morske strane (park side).
KUPATILO (1): Kupatilo ima 5 m2. Raspolaže sljedećom opremom: kada, WC, perilica rublja, pločice, fen, ručnici. U apartmanu se nalazi još 1 prostorija/e sa wc-om.
BALKON/TERASA (1): Karakteristike i oprema: natkriven/a je, garnitura za sjedenje, ne nalazi se na morskoj strani (park side), pogled na park.
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
A1(4+2): 78 - 91
Apartmani - OS2972 - Omiš - Rivijera Omiš

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je A(2+2). Check in: 14:00 Check out: 10:00
SADRŽAJI I OPREMA: besplatno parkiralište u blizini objekta.
DODATNE USLUGE: dječji krevetić na zahtjev - besplatno.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : šljunčana plaža, pješčana plaža, kamenita plaža, plaža ima plavu zastavu - to je posebna oznaka za čistoću mora i sadržaje na plaži.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 100 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 100 m. Objekt se nalazi u centru grada / mjesta.. Centar grada je udaljen oko 100 m. Prehrambena trgovina - 50 m. Najbliži restoran - 50 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 300 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 50 m. Zračna luka - 40 km. Željeznički kolodvor - 25 km. Brodska/trajektna luka - 25 km. Najbliži park prirode - 25 km. Nacionalni park - 119 km.
Apartmani - OS2972 - Omiš - Rivijera Omiš

plaža: 100 m, more: 100 m, centar: 100 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A. U apartmanu se nalazi 2 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 2 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (2+2). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 40 m2. Nalazi se na drugom katu. Broj spavaćih soba: 1. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji, iz prostorija za boravak se izlazi na balkon/terasu. Na podu je: parket. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za dvije odrasle osobe.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), TV, satelitski programi, stol za sjedenje u dnevnom boravku, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana , besplatno grijanje (klima).
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je na struju, hladnjak, mikrovalna, toster, perilica suđa, glačalo, kuhalo za vodu.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na more, na planine, apartman se nalazi s morske strane (sea side).
KUPATILO (1): Kupatilo ima 3 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, perilica rublja, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 3 m2. Karakteristike i oprema: natkriven/a je, garnitura za sjedenje, nalazi se na morskoj strani (sea side), pogled na more, pogled na planine.
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
A1(2+2): 59 - 117
Apartmani - OS36245 - Omiš - Rivijera Omiš

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je A(5+1). Check in: 14:00 Check out: 10:00
DODATNE USLUGE: dječji krevetić na zahtjev - besplatno, besplatno korištenje roštilja, vlastiti vez za brod uz nadoplatu (obavezna najava broda).
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : pješčana plaža.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 80 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 80 m. Objekt se nalazi u centru grada / mjesta.. Prehrambena trgovina - 70 m. Najbliži restoran - 100 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 1000 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 500 m. Zračna luka - 37 km. Željeznički kolodvor - 22 km. Brodska/trajektna luka - 22 km.
Apartmani - OS36245 - Omiš - Rivijera Omiš

plaža: 80 m, more: 80 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A1. U apartmanu se nalazi 5 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 1 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (5+1). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 80 m2. Nalazi se na četvrtom ili višem katu (ako vas točno zanima provjerite s agencijom). Pristup smještaju omogućen osobama sa invaliditetom. Broj spavaćih soba: 3. Broj kupatila: 2. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
SPAVAĆA SOBA (2): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi francuski krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
SPAVAĆA SOBA (3): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi je jedan single krevet (za jednu osobu). Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak se nalaze u istoj prostoriji. Na podu je: parket. U prostoriji se nalazi jedan kauč/fotelja na razvlačenje za jednu odraslu osobu.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), TV, satelitski programi, prostor za sjedenje, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana .
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak je kombinacija struje i plina, pećnica, hladnjak, zamrzivač, perilica suđa.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na more.
KUPATILO (1): Kupatilo ima 5 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, perilica rublja, pločice, ručnici.
KUPATILO (2): Kupatilo ima 3,50 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, pločice, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 9 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, pogled na more.
KUĆNI LJUBIMCI : Ne primaju se kućni ljubimci.
A1(5+1): 91 - 130
Apartmani - OS36232 - Omiš - Rivijera Omiš

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je A(4+1). Check in: 14:00 Check out: 10:00
SADRŽAJI I OPREMA: besplatno parkiralište u sklopu objekta, zajednička terasa koju mogu koristiti svi gosti u objektu, vrt.
DODATNE USLUGE: besplatna usluga pranja rublja kod iznajmljivača, dječji krevetić na zahtjev - besplatno, besplatno korištenje roštilja.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : šljunčana plaža, pješčana plaža, kamenita plaža.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 150 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 150 m. Centar grada je udaljen oko 150 m. Prehrambena trgovina - 50 m. Najbliži restoran - 100 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 50 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 400 m. Zračna luka - 30 km. Željeznički kolodvor - 18 km. Brodska/trajektna luka - 18 km.
Apartmani - OS36232 - Omiš - Rivijera Omiš

plaža: 150 m, more: 150 m, centar: 150 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A1. U apartmanu se nalazi 4 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 1 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (4+1). Kategorija iznosi 2 zvjezdica/e. Apartman ima 60 m2. Pristup nije omogućen osobama s invaliditetom. Broj spavaćih soba: 2. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 2.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi bračni krevet. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju., Iz sobe se izlazi na balkon.
SPAVAĆA SOBA (2): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi bračni krevet. Pomoćni ležaj/evi: jedan turistički ležaj (preklopni) za jednu odraslu osobu. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja i blagovaonica se nalaze u istoj prostoriji, iz prostorija za boravak se izlazi na balkon/terasu. Na podu je: tepih, parket, laminat.
OPREMA: TV, radio, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana , klima uređaj u jednoj spavaćoj sobi uz nadoplatu.
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak s dva kola, štednjak je na struju, pećnica, hladnjak, zamrzivač, mikrovalna, glačalo, kuhalo za vodu.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na more.
KUPATILO (1): Kupatilo ima 4,50 m2. Raspolaže sljedećom opremom: kada, WC, pločice, fen, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 10 m2. Karakteristike i oprema: garnitura za sjedenje, nalazi se na morskoj strani (sea side), pogled na more.
KUĆNI LJUBIMCI : Postoji mogućnost primanja kućnih ljubimaca uz prethodnu najavu i dogovor.
A1(4+1): 78 - 91
Apartmani - OS4143 - Omiš - Rivijera Omiš

i
OSNOVNI PODACI: U objektu se iznajmljuju apartmani. Broj apartmana za najam i njihov kapacitet je A(2+2). Check in: 14:00 Check out: 10:00
SADRŽAJI I OPREMA: besplatno parkiralište u blizini objekta.
DODATNE USLUGE: dječji krevetić na zahtjev - besplatno.
PLAŽE U BLIZINI OBJEKTA : pješčana plaža.
UDALJENOSTI: Najbliža plaža je udaljena oko 20 m. Objekt je od obale mora udaljen oko 20 m. Objekt se nalazi u centru grada / mjesta.. Centar grada je udaljen oko 2 m. Prehrambena trgovina - 50 m. Najbliži restoran - 50 m. Najbliža ambulanta/bolnica - 50 m. Najbliži javni prijevoz (autobus i sl.) - 100 m. Zračna luka - 40 km. Željeznički kolodvor - 25 km. Brodska/trajektna luka - 25 km.
Apartmani - OS4143 - Omiš - Rivijera Omiš

plaža: 20 m, more: 20 m, centar: 2 m Cjenik 2015. (EUR):
smještaj/noćenje

i
OSNOVNE KARAKTERISTIKE : Naziv apartmana: A1. U apartmanu se nalazi 2 ležaj/a za odrasle osobe. Na raspolaganju je 2 pomoćni/h ležaj/eva. Kapacitet (odrasle osobe) je (2+2). Kategorija iznosi 3 zvjezdica/e. Apartman ima 35 m2. Nalazi se na drugom katu. Broj spavaćih soba: 1. Broj kupatila: 1. Broj balkona: 1.
SPAVAĆA SOBA (1): Na podu spavaće sobe je parket. U sobi se nalazi bračni krevet. Pomoćni ležaj/evi: jedan kauč/fotelja na razvlačenje za jednu odraslu osobu, jedan turistički ležaj (preklopni) za jednu odraslu osobu. Gosti imaju posteljinu na raspolaganju., Iz sobe se izlazi na balkon.
PROSTORIJE ZA BORAVAK : kuhinja i blagovaonica se nalaze u istoj prostoriji, iz prostorija za boravak se izlazi na balkon/terasu. Na podu je: pločice.
OPREMA: klima uređaj u prostorijama za boravak (uračunat u cijenu), TV, kabelski programi, satelitski programi, radio, telefon, apartman je zvučno izoliran, pušenje je dozvoljeno unutar apartmana , besplatno grijanje (klima).
OPREMA KUHINJE : stol i sjedalice, sudoper, štednjak sa četiri kola, štednjak je na struju, pećnica, hladnjak, zamrzivač, aparat za kavu/čaj (filter ili espresso), mikrovalna, toster, glačalo, kuhalo za vodu.
INTERNET : besplatan bežični internet.
POGLED IZ APARTMANA: na more, apartman se nalazi s morske strane (sea side).
KUPATILO (1): Kupatilo ima 3 m2. Raspolaže sljedećom opremom: tuš kabina, WC, perilica rublja, pločice, fen, ručnici.
BALKON/TERASA (1): Balkon/terasa u apartmanu ima 5 m2. Karakteristike i oprema: natkriven/a je, garnitura za sjedenje, nalazi se na morskoj strani (sea side), pogled na more.
KUĆNI LJUBIMCI : Postoji mogućnost primanja kućnih ljubimaca uz prethodnu najavu i dogovor.
A1(2+2): 65 - 91
Prikazano 1 - 30 rezultata pretrage (ukupno objekta: 37)

POSREDNIK U UPITIMA I REZERVACIJAMA:
To Islands Travel

 

O NAMA – IMPRESUM

UVJETI ZA IZNAJMLJIVAČE

B2B SURADNJA

KONTAKT

PON - PET: 7:30-21:15 h
SUB: 8:00-18:00 h

T: +385 (0)21 494 802
F: +385 (0)21 494 820

 • Agregator ponude apartmana, kuća i soba
 • 10.000 jedinica u ponudi
 • Ujedinjena charter ponuda
 • Stalne akcije i popusti - pitajte!
 • Vaše rezervacije su apsolutno sigurne
 • Osiguranje Vašeg novca pokriva polica Allianz-a
 • U dogovoru sa iznajmljivačima odgovaramo na sva Vaša pitanja
 • Samo objekti sa dozvolom za rad - tisuće slika
 • Lokacije objekata su točno označene na mapi
 • Pomažemo u rješavanju svih problema
 • Fleksibini uvjeti plaćanja
 • Plaćate na račun u banci koja je u SEPA sustavu
 • Mogućnost kartičnog plaćanja
 • Voucher dobivate na e-mail
 • Članovi smo udruge Hrvatskih putničkih agencija
 • 10 godina iskustva, tisuće zadovoljnih gostiju
 • Surađujemo sa: Casamundo, Atraveo, E-domizil, Tripadvisor, Flipkey, Holidaylettings, CaseVacanza, Homeaway, Fewodirekt itd

Reklama

Sitemap

Apartmani i hoteli u Hrvatskoj 2004 - 2015

Molimo pričekajte trenutak!